Bildirim
JTMLEVH Dosyası (.jtmlevh) uzantısı nedir? yardım eder misiniz..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba. Winrarı komple kaldirıp tekrar kurun. 2 ~ sistem geri yükleme yapın. Degistir kısmını denediniz mi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim ilginiz için, ancak bu durum sadece rar dosyalarında değil resim, wordpad ve bazı uygulama dosyalarında bile aynı sorun mevcut. Dediğiniz gibi değiştirdim ancak yinede açmadı. -
Ben tesekkür ederim dostm. bende bu tür durumlarla karşilastm hemde cok. Fakat yardm eden cıkmamisti. canın çok sıkılırsa teamviewer ile uzaktan yardım saglarım, beklenti içinde olmaksızin. Dost kazanmak yeterli. karar verirsen yazman yetrli
Şu an telefondan yazmış bulunmaktayım. yardım istedigin takdirde canlı destek yanında. Baglanır çözerim.
dosyalarınız bir nevi crypto 'lanmış olabilir son ihtimal. tabi Görmeden, incelemeden sadece iddia olur söylediklerim. Winrar yerine winzip 7zip vs dener misiniz. Açabiliyor musunuz. bunlar sonucunda problem'ler devam ediyor ise hala.....
Verecegim programlarla güvenlik kontrolü yapmanızı isteyecegim. Malware, solucan vs can sıkıcı seyler olabilir. Fakat dosyalarınız umuyorum ki criptolanmamıştır açılmamak üzere. Sadece zarar verme amaçl Kısmen öyle gibi gözüküyor..
Öyle çokda önemli dosyalar değil ancak ilk defa karşılaştığım bir durum. Sizin dışınızda buraya mesaj yazmayan olduğuna göre kimsenin bu konu hakkında bilgisi olmadığı kanaatine vardım. Zaten bilgisayarım da uzun bir süre format görmediğinden Türk usulü format yoluna gittim.
Çok teşekkür ederim. -
Ben teşekkür ederim dostum. Bir çok kez mağdur olduğumuz için bilirim formatın güvenilirliğini. garanti olsun da gerisi mühim değil..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X