Şimdi Ara

johnny2 adlı vatandaşa inat, ücretsiz oyun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
0
Favori
12.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kabul edip etmemem bişeyi değiştirmez, sadece dikkatimi çekti yazdığım şey, ben şahsen böyle bişeyle suçlansam ve bedava oyun verecek olsam, forumda hem eski hemde post sayısı yüksek konsol bölümüne takılan ama konuyla kel alaka birine verirdim (kendimden bahsetmiyorum)

Neyse artık, ben bir önceki konuda yazılan şeyleride pek anladığımı söyleyemeyeceğim, konu nedir, kim dolandırıldı, nasıl dolandırıldı, her mesajı okumama rağmen çıkamadım işin içinden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Benim kabul edip etmemem bişeyi değiştirmez, sadece dikkatimi çekti yazdığım şey, ben şahsen böyle bişeyle suçlansam ve bedava oyun verecek olsam, forumda hem eski hemde post sayısı yüksek konsol bölümüne takılan ama konuyla kel alaka birine verirdim (kendimden bahsetmiyorum)

Sevgili sky__walker hepimiz oyunun peşinde olduğunu biliyoruz

• msn konusmasını yukarıya aynen yapıştırdım arkadaslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Benim kabul edip etmemem bişeyi değiştirmez, sadece dikkatimi çekti yazdığım şey, ben şahsen böyle bişeyle suçlansam ve bedava oyun verecek olsam, forumda hem eski hemde post sayısı yüksek konsol bölümüne takılan ama konuyla kel alaka birine verirdim (kendimden bahsetmiyorum)

Neyse artık, ben bir önceki konuda yazılan şeyleride pek anladığımı söyleyemeyeceğim, konu nedir, kim dolandırıldı, nasıl dolandırıldı, her mesajı okumama rağmen çıkamadım işin içinden.

Dusuncen ıcın saol kardesım. Konuyu bılerek burda alevlendırmek ıstemıyorum okuyan okuda nasılsa. Kısa ve öz anlatmam gerekirse, benım telefon numaramı daha once bır arkadasa vermısım, o arakdasdan oyun almısım daha sonra ona para gondermısım vs vs böle karışık anlamsız, sureklı değişken ifadelerle karalama operasyonu ıcınde buldum. Bende kendımı tanıttım. Kim oldugumu. Acık adresıme kadar verdım. Ondan sonra böle bir karar aldım. Bunu yapma sebebimde 100 TL 'lik oyun ıcın ınsan dolandırmayacak olmamı kanıtlamaktı. Oyunlar 1 'di, 2 oldu. Dediğim gibi, Miex 'de istemişti. Gogorock ile anlaştık bu saaten sonra iptal edemem. Miex 'de kabul ederse onunla bulusup gogo 'nun yanına gidip 2 oyun hediye etmek ıstıyorm. Dedim ya kimileri bana salak diyebilir ama hayatta en korkugum şey kara lekedir. Aklanmak için yaptığım bir olaydır bu..

• Eğer profilinde yazan 1974 doğumlu olduğun doğruysa yaşça benden büyüksün ve sana olan saygımdan böyle bir hediyeyi kabul edemem.

Çalışmışın, alın terinle kazanmış para vermiş almışın. Haddime değil akranın değilim bir şey değilim.

Alırsam ufakta olsa para karşılığı alırım, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 16 Ocak 2009; 23:58:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Orjinalden alıntı: Avenzea

Onuda ben kabul etmem kardeşim. Ben burda birşey ıspat etmeye calısıyorum kendi adıma. Yani ismini vermek istemediğim arkadaş benı DOLANDIRICIKLA suclamıştı ya, ona inat belki. Buda bir şekilde kendini ifade etme olarak düşün. Senın ıcınde uygunsa once senı alırım, daha sonra senle beraber gogorock ile bulusuruz, oyunları teslım ederım. Sonra tekrar senı aldıgım yere bırakırım

Eğer profilinde yazan 1974 doğumlu olduğun doğruysa yaşça benden büyüksün ve sana olan saygımdan böyle bir hediyeyi kabul edemem.

Çalışmışın, alın terinle kazanmış para vermiş almışın. Haddime değil akranın değilim bir şey değilim.

