Slm uzun bir süreden beri foruma girmiyordum son msjıma bakarsanız Bunları yazmadan gecemeyecegım bılen bılır benı dalga gecmeyı sevmem pek ama bunu herkes hakediyor forumda bu süre zamanında olmadıgım ıcın sımdı yazıyorum
Şimdik Gs macından baslayalım gol olup yagdık herzamanki gibi ama bune terbiyesizlik adamlar macdan sonra yediremiyorlar Arsenal diyorlar ne alaka be adam fark yediniz bi SuSuN! Beşiktaşı yendik en kötü kadromuzla Hakem Hakemmmmmm diyo herkes hep öyle olur saten ya bak sen alla alla hep bizim yendiğimize denk geliyor dimi hakemler bırakın hakem makemi herkese ders verdik!
Kayseri çoştu takla dalgaları geçti ama sonra Youla ben var gol atmak ben bilir gs defansı yavaş Santici dumur etmek gol atmak demeciyle gol olup yağdı Gsye sonra Metalist falan filan bu konulara girersek çok uzar
ligin basında ligin dibi yanıyor ameninnnn ligin dibindeki denk gucteki takımlar diye dalgalar gecildi ama noldu öhmm eeıeı puan durumu ortada Feneri kume duscek diye gosterenler oldu gorduk
Ulan Gsyi yendik adamlar utanmadan THEM denilen kişi guizamı kezman mı diye konu acıyor ulan 4 attık ınsan utanır bunları soylemeyı sizle aynı puandayız kac mac geriden geldik hala guizamı diyonuz ya bırakın gidin onun icinmi sizle aynı puandayız
hayır susmanız için 4 attık yetmedi 10 mu atalım eger 10 yetcekse onuda atarız!! saygılarımda John Rambo
UpUpcukcuk
quote:
Orijinalden alıntı: [iddaa]John Rambo
UpUpcukcuk
Bende girmem sadece okurum forumu ikinci elde bazen alışveriş yaparım birde ama bu kadar takma bence
quote:
Orijinalden alıntı: Lynis
Bende girmem sadece okurum forumu ikinci elde bazen alışveriş yaparım birde ama bu kadar takma bence
Alıntıları Göster
ama bak nededim dalga gecmeyı sevmem ama
hem yeniliyorlar hemde forvetımızle hala dalga gecıyorlar bune çelişki ya
quote:
ama bak nededim dalga gecmeyı sevmem ama
hem yeniliyorlar hemde forvetımızle hala dalga gecıyorlar bune çelişki ya
Alıntıları Göster
orası öyle
quote:
orası öyle
Alıntıları Göster
Msn sohbeti gibi olmuş
quote:
orası öyle
Alıntıları Göster
allahtan forvetimiz yok (vagner love ) allahtan solaçığımız yok (tuncay şanlı ) allahtan 2önliberomuz yok (yaya toure hamit altıntop ) allahtan bu örnekte verdiklerim yok yoksa derbilerde kaç atardık düşünmek bile istemiyorum hasta ateşli olan ve iğnelerle oynayan alexin bile asist yapmasını engelleyemeyen haftalardır gol atamayan güizanın jenerikli golünü engelleyemeyenler hala nasıl utanmadan dalga geçiyorlar onu düşünmek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı
allahtan forvetimiz yok (vagner love ) allahtan solaçığımız yok (tuncay şanlı ) allahtan 2önliberomuz yok (yaya toure hamit altıntop ) allahtan bu örnekte verdiklerim yok yoksa derbilerde kaç atardık düşünmek bile istemiyorum hasta ateşli olan ve iğnelerle oynayan alexin bile asist yapmasını engelleyemeyen haftalardır gol atamayan güizanın jenerikli golünü engelleyemeyenler hala nasıl utanmadan dalga geçiyorlar onu düşünmek lazım
Alıntıları Göster
of çok fena konuşmuşsun çok alındık yapma böyle.
bjk maçını izlemedim ama herkes aynı şeyi söylüyor bilemicem orasını.
