Klasik..Kaybedince taraftarın arkasına sığınılıyor yine..Ona yeniliriz yok taraftar böyleydi buna yeniliriz yok taraftar şöyle çok iyiydi yok rekor kırdık yok manşet olduk tüm dünya BJK taraftarını konuşuyor yok ilk defa görmüşler böyle bir atmosfer çok etklinemişler..
Bunlarla avutuyoruz kendimizi..Hepsinin bacakları titriyor o atmosferde Beşiktaş takımı o seyirciyi haketmiyor maç kazansınlar önce maç..
quote:
Orijinalden alıntı: rainhard
daha kadıköyü görmedi
kadıköyü görse kaç yazar,stad heryerde var
quote:
Orijinalden alıntı: Hilarious
way kocum benim.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra TTarena açıldığında ambians tanımı değişecek.
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
Ali Sami Yen kim mi
Türk milli takımının ilk teknik direktörü, Galatasaray'ın baş kurucusu, Türk sporunun ilk örgütü olan Türkiye İdman Cemiyetlerinin kurucularından ve başındaki ilk kişi.
Ali Sami Yen sadece Galatasaray'la ilgili değil, Türk futbolu hatta Türk spor için önemli bir adamdır. Bu ülkede futbolla ilgilenip bu adamın kim olduğunu bilmemek bir ayıptır bana göre.
Ayrıca babası Şemsettin Sami ve ailesini de araştırırsanız.
Sadece futbol değil bir çok temelde ilkleri getirmiş bir ailenin çocuğudur Ali Sami Yen.
quote:
Orijinalden alıntı: arda1811
Bende maçtaydım çarşı dün ölünün ölüsüydü !! Ayrıca artık çarşı eskisi gibi değil tamamen bütün maç etkisizlerdi dün 20 25 defa üçlü çektik sadece ıslıkla durdurmaya çalıştılar... beste ile karşılık 3 lü ile karşılık veremiyorlardı... çarşı yı basın çok şişirmeye başladı eski çarşı yok artık !!!
nedeni kolpa olması
yani arkadaş Ali Sami Yen'i tanımamak için ne olmak gerekir cidden bilemiyorum aklımada bişi gelmiyor hiçmi gs maçı izlemedin yada duymadın gs Ali Sami Yende kükredi gibi yorumlar ki stad ismidir diyesin yada hiçmi futbol tarihi bilmezsin gs kurucusu diyesin ve daha birçok futbol alanında görev ve ilkler duyasın bu ülkede yaşamıyorsun diycem ama futbol bölümüne yazdıgına göre bi takımı da tutuyorsun arkadaş bence sen balık hafızalısın
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
Jo kim ya? beğense ne olur beğenmese ne olur
Yediği ekmeğe tüküren Yıldırım Demirören,o kadar istifa çağrısına karşı istifa etmek yerine yeniden aday olmuş...Taraftarı bitirmek için elinden geleni yapmış ve sonunda başarmış olan YD ve YD'ye oy veren tüm hain üyeler BJK başında oldukça ne takım düzelir,ne taraftar düzelir...
Yarın: Jo'nun opsiyonu Beşiktaş'taymış.
Fotomaç
benim anlamadığım ambians tanımı nasıl değişecek ve bu nası bi laf şekli? şöyle ambians böyle ambians vardır kendisi zaten bir tanımlamadır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme