|
Joe Biden: Elon Musk'ın diğer ülkelerle olan ilişkisi incelenmeli
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hunter Biden ve Ukrayna aklıma geldi.
-
Elon Musk ağır taştır Biden efendi, altında kalırsın.
-
Şu bir gerçek ki Twitter her zaman Demokratları destekledi Trump ve Cumhuriyetçileri ise hep yasakladı. Elon da bir Cumhuriyetçi olarak Trump'ın seçim zaferinin birinci kaynağı olan ama sonradan yasaklanan twitterı alarak Cumhuriyetçilere öne geçirmeyi planladı ve belli ki bunu başardı. Hem platformun kendisini aldı hem de seçim öncesi twitter üzerinden Cumhuriyetçileri destekleyin diye twit attı. Yakında Trump gibi kendisini ABD başkanı olarak aday gösterirse hiç şaşırmayın na buraya yazıyorum.
-
İllaki, biraz daha yaşlansın, aday olacaktır bence de. Amerika'da da bizde de 80 yaş altına falan pek parti başkanlığı ya da başkanlık vermiyorlar :)
-
Elon Musk ABD başkanı olursa şaşırmam -
bunu bidon efendi kağıttan mı okumuş yoksa birisi suflemi vermiş :)
Yani elin oğlu muskın abd başkan adayı yada başkan olmaması beni şaşırtır bunu yapmasa bence tuhaf olur. Çünkü bu yönde gidiyor. İşte sorun abd başkanı olursa durum ne olur :) asıl düşünülmesi gereken o
Gerçi bana göre abd derin devleti asla bir başkana ülke yönetimini bırakmadı bundan sonrada bırakmaz oyalanır dururlar anca
-
elını kıskanmış
-
Yeni SJW tayfa geçmişin dincileri gibi işlerine gelmeyeni infaz ediyorlar.Nasıl dinciler hoşgörü ayağı yapıyorsa bunlarda sözde hoşgörülü bir yerleri yanmış demek ki !
Ayrıca yanlış biliyorsam düzeltin yorumlarda başkan adayı vs yazmışlar ama başkan olabilmesi için ailesinin ABD vatandaşı olup ikinci nesil aday olabliyor diye biliyorum bu Kamala ile çekik biri vardı açıklama yapmışlardı aileleriyle ilgili.
-
Helal olsun şu adama be, bütün dünya konuşuyor adamı.
Başkanin bile zoruna gitmiş araştırın diyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ukrayna da istediği seviyede destek çıkmayıp "paramı berin yoksa kapatım interneti ha" dediği için zoruna gitmiştir sjw oylarıyla yaşayan biden'ın
Şu twitter olayı ne iyi oldu ya.
Bu saatten sonra batsa umrumda olmaz Twitter
-
cumhuriyetçiler olmasın o…
-
Operasyon çocuğu, proje adamı Bidon... Senin acaba bağlantıların kimler? O alzheimer'lı halinle seni kimler maşa olarak kullanıp de ne işler yaptırtıyor? Keşke bunları da öğrensek!
-
-
80 demiyelim de 50 diyelim. 50 Yaş altı başbakan ve başkanlar genelde İskandinav ülkelerinde oluyor onlar da partilerde dans edip sarhoş öpüşünce başları belaya giriyor anasını satim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X