Şimdi Ara

joomla ile site tasarlamaya yardım edermisiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Joomla yüklü olduğu bi alan adım var ama hazır site örnekleri attığım zaman açılmıyor ayrıca kurulum aşamasında verdiği örnek siteyede menü ekleyip çıkaramıyorum açıkcası joomla ile nasıl site tasarlanır ayrıntılı bilgi verirseniz iyi olur.

• hazır bilgileri kullanabilirsin.

http://www.joomlatr.org/
  • teşekürler ama aradığım bulamadım menü ekleyip çıkaramıyorum bide site yönetimi kısmında bazı seçenekler tam çalışmıyor otomatik kurulum yaptım site yönetimi kısmına giriş için şifre bile değişmiyor bilgi varsa baylaşın lütfen.
  • free bir hostsa joomla ayarlarından engellemiş olabilirler. hostu değiştir derim
  • evet dediğin gibi olabilir deniyecem teşekürler.
  • Merhaba arkadaşım,

İlk olarak sunucunuz linuxmu bunu öğrenmek gerekiyor. Bazı yerlerde hata veriyosa muhtemelen sunucu ile alakalı problem var.

yazıyordumki baktımki taa 2012 deki konu:) şuanda prof. olarak yapıyorsundur umarım.
  • Adsense hesabimdan siteme kod aklemem lazim onay 8cin ama eklediğim arhaldewww.ghhhh.com orn edresine kodu ekle diyo adsense sitenin icindeki reklami gormuyor ads elite kullandim ama kullanirken pub numaramı
    istemediginden eklemedim ondan olabilirmi joomlaya nasılsın eklemeliyim üyeliğimin onaylanması icin adsensenin o reklamı görmesi lazım ads elite ite ekledim cook acil bir aydır uğraşıyorum lurfeeeeen adsense eninde sonunda beni sistemden silecek böyle gidersermesi lazım ads elite ite ekledim cook acil bir aydır uğraşıyorum lurfeeeeen adsense eninde sonunda beni sistemden silecek böyle giderse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz size yardımcı olabilir. Antalya da web tasarım alanında faaliyet gösteriyoruz ve Joomla üzerinde geliştirilmiş tasarımlarımız var.www.evrenselbilisim.net üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.