Madem para vereceksin, sembolik olarak 1 TL alırım o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avenzea -- 16 Ocak 2009; 18:56:38 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Onuda ben kabul etmem kardeşim. Ben burda birşey ıspat etmeye calısıyorum kendi adıma. Yani ismini vermek istemediğim arkadaş benı DOLANDIRICIKLA suclamıştı ya, ona inat belki. Buda bir şekilde kendini ifade etme olarak düşün. Senın ıcınde uygunsa once senı alırım, daha sonra senle beraber gogorock ile bulusuruz, oyunları teslım ederım. Sonra tekrar senı aldıgım yere bırakırım

Eğer profilinde yazan 1974 doğumlu olduğun doğruysa yaşça benden büyüksün ve sana olan saygımdan böyle bir hediyeyi kabul edemem.

Madem para vereceksin, sembolik olarak 1 TL alırım o zaman.

Hehe sağol ama valla olmaz, kişiliğim böyle saygısızlık olarak görürüm kabul edemem. Teşekkürler tekrar.

• gel he de miex
  • Olay benım burda ucretiz oyun dagıtmam deil. Sımdı adımız dolandırcıdan noelbabaya terfi edecek =) O daha tehlikeli :PP

Ben sadece burda başka bir şeyin altının çizilmesini istedim. 100 TL için adam dolandırmam. Bunu ıspatı adına yapmış olduğum, kendi adıma bir olaydır.

Zaten kalkıp kimseye bedava oyun verecek halim yok ki neden vereyım. Sadece bazı şeyleri ıspat adına yaptığım bir şeydir, hepsi bu.

Beni anlayan herkeze teşşekür ederim.
  • şimdi oyun kime gitti kafam karıştı benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

şimdi oyun kime gitti kafam karıştı benim

du bakalım. her an içimdeki dolandrıcı ortaya cıkabılır :P

şaka bi yana, saat 9 10 gibi (bu gece) gogorock ile buluscaz. miex kabul etmedi. gönül isterki sky_walker 'a vereyım ama onuda ben ıstemem. DH yonetıcılerıne oyun verdı, kendını aklattı tarzı bir dusunce içine girerim..

o yuzden ılk mesajda belırtıgım gıbı, 1 oyunu ılk ısteyen 1 kısıye verdım. teslim sonu msn konusmalarını, yuzyuze gecen butun diyologları zaten bende yazıcam, gogorcok 'da yazacaktır herhalde.
  • johnny2 nickli arkadaşın burada kendisini savunması gerekir..aksi halde iftira atmış olur ve vebali de büyüktür.eğer yanlışlık yaptığının farkına vardıysa da özür dilemeli.sonuçta her insan hata yapar.he eğer bilerek iftira atmışsa o zaman çok yazık..
  • Helal Olsun Örnek Davranış
  • quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

johnny2 nickli arkadaşın burada kendisini savunması gerekir..aksi halde iftira atmış olur ve vebali de büyüktür.eğer yanlışlık yaptığının farkına vardıysa da özür dilemeli.sonuçta her insan hata yapar.he eğer bilerek iftira atmışsa o zaman çok yazık..

İlk mesajda yazıyor. Konuyu zaten kendisi başlatı. Konu başlığı "Avenzea adlı arkadaşa dikkat" şeklindeydi. O konuda baya tartışıldı. Kendisin ifadesi aynen şu şekildeydi.

