Merhaba bu sınava girmiş / girecek olanlar biliyordur ki bu yıl ve daha önceki yıllarda da sınavı ASYM düzenliyordu. Ankara üniversitesi'nin ASYM kısmında bulunan sınav kılavuzunda linki jlpt olarak geçen yere tıklayıp 25 ağustos tarihinde başvurunuzu yapıp aralık ücreti olan 210tl yi yatırmanız isteniyordu. Ben bunların hepsini harfi harfine (ki yapanlar biliyordur, uzun bir form çıkıyor ücret ödemeden önce oraların doldurulması isteniyordu) yaptım. Ki acemi değilim bu yıl temmuz da yapılan sınavı da yine sınav uygulama klavuzundaki (link şu an inaktif sunucu hatası veriyor) linkten yapmistim sms gelmişti başvuru kabulü ile ilgili sonrasında da sınav giriş belgesi (sanirim 21 gün sonra gelmişti) Şimdiyse, başvuru kabul sms i ücreti yatıdıktan hemen sonra ismim ile geldi ama bugün 25. Güne girdik ama hala giriş belgem sms olarak bana ulaşmadı. Asym sistemine kaydım vardı oraya bakayım dedim. Neden bilmiyorum ama temmuz'daki sınav için başvururken burada hiçbir şey yoktu klavuzdaki linkten girmiştim. Buradaki sınav islemleri kısmında jlpt aralık olarak görünüyor ama başvurunuz yoktur diyor? Bir hata olma ihtimali var mı? Çünkü geçen seferki sınav ücreti 200tl idi bu seferki 210tl yine aynı karttan aynı şekilde ödedim onay sms i elime ulaştı ama giriş belgem HALA yok. Desem ki link yenilenmemişti fiyat yeni olarak çekildi ve formun ilk satırında afedersiniz eşek kadar JLPT 2nd DECEMBER TEST diye yazıyordu. Bu arada klavuzda 15 gün içinde gekir diye yazıyor ama geçenkinde 3. Haftada geldi. Belki de iş günü olarak 15 denmek istenmiştir bilmiyorum ama baya zaman geçti. Perşembe günü (16 eylül) bu konuyla ilgili asym destek mailine yazı yazdım ama dönüş olmadı. Pazartesi ya da salı aramayı düşünüyorum. Eline giriş belgesi/test voucher ulaşan varsa yazabilir mi? Çevremde bu sınava giren hiç olmadığı için ne ne zaman gönderiliyor bilmiyorum. ![]() Bu da başvuru onay sms i bundan bi 15-21 gün sonra giriş belgesi linki olan bir sms gelmeliydi, gelmedi.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeliCapi -- 19 Eylül 2021; 18:10:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim