Şimdi Ara

Joker | DC Comics

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
11
Favori
44.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Deadline'ın haberine göre WB, Joker'in gençlik yıllarını anlatan bir film hazırlıyor. Ayrıca söylenilene göre filmde Jared Leto rol almayacak.

Todd Philips ve Scott Silver'ın filmin hikayesini yazması bekleniyor. Martin Scorsese'nin ise yapımcı olacağına dair söylentiler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 23 Ağustos 2017; 14:50:48 >

• Bir tane çok bilmiş arkadaş var, arka konularda yazmış. Bu mu Joker felan demiş. Jokere salak muamelesi felan çekmiş, zekası yok demiş.

Senin verdiğin betinlemenin şundan bir farkı yok. AAaa Jr.Wayne bak. Küçücük, ulan bu nasıl Batman, Joker ağzı yüzü ile oynuyor tepki bile veremiyor.

Kardeşim nasıl Jr.Wayne bir günde Batman olmadıysa, Joker de hemen Joker olmuyor.

Adam Murray in programına çıkana kadar bir kere bile ben ''JOKER'' im demiyor. Ne zaman diyor ? Murray in programına çıktığında ''Murray; lütfen rica etsem beni Joker olarak tanıtırmısın'' diyor. İşte o cümleden sonra Joker, gerçek Jokere dönüşmeye başlıyor.

Ulan çok filmden anlıyorsunuz, akıllı gözükeceğiz diye şuraya saçma sapan yorumlar yazmayın. Adam istiyor ki, filmin ilk sahnesinden itibaren Joker assın, kesin, dağıtsın.

Adam TV de en çok izlenen programa çıkıp, Murray denilen showmen bozuntusuna bir sürü giydirip, sonunda kafasına sıkıyor herkesin gözü önünde ve üstelik bunu planlayarak yapıyor. Sonra diyor lar ki Joker salak, hiç zeka parıltısı yok. Yok ya !

Vay arkadaş dellendim ya !
    Bu kadar kaliteli bir ''Orijin'' filmi yapılmadı.

Mükemmel.

Oyunculuk olsun, çekim olsun, senaryo olsun her şeyi ile başyapıt olmuş.

DC deki tüm karakterleri şu tarz çeksinler marvel i katlar.

Sinematografik olarak en iyi çizgi roman hikayesi açık ara.

Bütün her şey bu kadar güzel yerine oturur, tek tek nakış gibi işlemişler.

İlk defa bir joker filminde kahkahasının nedeni anlatıldı.

Ayrıca Batman in ortaya çıkmasındaki nedenlerden biri olduğu bu kadar güzel anlatılamazdı.

Bu zamana kadar çekilen tüm DC filmleri çöpe atıp buradan yeni başlangıç yapsalar diğer karakterler nasıl olur kim bilir.

Joker'i çizgi roman dan çıkarıp gerçek yapmışlar. Bu kadar çarpıcı olmasını hiç beklemiyordum. Joker işte bu diyorsunuz, izlerken sizi rahatsız ediyor, ruhunuza işliyor joker. Korkuyorsunuz.

10/10
    Phoenix muazzam oynanmış gerçekten. Hala Ledger ile karşılaştırılıyor haklı nedenlerden dolayı fakat oyuncunun ölmüş olması insanların objektif yaklaşmasına engel oluyor sanırım. Şahsen Ledger’ın Jokerinden daha iyi buldum ben kendisini.
    Birde Jon Hamm Batman olaydı bu ikisini aynı filmde izleseydik son yılların en iyi işlerinden biri olabilirdi.
  • Karakterleri bi filme toplayıp rezil etmekten sıkıldılar galiba. tek tek içine edelim diyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joker | DC Comics
  • Joker | DC Comics
  • Joker rolü için Keith Flint en uygun olan adaydır. The Prodigy müzik grubunun solistidir kendisi ; )

