Şimdi Ara

Juan manuel mata ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelmez falan demeyin peşin peşin , Mourinho geldiginden beri forma yüzü göremedi ve spekülasyonlar aldı başını gidiyo . Mata için willian transferinden sonra takımdan ayrılması mucize olmayacak solda Schurrle ve willian var 3.seçenege kadar düştü .

A.mad in bi kiralık teklifi olacak :http://www.givemesport.com/372387-chelsea-star-linked-with-atletico-madrid?tg=/

Bizde bi 20 milyon € bonservis 5 milyonda yıllık ücretle transfer etsek fena olmaz mı ? takımı hucumsal anlamda ucurur bu adam .

• Atletico teklif yapmış. Kesin atleticoya gider bu gitsede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arsenal manu diyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıma çok ağır gelmez mi hocam dengeler alt üst olur bir maç kötü oynasa diğer futbolcu ben bundan daha verimliyim yarı maaşını bile almıyorum demez mi?
  • 1. 20 milyon € bonservisle bırakacaklarını sanmıyorum Chelsea'nin, 2. Türkiye'ye biraz zor gelir malesef, 25 yaşında daha.
  • Chelsea 20M'a satılık dese, Premier League'deki bütün takımlar almak için sıraya girer. Ne diye bize gelsin adam
  • Gelmez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jorge Jesus gelse nasıl olur?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelmez
  • Aston villa maçında oynamadı mı ya?

• Mata geçen sene eplde estirdi. Türkiyeye tatile bile gelmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAVUSm

Takıma çok ağır gelmez mi hocam dengeler alt üst olur bir maç kötü oynasa diğer futbolcu ben bundan daha verimliyim yarı maaşını bile almıyorum demez mi?

Sizin şu takım dengesi dediğiniz olay yüzünden yıllardır başarılı olamıyoruz. Parayı basacaksın alacaksın kardeşim bu kadar basit
  • forumda başka bir arkadaşın yazdığına göre kampta sakatlandığı için ilk 2 maçta fazla şans verilmemiş.

Ayrıca mourinho açıklama yaptı mata planlarımın içinde yer alıyor diye .

20 milyon euro demişsin bi de
  • başlığı açan arkadaşın kafası güzel bence. mou daha geçenlerde açıkladı hiçbir oyuncum satılık değil diye keko. hiç okumadın mı ?

• 20 milyona Mata almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

başlığı açan arkadaşın kafası güzel bence. mou daha geçenlerde açıkladı hiçbir oyuncum satılık değil diye keko. hiç okumadın mı ?

Bak bak laf söyleyene bak hele, keko demiş bir de.

Daha 3 gün önce 6-7 milyon verip Lincolnu alalım diyen, Nani ve Dimariayı alalım 4-4-2 oynayalım diyen sen değilmiydin? O kekoysa sen nesin?

juan matayla di maria'yı bir mi tutuyorsun sen keko ? di maria ve nani şu an kasımpaşaya bile gelebilirler rahat ol sen . ayrıca keko bir hakaret değil hitap şeklidir.
  • quote:

Takıma çok ağır gelmez mi hocam dengeler alt üst olur bir maç kötü oynasa diğer futbolcu ben bundan daha verimliyim yarı maaşını bile almıyorum demez mi?

mata basarili bir oyuncu, gelirse fark yaratir. 3 kat maas almayi hakediyor baroniden. yillardir top class bir adam almadigimiz icin (carlos ve anelka disinda) avrupada sesimizi duyuramiyoruz. sahada basarisiz olan oyuncu icin sirf denge ugruna taban siniri 3m€ yaparsan anca playoffta eleniriz. 5 senedir şligine gidemiyoruz dile kolay.

• adam chealsea bırakıp fenere mi gelsin .Lütfen biraz dikkatli konu açın allah aşkına bilmiyormusunuz ülkemizi tam bir futbolcu yatma ve 2 gol at yat merkezidir.

O yüzden adam gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

mata basarili bir oyuncu, gelirse fark yaratir. 3 kat maas almayi hakediyor baroniden. yillardir top class bir adam almadigimiz icin (carlos ve anelka disinda) avrupada sesimizi duyuramiyoruz. sahada basarisiz olan oyuncu icin sirf denge ugruna taban siniri 3m€ yaparsan anca playoffta eleniriz. 5 senedir şligine gidemiyoruz dile kolay.

Haklısın ama Şampiyonlar Ligine mütevazi kadrolarla katılabilen takımlarda var. Biz bu halimizle bile dışarıdan çok sağlam kadroya sahip gözüküyoruz ama öyle değiliz. Ya kadrosunda top class oyuncu bulundurmayan takımların yaptığını yapmalıyız ya da top class oyuncular bulup sesimizi duyurmalıyız.

• mourinho delirmis olmali
  • 20 M ye Mata varsa biz bi 10-15 tane alalım o zaman.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.