4 1 yendiniz ama sanctis yumurtlamasa carlosun freekickini maç öyle sürmezdi.
ayrıca eleştiri her zaman yapılır. bi takım dünyanın en iyisi olsada eleştirilir. fb gsyi yendi diye güiza iyi oyuncumu oldu şimdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı
+1907x4x2
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
ayrıca eleştiri her zaman yapılır. bi takım dünyanın en iyisi olsada eleştirilir. fb gsyi yendi diye güiza iyi oyuncumu oldu şimdi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
anlamak istemiyorsunuz tek sebeb bu değil
peki buna nedicen Sizi 4-1 yendikden sonra adamlar Arsenal diyor hayır alakasını söle yorum yapmıcam bida sizinkilerde yapıyo cvbın dısında bısı olsun lutfen
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
anlamak istemiyorsunuz tek sebeb bu değil
peki buna nedicen Sizi 4-1 yendikden sonra adamlar Arsenal diyor hayır alakasını söle yorum yapmıcam bida sizinkilerde yapıyo cvbın dısında bısı olsun lutfen
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Lucifer
Alıntıları Göster
Bu açtığın konu ile amacın nedir acaba rambo? Tamam 4-1 yendiniz helal olsun. Tebrik ediyoruz ama herkesten de aynı anlayışı ve olgunlugu beklemek de hata olur. Kimi fanatiktir veya maçın hemen ardından o anlık ruh hali ile mesajlar yazmıştır, olabilir. Aradan 2 hafta geçmiş ve sen şimdi kalkıp bu konuyu açarak tartışmalara sebep olabilirsin.
Ayrıca bak konu nereye gider sana söyleyeyim. Fener 4 attı Gs 5-1 yendi. Fener 6 attı GS 7 attı. Fener eçyrek final oynadı GS Uefa kupası + süper kupa + 3 çeyrek final + 1 yarı final oynadı. Yani konu buraya gidecek. Ve yine bir kısır döngü oluşacak. Keşke konuyu açmadan önce 2 defa düşünseydin de öyle açsaydın. Boşuna tartışmalar boşuna konuşmalar ve hep aynı şeyler..
quote:
Orijinalden alıntı: EneRGy.
Bu açtığın konu ile amacın nedir acaba rambo? Tamam 4-1 yendiniz helal olsun. Tebrik ediyoruz ama herkesten de aynı anlayışı ve olgunlugu beklemek de hata olur. Kimi fanatiktir veya maçın hemen ardından o anlık ruh hali ile mesajlar yazmıştır, olabilir. Aradan 2 hafta geçmiş ve sen şimdi kalkıp bu konuyu açarak tartışmalara sebep olabilirsin.
Ayrıca bak konu nereye gider sana söyleyeyim. Fener 4 attı Gs 5-1 yendi. Fener 6 attı GS 7 attı. Fener eçyrek final oynadı GS Uefa kupası + süper kupa + 3 çeyrek final + 1 yarı final oynadı. Yani konu buraya gidecek. Ve yine bir kısır döngü oluşacak. Keşke konuyu açmadan önce 2 defa düşünseydin de öyle açsaydın. Boşuna tartışmalar boşuna konuşmalar ve hep aynı şeyler..
Alıntıları Göster
Energy bazı nedenlerden 1 aydan fazladır foruma girmedim uyelıkle sadece yorumları okudum son msjıma baksaydınız gorurdun
benım amacım burda 4-1 kazanmak deıl burda Gsli bazı kısılerın yaptıkları
Gs Macı kazandık Arsenalllllllllllll Bjkyi yendik Guizaaaaaaa Lig sonuncuyken ARagonessss neymiş Guizamı Kezman mı be insaf ya git kendi miladı dolmuş Nonda Ümitine bak ama kimse kendine bakmıyormu yaw bunları solerken kendileri Barcelona sanki
quote:
Energy bazı nedenlerden 1 aydan fazladır foruma girmedim uyelıkle sadece yorumları okudum son msjıma baksaydınız gorurdun
benım amacım burda 4-1 kazanmak deıl burda Gsli bazı kısılerın yaptıkları
Gs Macı kazandık Arsenalllllllllllll Bjkyi yendik Guizaaaaaaa Lig sonuncuyken ARagonessss neymiş Guizamı Kezman mı be insaf ya git kendi miladı dolmuş Nonda Ümitine bak ama kimse kendine bakmıyormu yaw bunları solerken kendileri Barcelona sanki
Alıntıları Göster
rambo bu foruma 10 yaşında çocuklarda girebiliyor.anlamsız bir çıkış olmuş bence.ama sen dolmuşsun rahatladıysan sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: recep41
rambo bu foruma 10 yaşında çocuklarda girebiliyor.anlamsız bir çıkış olmuş bence.ama sen dolmuşsun rahatladıysan sorun yok.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
themin actıgı son guizamı kezmanmı konusu doldurdu saolsun
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
themin actıgı son guizamı kezmanmı konusu doldurdu saolsun