|
Joker virüsü tehlike saçıyor: Yüzbinlerce kez indirilen uygulamada ortaya çıktı
-
-
Neyseki böyle bir program bilmiyordum. Şimdi haberim oldu hiç indirmem artık:)))
-
İlk Android telefonlar yaygınlaşırken, bir sürü ıvır zıvır uygulama oyun yükler bakardık. Rootlar romlar havada uçuşurdu. Bilmediğimiz kodları sadece adımları uygulayarak yükler telefona ilginç deneyimler yaşatırdık. Heyyyt be.
Ulan biz doksanlar ne garip nesiliz. Aynı anda bize her şey hem eski hem de yeni geliyor. Çok çabuk tükettik bazı şeyleri. Bilgisayarımızda ve telefonumuzda tanışmadığımız virüs ve anti virüs kalmadı. Öyleki bunu bir adım ile götürerek gerçek hayatta korona virüse kapıldık. Yazık la bize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 18 Aralık 2021; 20:13:53 >
-
apklara laf ederler birde
-
Telefonumuzu taratsak hangi antivirüs bulur bu virüsü? Daha spesifik bir belirtisi bulunabilmiş mi? Kendim cep telefonunda çok fazla play store dan uygulama indirmem veya internette gezinirken zırt pırt çıkan reklama tıklamak gibi bir huyum yok fakat babam benim yaptığımın tam tersine ne kadar tıklanabilecek şey varsa ve neye yaradığını bilip bilmeden play store dan indirdiği bir sürü program oluyor; bunun önüne geçemiyorum ama antivirüs babamın telefonuna şart ne önerirsiniz?
-
Eskiden unofficial custom romların %95 i zararsızdı ve hobi amaçlıydı, çünkü hackerlerin hedef kitlesi olamayacak kadar bilinçli bir topluluk kullanıyordu ve sayıları çok az idi.
Halen güvenilir olan official kaynaklar mevcut ama gidipte unofficial bir romu artık yüklemem. Çoğu telefon zaten kutusundan çıktığı gibi bloadware ve adware yazılımlarla dolu. Aslında official ne olduğu belli sağlam yazılım kullanmak kişisel bilgilerimiz açısından daha güvenli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 19 Aralık 2021; 3:41:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eset ve Dr web. İkisini de beraber kullansın. Birinin bulamadığını diğeri bulabiliyor. Biri Rus biri amerikan
Bence doksan kuşağı olarak sizler o kadar da kötü zamanlar geçirmediniz. Covit için ağlamalar, cep telefonu virüsü için ağlamalar filan ne saçma. Önceki nesiller de Aids illetinin en ağırını gördü, görüşmelerini çevirmeli ev telefonu veya dışarıda sadece telefon kulübelerinden yapıyordu. Birinci ve ikinci dünya savaşını ve hatta vebayı gören nesilleri de öğrensen herhalde kendini şu halin ile kutsanmış sayarsın. Haline şükür et, çünkü hala yaşıyorsun ve elin ayağın tutuyor, internete girip mesaj yazabiliyorsun ve hala buradasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 19 Aralık 2021; 11:45:50 >
-
İşte bizim neslin büyürken en çok karşılaştığı zulüm, halinize şükredin nasihatini veren bir nesiller tarafından çevrelenmiş olmasıdır. Şikayet etmek her zaman önemlidir.
Savaştan şikayet etmezsen barışı ancak rüyanda görürsün.
Yoksul halinden şikayet etmezsen varlık nedir hayatın boyunca tadamazsın.
Birde çocukların önüne sadece yemek koyunca neden şikayet ettiklerine anlam veremeyenler var ki, onlar tam ibretlik.
Evet çoğumuzun eli ayağı tutuyor. Eğer sen imkan vermezsen, önüne engel koyarsan o el ve ayak hammallık çekmekten başka bir şey yapmaz
Ne kadar berbat bir nasihat. Haline şükret
Niye şükredeyim kardeşim daha iyisini elde etmek varken
Haline şükret felsefesini getirenler karınlarını çatlatana kadar yediler. Neden biliyormusun? Çünkü diğerlerinin haline şükretmek için vazgeçtikleri varlıkları kendilerine aldılar.
Halime şükretmem ben kardeşim. Sen şükret haline.
