Ahh şu fırsatçı esnafımız... baktı ürün satılıyor hemen fiyatı yükselt, boruya zam yapmasa bu ısıtıcı vesilesiyle satışları devam edecekti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ahh şu fırsatçı esnafımız... baktı ürün satılıyor hemen fiyatı yükselt, boruya zam yapmasa bu ısıtıcı vesilesiyle satışları devam edecekti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilmiyorum benim aldığım raks marka idi. Bu ürünün birebir aynısı ama gri renkti yanlış hatırlamıyorsam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi austin -- 21 Aralık 2024; 19:28:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şimdi fanlı ısıtıcıyı alsak diğer ürünü iade etsek ne kadara gelmiş olur? |
Isıtıcı geldi. Bence sesli değil. Ayrıca ürünü poşetiyle kargo poşetine koyup göndermişler. İlk kez bir elektronik ürünün kutusuz olduğunu gördüm. Herkese mi kutusuz gönderildi acaba? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bana kutusunda sağlam geldi. |
Benim aldığım ısıtıcı da geldi. Söylendiği kadar sesi yok. Isıtmasından memnunum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkekec -- 25 Aralık 2024; 19:57:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yaza su sebil çeşmesi lazım olacakt,normal de almayacaktım ama boru vs. lazım olmayacak ihtiyacım olan şey olunca ısıtıcıyla beraber aldım 350tl ye 2si beraber uyguna geldi paylaşan arkadaşa teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 27 Aralık 2024; 17:1:21 > |