Şimdi Ara

Joomla Admin şifresini Kaybedenler yada hiç bilmeyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
20.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce yazıldımı bılmıyorum arama yaptım ancak detaylı bır arama yapamadım varsa şimdiden herkezden özur

konunun amacı joomla hazır sıstemının admin panel sıfresını unutanlar yada hıc bılmıyenler ıcın nasıl degıstırelecını gostermek baska bır yolu mutklaka vardır bu tek yolu değil ama bılmeyenler ıcın bılgı olması amacıyla bıldıgım tarzda anlatıyım

öncelıkle hosting kontrol panelinizden joomlanınızın kurulu oldugu veri tabanına girdikten sonra phpmyadmin i acmalısınız

burada sırasıyla yapmamız gereken adımları söyle
    1.resımde php myadminden databasenın users tablosuna gırmelısınız daha sonra

asagıdakı resımdekı tara yada ıngılızdede olanlar ıcın browse tıklamalısınız

karsınıza kullanıcıların oldugu tablo bılgılerı gelıcek burada kullanıcınız yoksa yada kendınız baska kullanıcı atamadıysanız admın kullanıcısı gelıcektır. burada ıster databaseden yenı kullanıcı atıyabılır yada varolan kullanıcınızın bılgılerını guncellıyebılırsınız sımdı resım 3 de yanı asagıdakı resımde gorunun duzenle butonuna tıklıyarak ADMİN kullanıcımıza gırelım dıkkat edersenız admın maıl adresınız dogru ancak sıfrenız uzun harf ve sayılardan olusan bır alandır..

arkadaslar burada md5 dıye bır guvenlık olayı var joomla sızın sıfrenızı otomatık olarak md5 koduna cevırıyor burada degısıklık yapamıyoruz md5 ten baska sıfre de atıyamıyoruz sımdı bızım burada yapmamız gereken baska bır yerden md5 sıfresı atamalıyız

arkadaslar sımdı bu lınktekı http://pajhome.org.uk/crypt/md5/

sitede kendı kodlarımızı md5 kodlarına cevırebılmemız ıcın bır alan var bunuda asagıdakı resımde gorebılırsınız

burada kendı belırlıyecegınız bır sıfreyı 1.sıradakı alana yazıyorsunuz daha sonra md5 butonuna basıyorsunuz sıstem sıze anında md5 kodlarını verıyor böylede o kodları phpmyadmındekı yere yapıstırabılırsınz....

sıstem bu sekılde admın sıfresını degıstırıyor bunu denedım calıstı baska turlu daha kolay yolu varsa sızlerde yazarsanız sevınırım umarnım bu işinize yarar

butun resımlerın detaylı halını gormek ısteyen arkadaslar ıcın

Resim 1

Resim 2

Resim 3

Resim 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanakin -- 12 Ekim 2006; 18:07:43 >

• Güzel çalışma teşekkürler.
  • bravo. başarılı paylaşım
  • Harikasın
  • Teşekkür ederiz . bilgilendir me için saol. çalışmanı sitemde yayınlamak isterim tabi iznin olursa kaynak belirterek ne dersin?_
  • tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gelhele

Teşekkür ederiz . bilgilendir me için saol. çalışmanı sitemde yayınlamak isterim tabi iznin olursa kaynak belirterek ne dersin?_

Sitende Yayınlamana Tabiki sevinirim amacım buldugum yöntemi paylaşmak sitene eklediğinde mail atarsan sevinirim
    kenanakin[at]gmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paylaşım süper
  • Bencede güzel paylaşım
  • güzel paylaşım db den buluyordum kullanıcı şifrelerini fakat md5 olayını senden öğreniyorum dostum
  • teşekkürler şimdi işime yaradı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

güzel paylaşım db den buluyordum kullanıcı şifrelerini fakat md5 olayını senden öğreniyorum dostum

Sorması ayıp DB den nerden/neresinden buluyosun.tam yeri lazım geçen aradım denk getiremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kokoin -- 21 Şubat 2011; 22:32:01 >
  • Teşekkürler
  • Birebir aynısını yapıyorum fakat uyum sağlamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.