boş yorum :) sadece dinleyip yorumlamanızı istedim dinlemek zorunda diilsin laf kalabalığı yapma
quote:
Orijinalden alıntı: Org.Special
boş yorum :) sadece dinleyip yorumlamanızı istedim dinlemek zorunda diilsin laf kalabalığı yapma
Alıntıları Göster
quote:
Alıntıları Göster
up
quote:
up
Alıntıları Göster
Beatler biraz sönük ama gelişmeye müsait... Birde hızlı okuyacağım diye kasmışsın sözleri ama bence onlarda zamanla oturur. Dinleyici olarak yorumum bu umarım yanlış anlamazsın. Gelişse güzel şeyler olabilir ama albüm yaptım deme çünkü hepsi deneysel olmuş nerdeyse.
quote:
up
Alıntıları Göster
dinleyenlerden yorum alabilirmiyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: sakuragi-kun
Beatler biraz sönük ama gelişmeye müsait... Birde hızlı okuyacağım diye kasmışsın sözleri ama bence onlarda zamanla oturur. Dinleyici olarak yorumum bu umarım yanlış anlamazsın. Gelişse güzel şeyler olabilir ama albüm yaptım deme çünkü hepsi deneysel olmuş nerdeyse.
anladım kardesim saol yorumun icin dikkate alıcam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sakuragi-kun
anladım kardesim saol yorumun icin dikkate alıcam
Alıntıları Göster
+1
quote:
+1
Alıntıları Göster
up
quote:
up
Alıntıları Göster
Sözler saçma, sesin çok ince bukadar hızlı söylemenede gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Kerow
Sözler saçma, sesin çok ince bukadar hızlı söylemenede gerek yok.
Alıntıları Göster
flex denio bi tarz bu saol ama yorumun için sesim aslında tahmin edemicegin kadar kalındır mikrofonda oyle cikio nedense
quote:
flex denio bi tarz bu saol ama yorumun için sesim aslında tahmin edemicegin kadar kalındır mikrofonda oyle cikio nedense