Şimdi Ara

JİNX Rünleri Dizcem Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jinx rünleri dizcem ama hangisini alcam bilmiyorum.
    JİNX kullanan biri ss yada yazarmı lütfen.Teşekkürler

• 16.5 attack speed(cevher ve mavi)
    8.5 attack (kırmızı)
    9 zirh (sarı)
    geri kalana buyu direnci (mavi)
    tabikide bunlar benim oyun tarzima gore, run olaylari oyun baslangicinda hangi tarz oyun oynuyorsan ona gore dizilmelidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zengin Dük Z kullanıcısına yanıt
    Full saldırı dizmek istiyorum ben.
    Bunlarımı alıcam
    aynı ründen 2-3 tane alınıyormu
  • Tamamen saldırı gücü dizersen defansif olarak çok kırılgan olursun, rakibe daha fazla vurursun ama 50 - 50 - 50 vurursun. Sen karşındaki adama çok vurduğunu sansanda adamda zırh olduğu için karşındaki adamla hemen hemen aynı vurursun ve karşındaki adamda saldırı hızı rünleri olduğu için sana daha hızlı bir şekilde vurup seni rahatlıkla kesebilir. Tamamen saldırı gücü rünleri dizmek mantıksız yani dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendâry -- 16 Ekim 2015; 17:10:49 >
  • Büyükler:Saldırı Hızı veya Saldırı Gücü.
    Kırmızılar:Saldırı Gücü.
    Sarılar:Zırh.
    Maviler:Safe oynamak istiyorsan büyü direnci agresif oynıycaksan saldırı hızı veya mana yenilenmesi.

• Şu tarz konular açmaktan bıkmadınız. Bırak burada aratmayı, Google'a sor onlarca sayfa açar sana o sayfalardan da yüzlerce rün tavsiyesi bulursun.
  • sarılar zırh
    büyükler saldırı hızı
    kırmızılar saldırı gücü
    mavi için 2 tavsiye verebiliriim büyü hasarını yemenı engelleyecek ve konum alman kolay olabılecek bir takım varsa 5 tanesi saldırızı 4 ü mana yenileme yoksa büyü direnci.
  • Sizi baglamaz diyerek atar yapamazsin burdaki insanlara. Hepsi sana yardim etmeye calisiyo biraz saygi goster bence
    Tartismaya acik olmayan konularin buraya yazilmasindan ben de hoslanmiyorum. Bir probuilds, hatta lolking acmak rehber okumak hem sana oyunu ogretir hem de runler hakkinda fikir sahibi olursun

Nacizane fikrim profesyonel arenada da kullanilan runler. Buyuklere Saldiri hizi, Kirmizilar saldiri gucu, Maviler buyu direnci, Sarilar zirh. Bu cogu adc icin fix sayfadir. Guvenle kullanabilirsin
  • Klasik ADC runu yapabilirsin. Saldırı hızı olan yani.
  • Büyüklere 3 x Saldırı Hızı
    Kırmızılara 9 x Saldırı Hasarı
    Sarı 9 x Zırh
    Mavi 9 x Büyü Direnci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Şu tarz konular açmaktan bıkmadınız. Bırak burada aratmayı, Google'a sor onlarca sayfa açar sana o sayfalardan da yüzlerce rün tavsiyesi bulursun.

Bıkmadınız şu tarz yorumlar yapmaktan . belli ki açan forumdaşımız bak forum dedim ama ne olduğundan haberin var mı bilmiyorum . bizim aramızda tr bronze 5'i de var wets master'ı da na platı da . belli ki bunların farkında olarak farklı görüşlerden yardım istemiş . ayrıca google Türkiye'ye dediğin şeyleri yazınca bkz( jinx rün, jinx için rün sayfası) yine dh lol bölümünün eskiden açılmış konuları çıkıyor. Şimdi bilalim, millete laf sallayıp boş konuşmadan önce aklında bulunsun . bu forumu düzgün amaçlarla kullanan bir avuç da olsa insanlar var. Ensendeyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 17 Ekim 2015; 9:08:19 >

• U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Tam olarak demek istediğim keliemleri harfiyen yansıtmışsınız gerçekten teşekkürler.
    Bende aradım googlede ama hep kabiliyetler ve yetenek dizilişleri item dizilişleri çıktı.Bilmedende İP harcamak istemedim gerçekten teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Şu tarz konular açmaktan bıkmadınız. Bırak burada aratmayı, Google'a sor onlarca sayfa açar sana o sayfalardan da yüzlerce rün tavsiyesi bulursun.

Bıkmadınız şu tarz yorumlar yapmaktan . belli ki açan forumdaşımız bak forum dedim ama ne olduğundan haberin var mı bilmiyorum . bizim aramızda tr bronze 5'i de var wets master'ı da na platı da . belli ki bunların farkında olarak farklı görüşlerden yardım istemiş . ayrıca google Türkiye'ye dediğin şeyleri yazınca bkz( jinx rün, jinx için rün sayfası) yine dh lol bölümünün eskiden açılmış konuları çıkıyor. Şimdi bilalim, millete laf sallayıp boş konuşmadan önce aklında bulunsun . bu forumu düzgün amaçlarla kullanan bir avuç da olsa insanlar var. Ensendeyim .

Bu forumu düzgün amaçlarla kullanan bir avuç insandan biri olarak, Google'a ''Jinx rün'' değil de en azından ''Jinx build'' yazabileceğinizi düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm, benim hatam :) Şayet ''Jinx build'' yazıldığında bildiğiniz üzere fresh (taze demek bu, arama motoruna bu kelimeyi de ekleyebilirsiniz:))) milyon tane rün dizilimini çıkıyor. Eğer dersen ki adam ingilizce bilmiyordur, ufacıktır annesinin kuzusudur, o zaman her annesinin kuzusu gelip buraya jinx rün dizecem yazdığında tek tek ''ASLINDA ÇOK TAKTİKSEL OLMAYAN STANDART ADC RÜN'' diziliminin açıklamasını yapmanı bekliyorum senden ve başarılar diliyorum. Bu arada arkadaşlarına yardım ederken aşağıdaki forum kuralına da dikkatini çekmek isterim. Bizim gibi bir avuç insan okuyor bunları uyguluyor, saygı gösterin.

Unutmadan ensendeyim derken? Ödevlerini bitirdikten sonra izlediğin polisiye filmlere,dizilere ve ya kitaplara ara ver, ensemden elimin tersiyle silkelerim seni.

6) Forum kirliliği : Forumları kullanırken konuları, ait oldukları başlıklar altına açmanızı rica ederiz. Gereksiz başlıklar açmamaya, aynı veya benzer bir konuda daha önce başka bir başlık açılıp açılmadığını 'Arama' fonksiyonunu kullanarak kontrol ettikten sonra başlığı açmaya, gereksiz ve flooding niteliği taşıyabilecek sıklıkta mesaj atmamaya özen gösteriniz.İç içe alıntılar yaparak forum düzenini bozmamaya özen gösteriniz. Eski tarihli konulara eğer ki mesajınız konuyla ilgiliyse mesaj atabilirsiniz. Konuyla alakasız mesaj atarak konuyu güncellemek yasaktır.

• eRcn. kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hocam . Son cümlesine kadar katılıyorum

• eRcn. kullanıcısına yanıt
    Bir cevap ancak bu kadar güzel olabilir
  • Yazdıklarıma katılıyorsunuz ama dikkat edin arkadaş sizin de ensenize konabilir..
  • quote:

Yazdıklarıma katılıyorsunuz ama dikkat edin arkadaş sizin de ensenize konabilir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.