0555 XXX XX XX nolu numara, daha önce benı dolandıran oguz adlı kişiye aittir. Bu demek oluyorki Avenzea oguz adlı arakdaşımız. Bunu dikkat edin.
    tarzındaydı. Telefon numarası aynı. Hatta kendısı o telefon numararı ıle oguz dedigi kişiyle gorusmus. Ama telefon benım =) Ayrıca kendısı oguz adlı kısıye hem oyun gondermış, hemde parasını almış. ayrıca bu nasıl bir dolandırıcılık onuda pek anlamadım. Neyse, burda benı tetikleyen şey, yalan sölemesi. E o zaman kardeşim ara beni dedim madem o kişi benım dedım. Aramadı. Şikayet sonuçu konu silindi. Bende o başlığı gorenler, hakkında kotu dusunmemelerı ıcın bu konuyu açtım. Benım belırtıgım sey suydu kendısıne dıger konuda. Ben ne onu tanırım, nede bahsetıgı oguz denen vatandaşı. Ben o konuda açık adresıme kadar herseyı verdım. Benı arması için argo bile konuştum. Yok banamısın demiyor kendisi. Daha sonra sesi kesildi zaten kendısı birşey yazdığı cizdiği yok. Hayır sunu anlamadım. Benı dolandırdı oguz dedı. Oguza oyun vermiş, parasını almış. Bu nasıl bir dolandırıcılıktır? Ben 2. El bolumunde oyunlarımı satıyordum. Samimi bir satış olsun diye altına telefon numaramı yazdım. Kendısıde geldı ooo buldum senı oguz kımseyı kazıklayacamayacaksın dedi. sonra pm attı korkma senı afişe etmıycem dedi. baktım gelmıs konu açmış. Benle ne alakası var olayın hala onu cozmemedim. Senı buldum acıbamde oturuyorsun dedı, sonra uskudar dedi. Yahu arkadasım beykozdayım ben diyorum yok dior :) İşin özü oğuz deilim, adım Berk. 100 TL ıcın kalkıp kımseyı kazıklamam. Çok sukur maddi dururum yerınde. Sadece bunu ıspat etmek ıcın ilk mesajdada yazdıgım gibi bir arkadasa bir oyun hediye edıyorum. Bu arakadasda gogorock oldu. Kendısıyle aksam saat 10 gibi bulusup oyunu elden teslim edicem.

Ya aklı basında ınsanlarız. Buraya uye olmusuz konusuyoruz kaynatıyoruz işin ilginci oyun oynuyoruz. 1 oyun için nasıl dolandırabılırsınkı bir insanı. Rezil rusva olursun =) 50 60 70 TL lik bir oyuna tama etmem ben. Yanlıs anlamasın kimse, bu para benım ıcın abartılacak bir mebla değil. Kaldıki arkadasım sen oguz 'a oyun vermıssın o da sana para gondermıs. E bu normal. bunun neresı dolandırıcılık. Hatta oyunun fiyatınıda sen koymussun o da sana o parayı gondermıs. Benım verdıgım telefon numarası ıle oguz adlı kısının numaralarını karıstırı herhalde bu arkadas. Ara dedım 1000 kere aramadı.

Bende bu tarz bir yonet uygulama kararı aldım kendımce. Belki size salakca gelebilir ama kendinizi benım yerıme koyun. Dengesiz bir vatandas gelse size " X Beni kazıkladı dikkatlı olun " dese, haliyle X kişiden uzak durursunuz. Ben sadece bunu yenmeye çalışıyorum. Umarım başarılı olabilmişimdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: LokinG

Helal Olsun Örnek Davranış

mersi gokhanım. sanada ps3 alcam merak etme :PP
  • 2. oyunu ben alayım çok ısrar ettiysen.Hem daha yeni Ps3 aldım
  • hocam bence sen eski üyelere ver, gogo pek tatmin edici değil, ben johny olsam ikna olmazdım. yada miex şahit olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

hocam bence sen eski üyelere ver, gogo pek tatmin edici değil, ben johny olsam ikna olmazdım. yada miex şahit olsun

Ilk mesajımda yazdım işte, ilk post adan kişiye vericem dedim. ilk 2 arkadaş es geçti. gogorock mesaj attı. Yani gogo 'ya da sana vermem, mesaj sayın az deseydım bu sefer cidden dolandırıcı olacaktım :)

Valla Miex 'e teklif ettim. Hatta 2. oyunu vereyım dedim. Yok ben karşılıksız almam dedi. Bende para istemıorum dedim. Miex 'in işi yoksa benle gelsın o zaman şahit olsun. Ne diimki artık. İşi gücü bıraktım bu gecede bunla uğraşıyorum. Haydi hayırlısı =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avenzea -- 16 Ocak 2009; 20:00:26 >

• Örnek bi davranış , keşke ben görseydim konuyu bu arada
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.