Şimdi Ara

Jo:Doğrusunu söylemek gerekirse böyle bir ambiyans daha önce hiç görmedim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Klasik..Kaybedince taraftarın arkasına sığınılıyor yine..Ona yeniliriz yok taraftar böyleydi buna yeniliriz yok taraftar şöyle çok iyiydi yok rekor kırdık yok manşet olduk tüm dünya BJK taraftarını konuşuyor yok ilk defa görmüşler böyle bir atmosfer çok etklinemişler..

Bunlarla avutuyoruz kendimizi..Hepsinin bacakları titriyor o atmosferde Beşiktaş takımı o seyirciyi haketmiyor maç kazansınlar önce maç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

daha kadıköyü görmedi

kadıköyü görse kaç yazar,stad heryerde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilarious

way kocum benim.

quote:

Orijinalden alıntı: chakra
    TTarena açıldığında ambians tanımı değişecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Ali Sami Yen kim mi

Türk milli takımının ilk teknik direktörü,
    Galatasaray'ın baş kurucusu,
    Türk sporunun ilk örgütü olan Türkiye İdman Cemiyetlerinin kurucularından ve başındaki ilk kişi.

Ali Sami Yen sadece Galatasaray'la ilgili değil, Türk futbolu hatta Türk spor için önemli bir adamdır. Bu ülkede futbolla ilgilenip bu adamın kim olduğunu bilmemek bir ayıptır bana göre.

Ayrıca babası Şemsettin Sami ve ailesini de araştırırsanız.

Sadece futbol değil bir çok temelde ilkleri getirmiş bir ailenin çocuğudur Ali Sami Yen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda1811

Bende maçtaydım çarşı dün ölünün ölüsüydü !! Ayrıca artık çarşı eskisi gibi değil tamamen bütün maç etkisizlerdi dün 20 25 defa üçlü çektik sadece ıslıkla durdurmaya çalıştılar... beste ile karşılık 3 lü ile karşılık veremiyorlardı... çarşı yı basın çok şişirmeye başladı eski çarşı yok artık !!!

nedeni kolpa olması
  • yani arkadaş Ali Sami Yen'i tanımamak için ne olmak gerekir cidden bilemiyorum aklımada bişi gelmiyor
    hiçmi gs maçı izlemedin yada duymadın gs Ali Sami Yende kükredi gibi yorumlar ki stad ismidir diyesin
    yada hiçmi futbol tarihi bilmezsin gs kurucusu diyesin ve daha birçok futbol alanında görev ve ilkler duyasın
    bu ülkede yaşamıyorsun diycem ama futbol bölümüne yazdıgına göre bi takımı da tutuyorsun arkadaş
    bence sen balık hafızalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

Jo kim ya? beğense ne olur beğenmese ne olur

• Yediği ekmeğe tüküren Yıldırım Demirören,o kadar istifa çağrısına karşı istifa etmek yerine yeniden aday olmuş...Taraftarı bitirmek için elinden geleni yapmış ve sonunda başarmış olan YD ve YD'ye oy veren tüm hain üyeler BJK başında oldukça ne takım düzelir,ne taraftar düzelir...
  • Yarın:
    Jo'nun opsiyonu Beşiktaş'taymış.

Fotomaç
  • benim anlamadığım ambians tanımı nasıl değişecek ve bu nası bi laf şekli?
    şöyle ambians böyle ambians vardır kendisi zaten bir tanımlamadır...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.