Birinci dünya savaşında yaşıyor olsaydık sizin gibiler insanlara" halinize şükredin insanlar nuh tufanında helak olmuş, yaşadığınız bu şey ne ki!" derdiniz. Buna eminim.
Git nasihatini kendin gibi olanlara ver. Bizim ihtiyacımız yok.
Ayrıca mesajımda şikayette etmedim. Türkiye'nin okuduğunu anlamada en gerilerde olduğunun örneklendirilmiş halisin.
-
Yazdığının farkında olmayan kendini prens sanan ve çocukken sürekli her şeyi alınıp büyünce kendisinin bunları almak zorunda kalınca ağlayan çocuklar gibisin. Büyü biraz. Kendinin, ailenin, ülkenin farkında ol. Ekranda gördüğün her şeyin sana da verilmesi gerektiğini sanan hayalperestin birisin. Ailesiyle markete gittiğinde annesinin eteğini çekip her şeyi isteyen çocuklar gibisin. Geçmişte çok mutluyduk modunuz bir bitmiyor. Geçmişte mutluydun çünkü anne baban çekiyordu bütün o enflasyon hayat pahalılığı okul ihtiyaçları zorluklarını. Büyüyünce anne baba olmak ağır geliyor tek derdin bu. 90'lı yıllar insanı olarak ağlayıp zırlamak istemeseydin bu gün burada değil de hedefine koyduğun yeteneği kazanır veya hedefindeki memleketlerde birinde otururdun şu an. Evet bu ülke zor, hep öyleydi bundan sonra da bu kafayla öyle olacak. Bunu sana biri söylediğinde elindeki balon patlıyor ama korkarım çocuk, haline şükret diyenler senin kendinin farkında olmanı sağlayıp daha çok balonunu patlatacak. Hayatın boyu ağlamaya devam.
Geçmişte insanların çok daha ağır hastalıklar ve zulümler çektiği gerçek. Ama sen 90 doğumluların ise tüketim toplumu daha fazlasını isteme çevre kirliliği gibi yeni yarattığı virüs ve açlık sorunları için geçmişi suçlaması tamamen kibir ve kendini beğenmişlik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 19 Aralık 2021; 13:18:56 >
-
Kardeş, tekerleği her nesil icat etmesine gerek yok. Biz çektik sizde çekin pişersiniz nedir la.
Sen hammalık çekip kurtulduğunu sanarken, çocuğun niye dert çekmek zorunda.
Adam hammallık çekmiş, bizimde hammallık çekmemizi istiyor. Refaha nasıl ulaşmayı düşünüyorsunuz, her nesil çile çekerek. Sen bana onu söylesene.
La Türkiye de insanlar , Avrupalı insanlardan daha fazla çalışıyor. Ama senin gibi boşa çalışıyorlar.
Çünkü şükrettikleri için, Avrupalı dan daha az maaşa ve daha az hayat standartına razı oluyor.
Akılsız başın derdini ayaklar cekermis, yakında sizde ayakta kalmaz bu kafayla.
Adama bak, çile çekince mükafatlandırılacak sanıyor. Şakirt misin kardeş sen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 19 Aralık 2021; 17:45:33 >
Önce konuşmayı sonra yazmayı sonra mümkünse ki sanmıyorum düşünmeyi öğren ki benim yazdığımı anlama kapasitesine ulaşıp Avrupa'ya vardığında hiç olmazsa bir balta için aranan sap olur işe alınırsın. La lü diye yazma şeklin senin tabirinle şakirt olarak sınıflandırılmayı hak eder ama neyse senin çok da üzerine gelmeye gerek yok. Zaten açtığın konulara bakılınca mezhep ve din ayrışması için ortamı kaşıyan, trollükde zirve yapmış ve işi gücü de toplumu ayrıştırma olan biri benim gözümde klavye teröristidir. Kendi kendine patlayıp sönmen umuduyla. Robed De Nirıo o filmde tam da seni oynamış... Avatarı güzel seçmişin en azından kendine dürüstsün.
-
Hadi anam hadi. Cevap veremeyince dış güçler, terörist ilan etmelerde gelmiş. Ne güzelde kendiniz belli ediyorsunuz.
