Şimdi Ara

Joker | DC Comics (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
11
Favori
44.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok guzel joker olacagini umuyorum, ama insallah onun da psikolojisi bozulmaz

Jack Nicholson da zor dayanmis diye okumustum, Ledger zaten malum
  • ÇapaMag Moments @CapaMagMoments
    2 sa.2 saat önce
    Rüya takım! Joaquin Phoenix'li yeni Joker filminin kadrosuna Robert De Niro ve Bradley Cooper da dahil oldu!
  • dewe34 kullanıcısına yanıt
    Bradley Cooper filme yapımcı olarak katıldı Emma Tillinger Koskoff ile birlikte. Filmin yapımcı ekibi baya sağlam oldu yalnız umarım beklentileri karşılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    belli ki ufak bir thomas wayne rolü olacak ama burada garip olan thomas wayne'de yaşını almış durumda.. peki bu durumda bruce wayne'i nereye koyacaklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

belli ki ufak bir thomas wayne rolü olacak ama burada garip olan thomas wayne'de yaşını almış durumda.. peki bu durumda bruce wayne'i nereye koyacaklar?

Alıntıları Göster
    Uzak diyarlarda Ra's Al Ghul tarafından eğitimde olur.Anca filmin sonunda gözükür.
  • Smile of Joker kullanıcısına yanıt
    Evet bu mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı Joker paylaşıldı

.

(
    )

• Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Filmdeki Joker hali buysa yol yakınken vazgeçsinler bu sevdadan. Leto’dan daha kötü bu.

• Hocam hiçbir şey belli değil ki. Bence senaryoya yedirdikten sonra sorun olmaz. Leto'nun Joker'inin kötü olmasının nedenlerinden biri de filmin berbat olmasıydı bence.
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    ben çoooook beğendim, bence bu hali henüz joker olmamış sirkte çalıştığı hali ama biraz daha saykolaştırılırsa makyaj bana göre heath ledger kadar güzel olacak görünümü.

• Jared'den daha kötü olamaz, bende beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 21 Eylül 2018; 21:21:0 >
  • Ben makyajdan çok videoyu çok beğendim. Cidden sağlam bir film olacak gibi.

Makyaj farklı olmuş ama sondaki mimikler beni korkuttu. Zamanla alışırz gibi.

Şarkı da çok güzel gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 21 Eylül 2018; 21:41:57 >
  • çok sağlam bir yapım geliyor gibi duruyor şimdiden
  • Dc nin sinematik evren saçmalığından vazgeçip tek tek kaliteli solo film çekmesi gerekiyor.Zaten sonra bağlarlar filmleri bir şekilde.

Bu filme gelecek olursak joker karakterinin solo filmini yapmak öncelikli mi olmalı bu konuda şüpheliyim fakat iyi bir joker filmi kendini gayet güzel izletir.

• her çıkacak dc filmine " çok sağlam olacak" diyen bir tayfa var. film çıktıktan sonra onları yine aynı başlıkta söverken takip edebilirsiniz.
  • Heyecanlandim

Ben ayaklari yere basan, biraz daha psikolojik daha az fantastik bir film bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasm -- 22 Eylül 2018; 0:38:36 >
  • Ağzını kestiği sahneyi bekliyorum

• DC gerdek dünyaya daha yakın super kahraman filmlerini daha iyi yapıyor.

Bu Joker filmide gerçek dünyaya yakın ve daha çok böyle dram tadında bir film olacak gibi gorunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

her çıkacak dc filmine " çok sağlam olacak" diyen bir tayfa var. film çıktıktan sonra onları yine aynı başlıkta söverken takip edebilirsiniz.
    Sen bana laf mı sokuyosun şimdi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.