Şimdi Ara

JPG dosyaları açılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
106.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

resimlerin boyutu var yalnız windows resim görüntüleyicisinde açınca önizleme yok diyor..başka programlarlada denedim açılmıyor..bu sorunu çözebileciğim bi program ya da yöntem varsa söylerseniz sevinirim.

şimdiden teşekkürler ilginize..

• Yapay Zekanın Yanıtı

JPG Dosyaları Açılmıyorsa Ne Yapılmalı?

JPG dosyaları görüntü dosyaları için yaygın bir biçimdir, ancak bazen açılmadıkları durumlar ortaya çıkabilir. Bu sorunla karşılaştığında, şu adımları izleyerek çözüm bulabilirsin:

• Dosya biçimi desteklenmiyor olabilir: JPG dosyalarını açmak için bilgisayarında gerekli yazılımın yüklü olduğundan emin ol. Görüntü görüntüleyici yazılımları veya grafik düzenleme programları gibi uygulamaları kullanabilirsin.
    • JPG dosyası açılmıyor: Dosya bozuk olabilir. Dosyayı farklı bir cihazda veya farklı bir yazılımla açmayı dene.
    • Bu dosya biçimi desteklenmiyor olabilir JPG: Dosya adı veya uzantısı yanlış olabilir. Dosya adının ve uzantısının ".jpg" ile bittiğinden emin ol.
    • Bu dosya biçimi desteklenmiyor olabilir: Dosya büyük olabilir. Büyük JPG dosyaları açılması daha uzun sürebilir veya bilgisayarının kaynaklarını aşabilir. Dosyayı sıkıştırmayı veya daha küçük boyutlu bir sürüme dönüştürmeyi dene.
    • JPG açılmıyor: Bilgisayarında virüs veya kötü amaçlı yazılım olabilir. Güvenilir bir antivirüs programı ile sistemini tarayarak bu yazılımları kaldır.
    • Açılmayan JPG dosyalarını açma: JPG dosyalarını açmakta sorun yaşıyorsan, çevrimiçi araçlar veya üçüncü taraf yazılımlar kullanarak dosyayı dönüştürmeyi deneyebilirsin.
    • Bilgisayarda JPG açılmıyor: Bilgisayarının işletim sistemi güncel olmayabilir. İşletim sistemini en son sürüme güncelleştirerek sorununu çözebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Klasör seçenekleri dosya tiplerinden jpg formatı silinmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codest

Klasör seçenekleri dosya tiplerinden jpg formatı silinmiş olabilir.
    bilgisayara yeni jpg resimleri yüklediğimde onlar açılıyor..yalnız eskiden mevcut olan resimler açılmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_enes

bilgisayara yeni jpg resimleri yüklediğimde onlar açılıyor..yalnız eskiden mevcut olan resimler açılmıyor?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: the_enes

Resim dosyaların bozulmuş . Boşuna uğraşma derim ben

• quote:

Alıntıları Göster
    Uzantıları kontrol et bakalım bir Dosya özlliklerinden aç bakalım ne çıkacak
    Diğerlri ile karşılaştır bana haber ver :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamesbont

Uzantıları kontrol et bakalım bir Dosya özlliklerinden aç bakalım ne çıkacak
    Diğerlri ile karşılaştır bana haber ver :)

Alıntıları Göster
    resımlere yan tıklayıp gelişmiş kısmına erişemiyorum açılmıyor o seçenek..ama dediğim gibi boyutları mevcut resımlerın..uzantılarında da bır problem yok..herşey normal gibi gözüküyor ama acılmıyor
  • quote:

resımlere yan tıklayıp gelişmiş kısmına erişemiyorum açılmıyor o seçenek..ama dediğim gibi boyutları mevcut resımlerın..uzantılarında da bır problem yok..herşey normal gibi gözüküyor ama acılmıyor

Alıntıları Göster
    Yeni yüklediğin resimlere erişebiliyormusun peki?
  • quote:

Yeni yüklediğin resimlere erişebiliyormusun peki?

