kulandıpım temada istediğim gibi bi modul pozisyonu yok nasıl eklerim acaba bilen varmı? amacım sitenin üs tarafına sitenin ismini eklemek
hangi versiyonu kullanmaktasınız ? Joomla 2.5 versiyonda aşagıdaki şekilde hallede bilirsiniz ...
index.php 'de modülün görünmesini istediğin yere aşağıdaki kodu yapıştır.
<jdoc:include type="modules" name="Yeni123" />
TemplateDetails.xml aç ve position etiketlerinin bulunduğu alana aşağıdaki kodu ekle.
<position>Yeni123</position>
Bu yukarıda anlattığınız ekleme yöntemini ben kullanıyorum. Doğrudur... Ancak benim şu anda farklı bir sorunum var. Bir temanın ana gövdesi içindeki herhangi bir bölüme değil de, ana gövdenin sağına ve soluna (gövde dışına) Banner modülü eklemek istiyorum. Ortada oluşturulmuş olan modüller yeterli.
Joomla 1.5'ta, Temanın adını vermemde sakınca olmazsa, onu da yazarım. Almanya'da bir haber sitesi hazırlıyorum. Site genel hatlarıyla hazır. Tema güzel. Eklentiler tamam. Herşey oldu. Ancak, birçok siteden alışık olduğumuz, sağ dış ve sol dış bölümlere sponsor ve reklam alabilmek için banner yerim temada yok. Yukarıda anlattığınız gibi eklersem, modül geliyor, ama istediğim yerde sınırlanmıyor. Tam sayfayı kapsıyor.
Tüm dersleri arattım... hatta guugul amcaya da sordum. ama bulamadım. Gövde içinde oluyor. Ama gövde dışında bir şeyleri eksik yapıyorum herhalde... Olmuyor...