Şimdi Ara

Jopus fanlı isıtıcı jo-fi001 289tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ahh şu fırsatçı esnafımız... baktı ürün satılıyor hemen fiyatı yükselt, boruya zam yapmasa bu ısıtıcı vesilesiyle satışları devam edecekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlandım teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene acil ihtiyacım oldu migrostan üzerinde raks yazanını aldım. Traktör motoru gibi ses ve titreşimi vardı. O kadar çekilmez idi ki üşenmedim saati dolmadan gidip iade edip kurtuldum. Yerine de quartz aldım, hala kullanıyorum memnunum. Gözümde 5 para etmez gürültü ve titreşim makinası.. Fırsat düşünenlere duyurulur

• austin kullanıcısına yanıt
    Raks mı üretiyor bunu?

• realove19 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum benim aldığım raks marka idi. Bu ürünün birebir aynısı ama gri renkti yanlış hatırlamıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi austin -- 21 Aralık 2024; 19:28:48 >
  • şimdi fanlı ısıtıcıyı alsak diğer ürünü iade etsek ne kadara gelmiş olur?

• gomek G kullanıcısına yanıt
    Gelmeden iade edilmiyor. Ama bende 55₺ yazıyordu.

• Isıtıcı geldi. Bence sesli değil. Ayrıca ürünü poşetiyle kargo poşetine koyup göndermişler. İlk kez bir elektronik ürünün kutusuz olduğunu gördüm. Herkese mi kutusuz gönderildi acaba?

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Hocam benimkini poşete de koymadılar olduğu gibi geldi ve önündeki koruma plastiği de kırılmış şimdi iade etsem zaten ucuza aldık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Bana kutusunda sağlam geldi.

• ben çok memnun kaldım, özellikle sabahları klima ısıtmaya başlayana kadar ömür geçiyor, küçük odayı 5dkda sıcacık yapıyor. sesi de çok değil. kargolama garipti ama kutusuna etiket yapıştırıp yollamışlar ne poşete konmuş ne açılmasın diye bant bile yoktu.

• Benim aldığım ısıtıcı da geldi. Söylendiği kadar sesi yok. Isıtmasından memnunum.

• Bende çok memnunum sesi rahatsız edici değil ısıtması da gayet iyi sadece çalışırken plastik kokusu geliyor umarım zamanla azalır koku.

• Rezalet bir kargo, hiçbir koruma yapılmadan ürünün orijinal paketi ile gönderilmiş, kutu yırtılmış ve basit bir koli bantı ile yapıştırılmış, kargoyu getiren personel ile kontrol ettik üründe hasar olmadığını gördük, şuan normal çalışıyor, termostatlı sesi çok değil güzel ısıtıyor ve ısıtıcı kendisi ısınmıyor.
    Alanlara hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkekec -- 25 Aralık 2024; 19:57:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaza su sebil çeşmesi lazım olacakt,normal de almayacaktım ama boru vs. lazım olmayacak ihtiyacım olan şey olunca ısıtıcıyla beraber aldım 350tl ye 2si beraber uyguna geldi paylaşan arkadaşa teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 27 Aralık 2024; 17:1:21 >
  • Yanında alacak mantıklı bişey bulamadım. Isıtması değil havayı kurutması önemli benim için.

• Benimki de dün geldi söylenildiği gibi koruma yok kendi kutusuyla geldi. Ufak bir yerinde kırıklık var ama kullanıma etkisi olmadığı ve fiyattan ötürü iade etmeyeceğim, silikon veya japon çekip kullanılır. Isıtması gayet iyi ve çok sessiz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.