< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 23 Ağustos 2017; 14:50:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 23 Ağustos 2017; 14:50:48 > |
Bir tane çok bilmiş arkadaş var, arka konularda yazmış. Bu mu Joker felan demiş. Jokere salak muamelesi felan çekmiş, zekası yok demiş.
Senin verdiğin betinlemenin şundan bir farkı yok. AAaa Jr.Wayne bak. Küçücük, ulan bu nasıl Batman, Joker ağzı yüzü ile oynuyor tepki bile veremiyor. Kardeşim nasıl Jr.Wayne bir günde Batman olmadıysa, Joker de hemen Joker olmuyor. Adam Murray in programına çıkana kadar bir kere bile ben ''JOKER'' im demiyor. Ne zaman diyor ? Murray in programına çıktığında ''Murray; lütfen rica etsem beni Joker olarak tanıtırmısın'' diyor. İşte o cümleden sonra Joker, gerçek Jokere dönüşmeye başlıyor. Ulan çok filmden anlıyorsunuz, akıllı gözükeceğiz diye şuraya saçma sapan yorumlar yazmayın. Adam istiyor ki, filmin ilk sahnesinden itibaren Joker assın, kesin, dağıtsın. Vay arkadaş dellendim ya ! |
Bu kadar kaliteli bir ''Orijin'' filmi yapılmadı.
Mükemmel. Oyunculuk olsun, çekim olsun, senaryo olsun her şeyi ile başyapıt olmuş. DC deki tüm karakterleri şu tarz çeksinler marvel i katlar. Sinematografik olarak en iyi çizgi roman hikayesi açık ara. Bütün her şey bu kadar güzel yerine oturur, tek tek nakış gibi işlemişler. Bu zamana kadar çekilen tüm DC filmleri çöpe atıp buradan yeni başlangıç yapsalar diğer karakterler nasıl olur kim bilir. Joker'i çizgi roman dan çıkarıp gerçek yapmışlar. Bu kadar çarpıcı olmasını hiç beklemiyordum. Joker işte bu diyorsunuz, izlerken sizi rahatsız ediyor, ruhunuza işliyor joker. Korkuyorsunuz. 10/10 |
Phoenix muazzam oynanmış gerçekten. Hala Ledger ile karşılaştırılıyor haklı nedenlerden dolayı fakat oyuncunun ölmüş olması insanların objektif yaklaşmasına engel oluyor sanırım. Şahsen Ledger’ın Jokerinden daha iyi buldum ben kendisini.
Birde Jon Hamm Batman olaydı bu ikisini aynı filmde izleseydik son yılların en iyi işlerinden biri olabilirdi. |
Karakterleri bi filme toplayıp rezil etmekten sıkıldılar galiba. tek tek içine edelim diyolar.
|
her çıkacak dc filmine " çok sağlam olacak" diyen bir tayfa var. film çıktıktan sonra onları yine aynı başlıkta söverken takip edebilirsiniz.
![]() |
![]() |
DC, Marvel gibi süper kahraman sirki çekeceğine böyle filmler çeksin ben razıyım.
|
film aşırı iyiydi.jokerin oyunculuğu bende oscarlıktı.bana göre en iyi joker .film ergen süper kahraman filmleri gibi değil de daha ciddi ve daha mantıklı bir şekilde yapılmış.
|
Tam tersi ergenlerin sevebileceği bir film değil. Genç arkadaşlar aksiyon sever, vurdu kırdı sever, hareket sever... Bu film daha çok psikoloji içeriyor.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 23 Ağustos 2017; 17:49:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 23 Ağustos 2017; 20:47:51 > |
|
|