|
John Wick 5 için hazırlıklar başladı; Çekimlere 2025'te başlanacak (2. sayfa)
-
-
Keanu reevesde ne civik cikti kardeşim biraz hayır de ya
-
şaka maka matrix reis seneye 60 yaşında olacak. Sette düşüp bir yerlerini kırmasa bari.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk filmden sonrasını izlemedim, bir ara izlemek lazım.
-
Sadece uzun çatışma sahneleri ve yorucu aksiyon sahneleri ne sığınıp arkaya da tekno müzik koyarak film yapılmayacağını ögrenmislerse sorun yok...son film rezaletti bir sürü saçmalık amacı olmayan yorucu aksiyon sahnelerinden ibaretti...adama her mermi attiklarinda ceketinin altına kafayı sokması...sanki paintbol mermisi atiyolar da kafayı sakliyo...hele o kör adam Allah'tan görmüyor...
-
Filmin sonunda öldü zaten daha neyin devamı bu ? Bir şeyin de cılkını çıkarmasınlar ya.
-
Marvel evreni olsa bi zaman makinesi yada portal açarsın öleni getirirsin geri. Belki wokçular kadın ana karakter istemişlerdir. İlk film efsaneydi ama gerisi çok sarmadı beni.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son filmi bildiğin kötü ve saçmalık ötesi. İlk film iyiydi ama sonraki çıkanlar oldukça kötü. Son çıkan 4. Filmi berbat gerçekten, çok saçma. 5. Filminde kötü olacağı garanti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu seriye dağınık ve biraz geç bir giriş yaptım. Hatırı sayılır bir kısmını ciddiye alarak ve tamamen ona odaklı biçimde izlememekle birlikte - böyle çok film izlemişliğim vardır :D - dördüncü - son - bölümü aksiyon ve kurgu bazında en çok beğendiğim bölümlerden birisi oldu. Sonuncusunu birkaçının aksine dikkatle izledim. Aynı tas, aynı hamam demeniz de mümkün ama bazı orijinal denebilecek sahnelerinden ve fena olmayan kurgusundan dolayı dördüncüsüne de bir şans vermenizi tavsiye ederim.
-
Herhalde bu film ; " ilk filmler her zaman serinin sonraki filmlerinden daha iyi olur" algısını kıran nedir serilerden biri. Kalite olarak 4-3-2-1 diye gidiyor gözümde. 4 için gerçekten çok iyi film diyebilirim aksiyon bazında çıtayı çok üst seviyelere taşıdı ki mekan tasarımları çekim teknikleri falan muazzam. Bence bu yorumunuzda çok yanılıyorsunuz izleyince fark edeceksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle. Normalde dördüncüsünde suyunun çıkmış olmasını beklersiniz ama şaşırtıcı biçimde serideki en kaliteli hazırlanmış film olabilir. Ben de bunu anlatmaya çalışıyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her türlü izlerim :)
-
" helecanla " bekliyoruz efenim, severek izliyoruz sizi John bey.
-
-
Çerezlik gider yine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamın olayı o az konuşup çok dövüşen bir karakter, nasıl çatışma sahnesini çıkaracan. O sahneler için izliyor millet yoksa zaten filmin ana fikri çöp.
-
Boyle fimlerde çıtı pıtı kızlar olmuyor. Şöyle etli butlu vurdumu oturtan fizikte hatunlar olmalı. Hızlı ve Öfkelideki hatunlar iyi mesela.
-
3.filmle bu seri bitmeliydi.O zaman efsane olurdu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X