Şimdi Ara

Joy (2015) l David O. Russel - Jennife Lawrence - Bradly Coopeer - Robert De Niro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dört jenerasyondur yükselişe geçen bir ailenin kızı olan Joy'un; kendi hedeflerine ulaşabilmek adına yeni kurallar ile şekillendirdiği kişisel rotasını konu alan filmin yönetmen koltuğunda ise; American Hustle filminde de Cooper ve Lawrence ikilisiyle çalışan David O. Russell oturuyor. Kaynak

Filmin Türkiye vizyon tarihi 8 Ocak 2016.
    Fragman#1

Fragman#2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped Vigilante -- 22 Ekim 2015; 2:24:04 >

• Kadro iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu üçlü sıkılmadı mı birbirinden Neyse ki "Yine mi bunlar?" diye bi de yönetmeni David Russel olmayınca Serena filmini izlememiştim, bu boş kontenjanı Joy ile doldurabilirim
  •  Joy (2015) l David O. Russel - Jennife Lawrence - Bradly Coopeer - Robert De Niro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 18 Ağustos 2015; 19:15:50 >
  •  Joy (2015) l David O. Russel - Jennife Lawrence - Bradly Coopeer - Robert De Niro
  • Jennifer Lawrence 2 senedir beri evinde durmuyor herhalde. Bütün filmlerde oynayacak kadın nerdeyse.
  • Film, bugün itibariyle ülkemizde vizyon diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi bitmediler yahu. bu şekilde çok antipatik olmaya başladı bu ikisi.

kızın her tarafını gördükten sonra da zaten pek güzel gelmemeye başladı artık bazı şeyler gizliyken güzeldi.
  • Cooper-Lawrence ikilisini seviyorum.Filmin kadrosu çok iyi ama sessiz sedasız vizyona girmiş.Düşsün nete izleriz.
  • Şu kızı görmekten bıktım artık. Kemal Sunal filmlerindeki figuranlar gibi her filmde var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedense şu kız bana itici geliyor. kadro iyi olsa bile, film de bu kız varsa izlemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Jennifer Lawrence 2 senedir beri evinde durmuyor herhalde. Bütün filmlerde oynayacak kadın nerdeyse.

gerçekten öyle
  • Guzel filmdi ama bazı sahneleri baydı 6.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 14 Ocak 2016; 14:59:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jennife lawrence ilk açlık oyunları filminde bayılmıştım şimdi aşırı soğudum.
  • Nicholas Cage'in dişi versiyonu oldu buda. O da bi dönem bütün filmlerde vardı. Paraya mı ihtiyacı var nedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.