Şimdi Ara

RaF İle İlgili Yardım Edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki arkadaş WoW u aldık ve RaF olayınıda sonradan öğrendik arkadaşım başka birisi ile bu sistemi kullanıyor ve çabucak level atlamaya başladılar bile ancak arkadaşım bana istek yolladıktan sonra ben kabul edince WOW2 diye bir şey oluştu ve trial yazıyor 7 gün içinde oyunu satın almam falan gerektiği söyleniyor ancak ben oyunu zaten satın almış vaziyetteyim bu wow 1 wow 2 wow 3 leri birleştirmem mi gerekiyor acaba ?

RaF İle İlgili Yardım Edermisiniz

• Recruit a Friend, yani bir arkadaşını oyuna başlatmak anlamına gelir. Hali hazırda oyuna kayıtlı bir hesaptan, oyuna hiç kayıtlı olmayan bir hesaba davetiye gönderilir.

Dolayısıyla arkadaşın sana RaF gönderiyorsa bonus xp'den faydalanabilmek için senin yeni bir account satın alman gerekli. Bu da aynı battle.net hesabı altında WoW1 ya da WoW2 gibi yeni bir wow hesabı oluşturmana sebep olur. O yeni hesabı upgrade etmezsen recruit a friend hizmetinden faydalanamazsın.

Unutma:
    RaF gönderen - Eski Hesap
    RaF'ı kabul eden - Henüz oluşturulmamış hesap
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

Recruit a Friend, yani bir arkadaşını oyuna başlatmak anlamına gelir. Hali hazırda oyuna kayıtlı bir hesaptan, oyuna hiç kayıtlı olmayan bir hesaba davetiye gönderilir.

Dolayısıyla arkadaşın sana RaF gönderiyorsa bonus xp'den faydalanabilmek için senin yeni bir account satın alman gerekli. Bu da aynı battle.net hesabı altında WoW1 ya da WoW2 gibi yeni bir wow hesabı oluşturmana sebep olur. O yeni hesabı upgrade etmezsen recruit a friend hizmetinden faydalanamazsın.

Unutma:
    RaF gönderen - Eski Hesap
    RaF'ı kabul eden - Henüz oluşturulmamış hesap

Cevap için teşekkürler
  • Acilan hesabin uzerinden 30 gun gecmemisse RaF dan faydalanabilirsiniz. Muhtemelen gelen linkden secerken yeni actiginiz hesabi secebildiginiz bir secenek olmaliydi. Eger yoksa ticket acin halledilir tekrar account almaniza gerek yok.
  • Raf olayında birlikte kasmak zorunlu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zhylar

Raf olayında birlikte kasmak zorunlu mu?

Amac birinin sadece odulleri almasi ise degil. Ana amacinin oyuna yeni baslayan birine yardim oldugu dusunulurse RaF sisteminin calismasi icin (%300 XP) birlikte kasmak evet sorunlu.
  • Nasıl bir ticket atmalıyım yardımıcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.