Joker | DC Comics

[simage]
    Joker | DC Comics
    [/simage]

Joker | DC Comics

Joker | DC Comics

Joker | DC Comics

O IRKÇI, BENCİL ve NEFRET dolu İNTİKAMCI bakışlarıyla insanı resmen büyülüyor. Aksini iddia edecek olanlar hiç bir şeyi bilmiyordur ; )

Not: The Prodigy hayranıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• film dceu dan ayrı bir evrende geçecek bu sebeple 80ler anlatılacak aksi halde komik olurdu zaten.

jared düşünülmese de spekülasyonlar olmasın diye suicide squad 2 ve gotham sirens filmlerinde olacağı da açıklandı aynı gece de
  • Joker'in gençlik yılları üzerine bir film olacaksa o zaman Cameron Monaghan'dan iyisi bulamazlar gibime geliyor.

Cameron Monaghan ve Ledger tam olarak Joker rolü için doğmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marvel Vs Dc
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim anladığım dc evreninde geçecek ama geçmişi anlatacağı için evrene etkisi olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 23 Ağustos 2017; 17:49:28 >
  • hasomen kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle anladım.

Bence böyle olacaksa gelsin. Güzel olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Ne gerek var gençlik yıllarını anlatmaya? Yap günümüzde geçen bir joker filmi, oynat Jared Leto'yu olsun bitsin. Bi Joker seçiliyor, 1 filmde yarım yamalak oynatılıp yeni bir joker daha seçiliyor WB artık etinden sütünden faydalanmanın da ötesine geçti

WB + Süper Kahraman TİCARETİ =

• Gotham dizisindeki canlandırması gayet başarılıydı. Mimikleri, vücut hareketleri ve gülmesi muazzamdı.

Özetle fazlasıyla beğeniyorum.

• hasomen kullanıcısına yanıt
    Kısaca Wonder Woman filmi gibi olacak işte.
  • Önlerden yerimizi alalım
  • Kusuruma bakma dostum mesajı sildim : )

• Film geçmişi anlatacak tamam ama Jared Leto'nun hali hazırda anlaştığı filmler var.Bu filmlerle çakışması iyi olmaz bence.En azından o anlaşılanlar çekilsin ardından bu filmi yada seriyi görsek daha iyi olur.
  • nasıl bunu uygun gördün bilemiyorum gerçekten Joker olacak gram potansiyel yok ne tip ne jokerin mimikleri hiç biri yok gibi adamda @kdr-2015

Gerçekten hem tip olarak hem mimik olarak joker karakteri için yaratılmış jokeri çok ama çok iyi oynayabilecek kişi Cameron monaghan'dır

Joker | DC Comics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 23 Ağustos 2017; 20:47:51 >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    Benim tipim daha uygun ; )

Bu da neşeli halim

[simage]
    Joker | DC Comics
    [/simage]

• Joker filmi yapıyorsan role seçtiğin Leto niye oynamıyor? Leto oynamayacaksa neden Joker seçtin? Çalıştırdığı elemanların bir grup aptaldan oluştuğunu kendisi tescilledi Warner Bros.
  • Leto oynamasın. Ucuz arabesk rap gruplarının solisti gibi Joker hiç çekilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Leto oynamasın. Ucuz arabesk rap gruplarının solisti gibi Joker hiç çekilmiyor.

Olay Damaged değil başkan. Milyon dolarlık şirketin ana okulu gibi yönetim gösterip yüzyıla mal olmuş karakterleri seven kitleleri aptal yerine koyması. Rolü bir aktör hazırda oynuyor, sen bunun kötü olduğunu kabul etmek yemediği için kovmadan aynı dönem yeni bir film çekip aynı rol için başka aktör seçiyorsun ve ikisi aynı tarz filmlerde sırayla karşına çıkacak ama o buna dahil değil, şu şuna dahil değil filmleriyle.

Şaka gibi yemin ediyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.