Jinx eski mainim. Rahat 500-600 maçım vardır. Güzel bi buff almadığı sürece oynamanın bir anlamı yok. Takımında seni koruyabilecek biri yoksa ve karşıda içeri girip tekleyen herolar varsa (Zed, katarina, talon, akali, fizz, kayn gibi) zaten hiç almana gerek yok. İlla bir adc mainlemek istiyorsan tristana öneririm. Ciddi güçlü ve kendini koruyabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Cazoria
Jinx eski mainim. Rahat 500-600 maçım vardır. Güzel bi buff almadığı sürece oynamanın bir anlamı yok. Takımında seni koruyabilecek biri yoksa ve karşıda içeri girip tekleyen herolar varsa (Zed, katarina, talon, akali, fizz, kayn gibi) zaten hiç almana gerek yok. İlla bir adc mainlemek istiyorsan tristana öneririm. Ciddi güçlü ve kendini koruyabiliyor
Şöyle bir sey var Tristana'da bombayı patlatana kadar ölüyorum
UndenU
kullanıcısına yanıt
Her zaman kazanacaksın diye bir şey yok. Pratik yaptıkça elin alışır. Ligini ve ne kadar süredir oynadığını bilmiyorum ama pozisyon almayı ve ne zaman agresif oynayıp ne zaman geri çekileceğini öğrenirsen daha az ölürsün. Ben elektrik ver ile giriyorum anlık hasar üzerine oynuyorum. Zaten 1-2 itemden sonra bombayı koyduğun kişiyi %90 aradan çıkartıyorsun. Sonrasında W ile devam edebiliyor veya rahatça geri çekilebiliyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Unden
quote:
Orijinalden alıntı: DrajeBK
otp yap dia çıkarsın
Hedefim sadece bronza düşmemek İnşaallah oralarıda görürüz :)
silver da kalmak için her hero ile oynarsın zaten otp yapacaksan biraz yukarıyı hedeflemek gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme