Şimdi Ara

Jinx'in durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl hala oynanır haldemi bilmiyorum alıp otpleyeceğim rankedda oynayacağım

• Hem iyi hem kötü yeteneğine bakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otp yap dia çıkarsın
  • yarın büyük buff alıyor pasifiyle artık saldırı hızı limitini aşıyor ve baya saldırı hızı kazanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrajeBK

otp yap dia çıkarsın

Hedefim sadece bronza düşmemek İnşaallah oralarıda görürüz :)
  • Birde jinx i seçmeminin nedeni de ranked da banlanmaması ben şuan görmedim banlandığını
  • Bir vayne değil ama önünde tank olunca vayneden iyi olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jinx eski mainim. Rahat 500-600 maçım vardır. Güzel bi buff almadığı sürece oynamanın bir anlamı yok. Takımında seni koruyabilecek biri yoksa ve karşıda içeri girip tekleyen herolar varsa (Zed, katarina, talon, akali, fizz, kayn gibi) zaten hiç almana gerek yok. İlla bir adc mainlemek istiyorsan tristana öneririm. Ciddi güçlü ve kendini koruyabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazoria

Jinx eski mainim. Rahat 500-600 maçım vardır. Güzel bi buff almadığı sürece oynamanın bir anlamı yok. Takımında seni koruyabilecek biri yoksa ve karşıda içeri girip tekleyen herolar varsa (Zed, katarina, talon, akali, fizz, kayn gibi) zaten hiç almana gerek yok. İlla bir adc mainlemek istiyorsan tristana öneririm. Ciddi güçlü ve kendini koruyabiliyor

Şöyle bir sey var Tristana'da bombayı patlatana kadar ölüyorum
  • Unden U kullanıcısına yanıt
    Her zaman kazanacaksın diye bir şey yok. Pratik yaptıkça elin alışır. Ligini ve ne kadar süredir oynadığını bilmiyorum ama pozisyon almayı ve ne zaman agresif oynayıp ne zaman geri çekileceğini öğrenirsen daha az ölürsün. Ben elektrik ver ile giriyorum anlık hasar üzerine oynuyorum. Zaten 1-2 itemden sonra bombayı koyduğun kişiyi %90 aradan çıkartıyorsun. Sonrasında W ile devam edebiliyor veya rahatça geri çekilebiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unden

quote:

Orijinalden alıntı: DrajeBK

otp yap dia çıkarsın

Hedefim sadece bronza düşmemek İnşaallah oralarıda görürüz :)

silver da kalmak için her hero ile oynarsın zaten otp yapacaksan biraz yukarıyı hedeflemek gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.