Şimdi Ara

Journey Kardeşlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler almak isteyen varsa beraber alalım kredi kartı ben de yok malesef yalnız,çok merak ettim oyunu ya da satan varsa oyunu bana söylerse sevinirim...

• Beyler almak isteyen veya satmak isteyen yok mudur oyunu?
  • bende bu oyunu almak ıstıyorum.bi arkadasla ortak alalım dedık ve I am ALIVE İ almaya karar verdık visa kartla denedim adress bölümünü bi turlu gecemedim ilk defa alamaya kalktım storeden oyun visayla alınmıyor sanırım burda o tur yorumlar gordum maestro kart falan dıolar cogu bankanın kartı oyle oluyomus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagokhan35

bende bu oyunu almak ıstıyorum.bi arkadasla ortak alalım dedık ve I am ALIVE İ almaya karar verdık visa kartla denedim adress bölümünü bi turlu gecemedim ilk defa alamaya kalktım storeden oyun visayla alınmıyor sanırım burda o tur yorumlar gordum maestro kart falan dıolar cogu bankanın kartı oyle oluyomus.

Valla hiç bilmiyorum hocam hangi tip kartlar ile alındığını.
  • yanlış bilmiyorsam sadece kredi kartı ile oyun satın alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle18

yanlış bilmiyorsam sadece kredi kartı ile oyun satın alınabiliyor.

Türkiye PSN'de dediğin gibi Amerika,İngiltere gibi ülkelerde psn card ile satın alınabilinir.
  • oyun ne kadarmış acaba hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty90@

oyun ne kadarmış acaba hocam?

Fiyat olarak 25TL ama HDD'de ne kadar yer kapladığına dair herhangi bir fikrim yok.
  • ya arkadaşlar bende carnaval island adlı oyunu indirdim psn den. bir kontenjan daha var. yani tek başıma aldım. isteyen olursa bu oyunu yada eş değerinde bir oyuna birlikte kardeşlik yapabiliriz.

yalnız psnden nasıl kardeşlik yapılıyor bilmiyorum. :) bu konudada bana bilgi verirseniz sevinirim. saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkent

ya arkadaşlar bende carnaval island adlı oyunu indirdim psn den. bir kontenjan daha var. yani tek başıma aldım. isteyen olursa bu oyunu yada eş değerinde bir oyuna birlikte kardeşlik yapabiliriz.

yalnız psnden nasıl kardeşlik yapılıyor bilmiyorum. :) bu konudada bana bilgi verirseniz sevinirim. saygılarımla.

donanım haberde bununla ılgılı baslıklar var kardeslıgın nsl olduguna dair soyle anlatıyım oyunu satin aldıgın hesabın e mailini anlastıgın kısıye verıceksın sonra o hesabı kendı makınanda deaktıf yani kullanılmıyan hesap yapıcaksın emailini verdigin kisi o emaille bi user olusturucak o userla oyunu ps3 une indiricek indirdikten sonra oda hesabı deaktıf edıcek sonra sen aktıf edıceksın kardeslık yapıcagınız zaman kullanmıcanız bı hesap olusturun sadece kardeslık yAPMAK ıcın kullanın o hesabı hesap nsl aktıf deaktıf edılır bılmıyorum ayarlara bakmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagokhan35 -- 11 Nisan 2012; 15:37:43 >

• Beyler ben oyunu aldım bitirdim,Journey'i isteyen olursa başka bir hesapla takaslayabilirim bilginize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.