Şimdi Ara

JPG dosyaları açılmıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
106.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açılmayan jpeg dosyasında şöle bi taktik denedim oldu. resimi facebook a yükledim sonra oradan bilgisayara yeniden kaydettim açıldı. Acil işler için faydalı olabilir
  • Arkadaşlar, bu konuda bilgi sahibi kişiler,
    aynı sorun bende de var fakat açılmayan jpeglere flashtan pc ye yüklediğim zaman bakmıştım. şimdi tekrar açmaya çalıştığım sırada hiçbiri açılmadı sadece aralarından bir kaç tanesi açıldı. Dısyaların boyutu 2.03 gb görüküyor. tüm klasör ise 700mb büyükülüğünde. Tam yüklenmemiş desem önceden baktım. Benim aklıma sadece dosyaların bozulmuş olabileceği geliyor. Ne yapmam gerekiyor çıkartamadım. Bir fikri olan varsa belirtsin lütfen. Teşekkürler..
  • fahrettinkart F kullanıcısına yanıt
    ÿØÿà bu çıktı ama açılmıyor.... @fahrettinkart
  • bilgisyarda bir şey koruması sistemi gibi bir şey var, o sistemi kapatınca bilgisayarında yüklü eski resim dosyalarını açamıyorsun. ha sen onu neden kapatmışsındır muhtemelen silinmeyen dosyaları silmek için... uac benzeri bir şey di unuttum adını.
  • Resimleri web'e yükleyip tekrar kaydedin, en stabil çözüm :)
  • Arkadaslar s4 telefonumda sd kartı sifreledim. sonra açtım ama bir baktım hepsinde kilit resmi var resimlerin. ne yaptıysam göremedim resimleri. sonra tele format attım tekrar şifre ve şifre çöz dedim yine olmadı. pc de duruyorn resımlerım ve onemlı resımlerde vardı acamıyorum ve netten de hıc bır sey bulamadım yardımcı olursanız sevınırım.
  • benimde resimlerim acılmıyor ama benım resımlerımın sorunu sanırım boyutlarında acılan dıger resımlerın boyutları normal acılmayanların boyutları 1K olarak görünüyör nasıl düzeltebiirim
  • adobe bridge var onunla görüntülüyebilirsin
  • pulak P kullanıcısına yanıt
    hocam bir çözüm bulabildiniz aynı telefon bizede de aynısını yaptı bilginiz varsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.