Şimdi Ara

Jquery ajax class yakalamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar jquery ajax ile class mvc de class yakalamaya çalışıyorum ama class her seferinde null geliyor ajaxın göndermesine rağmen(resource üzerinde kontrol ediyorum) mvc tarafında classı yakalıyamıyorum. buyrun kodlarım.

function Take() {
    var loader = $("#take").serialize();
    console.log(loader);
    $.ajax("/Home/Take", {
    type: "post", contentType: "application/json",
    data: "{ tasks:'" + loader + "'}",
    success: function (result) { alert(result) }
    });
    }

controleler

public JsonResult Take (Task tasks)
    {
    return Json("z",JsonRequestBehavior.AllowGet);
    }

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi converttoint32 -- 15 Şubat 2014; 19:32:32 >

• Bence cok fantazi yapmaya calismissiniz.
    Task id li form nesnesini serilize edip jsonu u da manipule edip controllere tak olarak gondermissiniz.

Bence bu sekilde ugrasmayin. Task nesnesini task id li nesneden okuyun controllere string olarak yollayin sonra gelen string degerini controllerde parse edin islerinizi yapin geriye de json olarak veya task nesnesi olarak donun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Hocam benim amacım var olan bir Tasks i çekmek değil yeni bir task oluşturmak ve code behind tarafında teker teker tüm değerlerle uğraşmak istemiyorum bunu bir nesne olarak göndermenin yolu yokmudur?
  • Ben de diyorum ku controllerin task turunde degisken aliyor ve json result donuyor. Halbuki string almasi ve jsonresult donmesi lazim. Task dedigin sey bir form ve formu mu serilize ediyorsun bilmiyorum ama ajaxta post ettigin datayi serilize et controllere gonder. Ne yapacaksan controllerde yap. Gelen string turundeki datayi da task turunden bir nesneye parse edeceksin sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Şimdi anladım hocam o şekilde yapayım olmadı her türlü yakalar o şekilde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.