dogru soluyosun cek bakim SS neler degismis bide acıklama yaparsan iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: THECRUEL
bnada bi acc alabülümüsün arkadasim bn ates forumdada konusmustuk blah-blah ta
hyr ya bn istemiom silkroad fln lanet olasica oyun ne geldiyse basimiza onun yuzunden geldi gecemizi gündüzümüze kardik bn bole yapimcilarin taaaaaaaaaaaaa.........................
quote:
pek deisiklik gormöedim su anda tabi yazılara dersen orası ayrı ama iyi yani bi tek updatede kafayı yiyosun ondan sonra baslıyo oyuna simdi kasmaya devame dim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Hikoname
pek deisiklik gormöedim su anda tabi yazılara dersen orası ayrı ama iyi yani bi tek updatede kafayı yiyosun ondan sonra baslıyo oyuna simdi kasmaya devame dim :)
Alıntıları Göster
muhahah bunlar ????? le konusuyolar muhahah acayıp olmus ya
quote:
Orijinalden alıntı: TnnT
muhahah bunlar ????? le konusuyolar muhahah acayıp olmus ya
Alıntıları Göster
japonca bilmiyo bneim alet ondandır haahhahahha
quote:
japonca bilmiyo bneim alet ondandır haahhahahha
Alıntıları Göster
amuahahahaha cok komik la bu resim busiru japonların arasında yanlız kalmıs bir turk evladı KASIRGA
quote:
amuahahahaha cok komik la bu resim busiru japonların arasında yanlız kalmıs bir turk evladı KASIRGA
Alıntıları Göster
ahhaha evt ya tek ben turkum :) kuveytli bile var ama tek turk :)
quote:
ahhaha evt ya tek ben turkum :) kuveytli bile var ama tek turk :)
Alıntıları Göster
Arkadaşım oyunu oynayabilmek için o serverden oyunu tekrar indirip acc mi almak gerekiyor?... Yardımcı olursan seviniriz.....
quote:
Orijinalden alıntı: erolbey
Arkadaşım oyunu oynayabilmek için o serverden oyunu tekrar indirip acc mi almak gerekiyor?... Yardımcı olursan seviniriz.....
Alıntıları Göster
kısaca özetliyim size .. gereken exe dosyasını indir dikten sonra kuruyorsunuz yanlız ben kafayı yedim 1.30 saate anca update eti.. hayır silki tekrar indirmiyosunuz baska bi adresi var
maile gelen url ye tıklayın size bir sayfa acılacak . orda anlamsız yazılar var orada ilk sayfada pencerelerin altındaki kutucukları etkinlestirin sonraki sayfada ilk kutucuk username . ikinci kutucuk ve 3 uncu kutucuk parola 4 ncu kutucuk doum tarihi yanlız dikat edin yıl ay gun olarak yazıcaksınız 5 nci kutucuk erkek kız olayı ilk kutucuk isaretli oalcak .. 6 ve 7 nci ler sallama yapın .. 8 nci kutucuga 6 rakamlı sallama bi sayı yazın ama unutmayın o sayıyı 9 ve 10 ncu kutucukları 1 nci kutucuklar isaretli olsun evet islem bitince accountunuz hazır iyi oyunlar.
quote:
kısaca özetliyim size .. gereken exe dosyasını indir dikten sonra kuruyorsunuz yanlız ben kafayı yedim 1.30 saate anca update eti.. hayır silki tekrar indirmiyosunuz baska bi adresi var
maile gelen url ye tıklayın size bir sayfa acılacak . orda anlamsız yazılar var orada ilk sayfada pencerelerin altındaki kutucukları etkinlestirin sonraki sayfada ilk kutucuk username . ikinci kutucuk ve 3 uncu kutucuk parola 4 ncu kutucuk doum tarihi yanlız dikat edin yıl ay gun olarak yazıcaksınız 5 nci kutucuk erkek kız olayı ilk kutucuk isaretli oalcak .. 6 ve 7 nci ler sallama yapın .. 8 nci kutucuga 6 rakamlı sallama bi sayı yazın ama unutmayın o sayıyı 9 ve 10 ncu kutucukları 1 nci kutucuklar isaretli olsun evet islem bitince accountunuz hazır iyi oyunlar.
olurmu olum bak burda yanı bızımkınde bıle adamlar free acc lara zaman koyucaklarmıs oyle dıyolar orta free olarak oynama sansın varsa japon mapon barı oynıcaksak salam yerde oynıyalım ???????? boyle boyle okuyarak sıyırma noktasına ulasma sansımızda olur ehheheh
quote:
olurmu olum bak burda yanı bızımkınde bıle adamlar free acc lara zaman koyucaklarmıs oyle dıyolar orta free olarak oynama sansın varsa japon mapon barı oynıcaksak salam yerde oynıyalım ???????? boyle boyle okuyarak sıyırma noktasına ulasma sansımızda olur ehheheh
Alıntıları Göster
bilmiyorum okuya bilsem bisi solerim ama gucum yetmiyo yazıları cozmeye :)
quote:
bilmiyorum okuya bilsem bisi solerim ama gucum yetmiyo yazıları cozmeye :)
Alıntıları Göster
neyse sallaya oyun fulll japoncadır zaten sılah ısımlerı yazıları falan oynıyamayız zaten
quote:
neyse sallaya oyun fulll japoncadır zaten sılah ısımlerı yazıları falan oynıyamayız zaten
Alıntıları Göster
böle jsro da oynicaama hiç oynamam birine bşi sorcaan zmn ne dicen ????oda sana bu cvbı vercek 挻掄떲閃椝湻
quote:
Orijinalden alıntı: Perseus_35
böle jsro da oynicaama hiç oynamam birine bşi sorcaan zmn ne dicen ????oda sana bu cvbı vercek 挻掄떲閃椝湻
Alıntıları Göster
ya baba nereye maili yazcam yaa
quote:
Orijinalden alıntı: DeLTa_tr
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Hikoname
Linkler kırık galiba ..... yerler işi bozuo bi el atsan coook sıkıldım bende japon serverında oynicam acılına kadar awrupa serverı
quote:
Orijinalden alıntı: DeLTa_tr
Alıntıları Göster
bu werdiğin linkler çalışmıo 1-dosyayı indirmio 2-acc alınmı orda mail yazıcak bişi yok