Sana şükreden dünyanda mutluluklar dilerim. Boş yere kendini üzme. Haline şükretmeye devam et, belki gökten akıl yağarda sana da bir şeyler düşer.
Tipik ortaçağ zihniyetiyle tartışmaya girdiğim için beni kahretsinler :)
-
Hem telefon hem de PC için Norton öneririm.
Alıntı
metni:Eset ve Dr web. İkisini de beraber kullansın. Birinin bulamadığını diğeri bulabiliyor. Biri Rus biri amerikan @oceandark Boşa şarjı tüketirler. Devamlı kalacaksa 1 tane yeterli, hatta internet ile arası olan biri için o da gereksiz. Bu arada biri Rus biri Amerikan yazmışsınız ama Eset, Amerikan şirketi değil.
-
@Umit_22 Bazen foruma üye girişi yapmadan sadece haberlere bakmak için giriyorum. Her konuda o kişinin mutlaka 1-2 mesajına rastlıyorum. Burada sabahtan akşama kadar malum partiyi haklı çıkartmaya çalışan biri. Daha fazla bir şey yazmaya gerek yoktur herhalde. Kısacası zamanınıza yazık olmuş hocam. :)
-
Ya adam tam düz hurafeci gelenekçi zihniyetten biri. Diyor ki sizde çalışın kendinizi geliştirin.
Ulan bizim ülke insanı kadar çalışan topluluk mu var dünyada.
Adamların tek sermayesi yıllarca gece gündüz çalışarak alabildikleri ev veya araba.
İnsan gibi yaşama çabasında değiller. Bak yaşamayı unutmuşlar, hayalini bile kuramıyorlar.
Herifler çocuk yapıyor, adam akıllı eğitim vermek yok, sosyal aktivite yok, çocuğun gelişimine katkıda bulunacak araç gereç yok, çocuk bir şey istese yok! Bitki mi la bunlar, kendi kendilerine büyüsünler.
E sen bu çocuğa bir şey katmayacaksan, onu desteklemeyeceksen ne işe yararsin.
Bizim sınıfta dersleri kötü bir kız vardı. Okuldan sonra babası, kızı işe vermek yerine üniversiteyi kazanması için desteklemiş. Kız dört yıllık üniversite kazandı. İyide bir işi oldu.
Bu kekonun kafa yapısına göre kız, hem fabrikada çalışmalı hem ders çalışmalı, hem de eve para getirmeliydi. Oldu! Boş zamanlarında da Dünya' yı uzaylılardan kurtarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bkz: iti ite kırdırmak
-
Uğraşma onunla. Sorunlu bir eleman. Rahatsızlığını çözemedim, blokladım gitti. Konuşur öyle, kendi kafasından senaryolar yazar.
-
-
Ben ne la anamlı laflar filan. Ben senin anan oluyor isem düşün acaba sen ne oluyorsun. Sana dış güç terörist dememişim ama kendi kendine demişsin bence yakışır avatarındaki tipinden belli. Olayları silahla çözmeye çalışan serseri keko hareketler filan. Beyler alın bunu ve bunun kafasındaki bir iki kekoyu, uzaktan çemkirsinler, işleri güçleri ayrıştırma siyaset din ve mezhep ayrılığı üzerine ortalığı karıştırmak. Kendi kendine köpürerek patlamanı bekliyoruz hala, patladın da haberin yok belki de. Zırvalama makinesi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İlk Android telefonlar yaygınlaşırken, bir sürü ıvır zıvır uygulama oyun yükler bakardık. Rootlar romlar havada uçuşurdu. Bilmediğimiz kodları sadece adımları uygulayarak yükler telefona ilginç deneyimler yaşatırdık. Heyyyt be.
Ulan biz doksanlar ne garip nesiliz. Aynı anda bize her şey hem eski hem de yeni geliyor. Çok çabuk tükettik bazı şeyleri. Bilgisayarımızda ve telefonumuzda tanışmadığımız virüs ve anti virüs kalmadı. Öyleki bunu bir adım ile götürerek gerçek hayatta korona virüse kapıldık. Yazık la bize. |
Benzer içerikler
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- whatsapp kullanıcı adı
- apple watch whatsapp
- whatsapp gizli sohbet
- instagram video indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X