Şimdi Ara

JönTÜRK, cezaDAN Kıraç'ın intikamını mı aldı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    önce,
    YAN ANKARA YAN diye çok sert bir şarkı yapıp internete verdi, şarkı ortalığı karıştırdı. binlerce kişi indirdi bu şarkıyı.

ne mi diyordu şarkıda: CEZAya çok ağır küfürler vardı şarkıda. birde fuata çok ağır küfürler yağdırdı.

sonra,
    FATİH SOLMAZ'a destek diye çok daha ağır küfürlerin olduğu bir yazı yazıp kendi sitelerinde yayınladı (meraklısına. www.barikat.com ).
    Fatih Solmaz kim?
    PENGUEN dergisinin mizah hazarı. Ceza ve fuata çok ağır girdirmeli bir yazı yazmıştı. Ağzı lolipoplu soytarı rapçiler gibisinden birşeydi.
    bunun üzerrine, ceza çıkıp hemen fatih solmaza küfür lü bir şarkı yaptı. eleştiremedi yani adamı.

JÖNTÜRK te çıktı: FATiH SOLMAZI DESTEKLİYORUZ diye çok çok ağır cezaya küfür dolu bir yazı yayınladı.

Jöntürk, cezayı çık eleştirilere adam gibi (verebiliyorsan) yanıt ver, sağa sola salyanı bulaştırma diyor.

noldu?

rapte Yıllardır süren Jöntürk - ceza davaşında son golü JÖNTÜRK attı.

Bence rock müziğine verdiği desteklede bilinen Jöntürk KIıraç'ın ve Fatih solmaz'ın intikamını çok kötü aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcoreboy -- 24 Haziran 2005, 17:26:20 >

• ne yani sen rapçimisin küfür etmeyi bişey sanıyorsun durmadan çok ağır küfür etti diyorsun barikatı takan yok kim dinlio barikatı iki üç kişi sende sanki çok merak edilen bi olay gibi jöntürkün yazısını burda destekliyorsun cezanın albümü 100 bin sattığında maç bitmişti zaten jöntürk sitesinde küfür etmeye devam etsin ceza ve sago bu ay bi albüm daha çıkartıyor
  • bence sen önce diğer forumlarad küfürlerle ilgili neler yazdığına bak ondan sonra çık beni eleştir.
    ayrıca
    cezayı kim takıyor allah aşkına magazin basınında tuturnarak bişey yapmaya çalışıyor. kaç adam akıllı teklbaşına konser verdi.
    barikatın konklerine 10 binlerce kişi izliyor. ceza bar ve pavyonlarda rap yapmaya devam etsin.

albümü 100 sattı ha. sen onu benim.. k..ma anlat.
    aç bakalım kültür bakannlığına telefonu kaç satmış.
    reklamla yalanla dolanla adamı satmaya çalışıyorsunuz

şimdi de kıraça saldırarark çıkacak albümün reklamını yapmaya çalışıyorsunuz

aptal mı millet

aklı başında insan çok ve çıkardığınız o albümü almamaya yeminli binlerce hiphopçı var
    tabi o kuru gürültü dediğin rockçılara yamanarak da bir halt edemez

aklı başında rockçılar rockIn coke'de cezayı şişe yağmuruna tutacağından haberiniz var mı:)
    tıpkı avrupada 50cent'i şişe yağmuruna tuttukları gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcoreboy -- 24 Haziran 2005, 19:31:02 >

• Ceza kıraç kavgası iyice ateşlendi die bi topik war girin ceza denen grubun ne olduğunu görün
  • gerek yok o topicki açan insanlarınm niyeti ortada
    kıraç üzerinden reklam yapmak
    aklı başında adamlarız
    o oyunlarına düşmeyeceğiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardcoreboy

gerek yok o topicki açan insanlarınm niyeti ortada
    kıraç üzerinden reklam yapmak
    aklı başında adamlarız
    o oyunlarına düşmeyeceğiz

Walla ben onu bunu bilmem kıraç daha önceleri ne demiş, ne olmuş, ama milyonların önünde kıraç bi tarafını bi şey yapayım diyen adamın adını zikretmem duyduğum yerde de bela okur geçerim
  • cezanın rock'n coke a gideceğine eminmisn ??
    bende gitcemde rock'n coke a eğer gelcekse şimdide şişe biriktirmeye başlim
  • nıye
  • niye diye bana diyosan bende şişe dağıtırım dicektim de...
    bende atcam şişe ceza nın rock konserinde ne işi var onu merak ediyorum kullanmaya mı calışıyo acaba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozz

cezanın rock'n coke a gideceğine eminmisn ??

sen cezayı tanımıyorsun ankara konserinde ne yaptığını duymamışsın ceza boş durmaz daha beterini yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaultx -- 24 Haziran 2005, 19:20:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: defaultx

quote:

Orjinalden alıntı: bozz

cezanın rock'n coke a gideceğine eminmisn ??

sen cezayı tanımıyorsun ankara konserinde ne yaptığını duymamışsın ceza boş durmaz daha beterini yapar

bi şey yapamaz o konserdekilerde cezayı seviyo diye jöntürklere laf söyleyebiliyo..
    ama rock'n coke takiler ceza ı sevmez yani benim arkamdalar

• Suç rapi türkiye ye getirende böyle it kopukların eline düştü rapte kirlendi.Eskiden rap dinlerdim artık lanet ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Suç rapi türkiye ye getirende böyle it kopukların eline düştü rapte kirlendi.Eskiden rap dinlerdim artık lanet ediyorum

bende dinlerdim şimdi lanet ediyrm

• olum bu rapçilerin hepsi çok zorlama tipler hele o fuat yokmu nas1l bi tarz yaparsan yap o adam hödük görünüsünden kurtulamaz
  • Ceza kim ?
  • barikat grubu ve jöntürk ün 1 numaralı düşmanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.