Şimdi Ara

John Wick: Chapter 3 için ilk yorumlar paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı John Wick üçlemesi bu ay vizyona girecek olan üçüncü filmiyle sona eriyor. Serinin hayranları tarafından merakla beklenen John Wick: Chapter 3 - Parabellum için artık iki haftadan az bir süre kaldı. Filmin ön gösterimine katılma şansı yakalayan bazı sinema eleştirmenleri ise ilk tepkilerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

Twitter'daki ilk yorumlara şöyle bir baktığımızda John Wick: Chapter 3 - Parabellum'un genel anlamıyla epey beğenildiğini görüyoruz. Birçok eleştirmen filmin aksiyon anlamında beklentilerin dahi üzerine çıkmayı başardığını söylüyor. John Wick 3, durmak bilmeyen aksiyonuyla ilk iki filmin hayranlarını yine tatmin edecekmiş gibi görünüyor.

Yapılan yorumlarda ayrıca seriye yeni katılan karakterlerin de epey beğenildiğini görüyoruz. Bildiğiniz gibi ünlü aktris Halle Berry, yeni filmde önemli bir yere sahip olacak. Ayrıca John'un peşindeki, 14 milyon dolarlık ödüle sahip olmak isteyen suikastçilerin de filmde çok iyi iş çıkardığı söyleniyor.

John Wick: Chapter 2'nin bıraktığı yerden devam eden yeni filmde, kahramanımız John Wick peşindeki tehlikeli suikastçilerle mücadele edecek. Hatırlayacağınız gibi önceki filmin sonunda yeraltı dünyasının en büyük suç örgütlerinden oluşan High Table isimli konsey, John Wick'in başına tam 14 milyon dolarlık ödül koymuş ve derhal öldürülmesi yönünde emir çıkarmıştı.

Peşindeki suikastçilere karşı tamamıyla yalnız olan John Wick, yardım için ünlü aktris Halle Berry'nin canlandırdığı Sofia karakterine gidiyor. Fragmandaki görüntülerden Sofia ve John'un geçmişte bazı problemler yaşadığını anlıyoruz. Ancak her şeye rağmen ikili birlikte çalışıp yeraltı örgütüne karşı zorlu bir mücadele içerisine girecek.

Samuray kılıçları, ninjalar, saldırı köpekleri ve atlarıyla yine bizleri aksiyona doyuracak gibi görünen John Wick: Chapter 3 - Parabellum, ülkemizde 16 Mayıs'ta vizyona giriyor.

• Abi hala film öyle çöptü böyle çöptü diye yorumlar yapanlar var cidden inanılır gibi değil. Salt aksiyon filmi işte, şu filmden tek beklentin dövüş, kovalama ve çatışma sahnelerinde sana nefes tutturup koltuğa yapıştırması olmalı. John wick her iki filminde bunu başardı, yani en azından benim için başarılıydı. Ne bekliyosunuz aksiyon filminden anlamadım vallahi, esaretin bedeli gibi senaryo mu yazsın adamlar?
  • Fragmanlara bakınca çok yüksek bir beklenti oluşmuyor ama ilk iki filmi izlediğim için beklentim çok yüksek. İyi bir film olacağına eminim.

• Bazı adamlar vardır ne yapsa izlenir işte öyle bir karakterde ve öyle bir oyuncu her türlü izlenir.

• 2.Film gerçekten harikaydı bana göre. Sinemada izlemenin verdiği tad ayrı bir şey. Sırf bu film için bile sinemaya gidilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın karekökü be Keanu babam ol...

• imax biletimi alayım
  • Biraz şişirilsede yine de severiz, izleriz keanu reeves’i

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geliyor

• 21.yüzyıl john rambo. Karakterine cuk oturdu, adam sanki oynamıyor yaşıyor. keanu reeves zaten, oynadıkları içinde en sevdiği karakterin john wick olduğunu ve gücü yetene kadar bu karakteri oynamak istediğini söylüyor.

• Mr. Boogeyman.

2. Filmdeki Casian ile dövüşme sahneleri çok gerçekçiydi. Gerçek gibi bildiğin sokak kavgası gibi boğuşuyorlardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Neyi şişiriliyor söyler misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Manhunt Three

Neyi şişiriliyor söyler misin ?
    İlk filmi izledim. Matrix serisini ve şeytanın avukatını da izledim. Über süper bir oyunculuğu yok reeves’in ama donuk suratı, mimikleri falan oynadığı rollere yakışıyordu.

• 1. fil güzel 2. film vasat klişelerle dolu bir filmdi. Reyting çöplüğüne dönüyor filmler.

• 2. film ilki kadar iyi değildi. Umarım bu iyi olur

• Ikinci film hayatımda izlediğim en berbat Hollywood filmlerindendi öyle sahneler varki adam Polat Alemdar ve battal gaziyi geçiyor. Acayip sisiriyorlar çöp bir seri. İlki idare ederdi.

• 🤢🤢🤮

• kör ve öfkeli

• John Wick serisini severim ama Motosiklet kılıç sahnesi kesinlikle çalıntı yada bu filmden özenmişler.

The Villainess filmindeki sahne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 5 Mayıs 2019; 16:35:29 >
  • Adam role o kadar yakışıyor ki türk dizilerinde olur ya hani oyuncunun ismini bilmezsin oynadığı karakterin ismiyle hatırlarsın, keanu reis tam olarak onu başardı.

• K.Reeves'in her filmi süper değil arkadaşlar abartmayalım. Evet aksiyon tarzındaki filmleri süper. benim de en sevdiğim aktör bu anlamda.

J.Wick 3'ü sabırsızlıkla bekliyorum. Çünkü Nisan ayındaki End Game ve GoT facialarından sonra güzel bir film izlemek iyi olacak ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.