kısaca özetliyim size .. gereken exe dosyasını indir dikten sonra kuruyorsunuz yanlız ben kafayı yedim 1.30 saate anca update eti.. hayır silki tekrar indirmiyosunuz baska bi adresi var
maile gelen url ye tıklayın size bir sayfa acılacak . orda anlamsız yazılar var orada ilk sayfada pencerelerin altındaki kutucukları etkinlestirin sonraki sayfada ilk kutucuk username . ikinci kutucuk ve 3 uncu kutucuk parola 4 ncu kutucuk doum tarihi yanlız dikat edin yıl ay gun olarak yazıcaksınız 5 nci kutucuk erkek kız olayı ilk kutucuk isaretli oalcak .. 6 ve 7 nci ler sallama yapın .. 8 nci kutucuga 6 rakamlı sallama bi sayı yazın ama unutmayın o sayıyı 9 ve 10 ncu kutucukları 1 nci kutucuklar isaretli olsun evet islem bitince accountunuz hazır iyi oyunlar.
bu werdiğin LİNKLERİ bi daha wersen daha doğru bi şekilde pls pls
Demek arkadaşlar koreceyi söktü sonunda ama ben demiştim
Yaw napcaksın korece fln.. Bi yer ayarlayalım gece gidelim tavla oynayalım nargilelerimizi içelim SRO çıkana kadar... Kasmayın yaw allah aşkına kore more..
@Osmancique haklısın gercekten bir sürede oyunsuz hayatın tadına bakalım onlar bakıma aldı sizde mola verin :)
ya biirii bırseyler soylesın tam olarak nerden ındırcez balı bılader SS le anlat bıze yaa sadece apint te bır ıkı oynama yapıcan hadı be plllllllllsssssssssssssssssssssssssssss
maile gelen url ye tıklayın size bir sayfa acılacak . orda anlamsız yazılar var orada ilk sayfada pencerelerin altındaki kutucukları etkinlestirin sonraki sayfada ilk kutucuk username . ikinci kutucuk ve 3 uncu kutucuk parola 4 ncu kutucuk doum tarihi yanlız dikat edin yıl ay gun olarak yazıcaksınız 5 nci kutucuk erkek kız olayı ilk kutucuk isaretli oalcak .. 6 ve 7 nci ler sallama yapın .. 8 nci kutucuga 6 rakamlı sallama bi sayı yazın ama unutmayın o sayıyı 9 ve 10 ncu kutucukları 1 nci kutucuklar isaretli olsun evet islem bitince accountunuz hazır iyi oyunlar.
kardeş lınk calısmıyo bozuk calısıyo demıssın ama bozuk bı daha bakarmısın bı yardımcı olun ya bıde bu ınderecegımız dosya kac mb cok ıse hıc ugrasmayayım :d