Alıntıları Göster
    evet pc ye yeni yüklediğim resimler açılıyor..az önce resimleri upload edip görüntülemeyi denedim olmadı..yüklemeyi yapıyor ama sonunda hiçbir dosya yüklenmedi yazısı çıkıyor
  • quote:

evet pc ye yeni yüklediğim resimler açılıyor..az önce resimleri upload edip görüntülemeyi denedim olmadı..yüklemeyi yapıyor ama sonunda hiçbir dosya yüklenmedi yazısı çıkıyor

Alıntıları Göster
    Evde fazla bilgisayar varsa şu bilgisayarındaki resimleri ctrl+c ile kopyalayıp bir flash belleğe atsan sonra virüs programı(nod32 ya da kaspersky güncellenmiş 2009 sürümlü bir bilgisayarda ) olan bilgisayarda taratıp kopyalasan bunu bir dene eğer virüs bulursa ki varsa silecektir. Sakın resimleri ctrl+x ile kesip taşıma yoksa virüs varsa virüs programları silebilir resimlerin boşa gider.
    Bir dene bakalım böyle sonucu bana haber verirsin

• quote:

Evde fazla bilgisayar varsa şu bilgisayarındaki resimleri ctrl+c ile kopyalayıp bir flash belleğe atsan sonra virüs programı(nod32 ya da kaspersky güncellenmiş 2009 sürümlü bir bilgisayarda ) olan bilgisayarda taratıp kopyalasan bunu bir dene eğer virüs bulursa ki varsa silecektir. Sakın resimleri ctrl+x ile kesip taşıma yoksa virüs varsa virüs programları silebilir resimlerin boşa gider.
    Bir dene bakalım böyle sonucu bana haber verirsin

Alıntıları Göster
    onuda denedim az önce bi sonuç yok malesef

• quote:

onuda denedim az önce bi sonuç yok malesef

Alıntıları Göster
    dosyaları word pad gibi bir metin görüntüleyicide aç olmazsa.

ÿØÿà JFIF

gibi bir şeyle başlamıyorsa gerçekten bozlulmuş. Sağlık olsunn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrettinkart

dosyaları word pad gibi bir metin görüntüleyicide aç olmazsa.

ÿØÿà JFIF

gibi bir şeyle başlamıyorsa gerçekten bozlulmuş. Sağlık olsunn.

Alıntıları Göster
    evet malesef bozulmuş acılmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_enes -- 2 Mayıs 2009; 12:18:47 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Nasıl oldu bu bozulma işi merak etim açıklaryabilirmisin ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    File recovery prog ile silinen resimleri geri getirdiğimde bu sorunlar karşılaştım .Önizleme yok diyordu.Çözümünü bulamadım silmek zorunda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTN

File recovery prog ile silinen resimleri geri getirdiğimde bu sorunlar karşılaştım .Önizleme yok diyordu.Çözümünü bulamadım silmek zorunda kaldım

Alıntıları Göster
    İsmini hatırlamadığım bir virüs var. Kendini gilizyor klasöre ve resimlerinizi açtırmıyor.
    Klasörde bulunuyor o klasördeki resimleri açtırmıyor diğer meslea farklı bir resim olsun klasör dışında açtırıyor.
    Çok ilginçti bir ara banda bulaştı dosya sonrasında format attım. Virüs programı ile temziledim. Sonradan açıldı.
    Ama seninki açılmamış :) Hayret :(

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Eğer cevabın banaysa, istediğim gibi bi cevap değil. Senin verdiğin başlangıca benzemiyor demen gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrettinkart

quote:

Eğer cevabın banaysa, istediğim gibi bi cevap değil. Senin verdiğin başlangıca benzemiyor demen gerekir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fahrettinkart

quote:

evet sana soylemıstım..baslangıcın benzemesı bı yana wordpad te acmaya calıstıgımda hata olusuyor ve hıc acılmıyor..o yuzden acılmıyor dedım

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jamesbont

vala tam bilmiyorum..bilgisayarımda duran resimlerim vardı bi gün acmayı denedıgımde acılmadı..bilgisayarda şifreleme programı yok..anti-virüs programının buna neden olacagını zannetmıyorum.virüs olsaydı o klasorunde bulundugu ana klasordekı dıger resımlerımde acılmazdı ama sdc bıkac klasordekıler gıttı...onun dısında anormal bı durum gozukmuyor..nedense artık bilmiyorum eskıden acılan resımlerım acılmıyor artık

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fahrettinkart

quote:

evet sana soylemıstım..baslangıcın benzemesı bı yana wordpad te acmaya calıstıgımda hata olusuyor ve hıc acılmıyor..o yuzden acılmıyor dedım

Alıntıları Göster
    Bu programı bi dene

http://www.inndir.com/JPEG_&_PNG_Stripper-30956p.html

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTN

Bu programı bi dene

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fatih90216

Bu programı bi dene

malesef :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.