Şimdi Ara

[juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
5
Favori
4.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kablo saklama işinide yapacaksın değil mi :) , sıvı soğutma sistemini komple alt tarafa koyacaksın herhalde takipteyiz ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

kablo saklama işinide yapacaksın değil mi :) , sıvı soğutma sistemini komple alt tarafa koyacaksın herhalde takipteyiz ^^

valla yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapacağım konusunda bir karar vermedim:S
  • vallahi banada sorsan direk cvp veremem ^^ ama kimisinin zekası daha kıvrak oluyor illaki bir akıl veren çıkar
    ama çok zor olmasa gerek o iş , mantığı aşağıdaki şekilde , ama imkan varsa kasanın o tarafına ek yapılıp o kablo kısmı 4 parmak yada daha fazla genişletilebilir , kapağıda bir şekilde yine takarsın olmadı 4 vida ile yine takarsın

[juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project

• Resimde görebileceğin gibi Apple ın kasasında anakartın yaslandığı bir saç yok. Anakart, uzatmalar vasıtası ile yan iç çepere vidalanıyor. Ayrıca parçalamaya başladığım kasanın anakart arka sacıda örnek vermiş olduğun kasadaki arka sac kadar da büyük değil. Elimde female to female uzatma var ama onlarda 4 cm lik belki elimde 15-20mm lik female to female ve 5mm lik male to female olsa idi onlarla parçaladığım kasanın yan sacını kesip yapabilirdim. Bunu yaparken de Apple kasasının yan tarafında tahmini 10 adet kadar da 8mm çapında vida başı gözükürdü. Bu noktada kasa bittiğinde yan tarafta havşa başlı dahi bile olsa vida başı görmek istemiyorum. Apple ın bahsettiğim uzatmalarına male to female bir uzatma ayarlayabilirsem belki çözüme gidebilirim. Ama ayarlayamaz isem bir çözüm daha ürettim, o daha zor ama sonuçta olacak. İşte bu sebepler yüzünden karar veremiyorum.

Bugün iş çıkışında yapılanlar;

Koçtaş'a gidilip Bosch 500w dekupaj testere ve metal kesme bıçakları 5 li set halinde alındı. Yarına Allah kerim.

• Alt kasayla bugün uğraşmak istemedim ve birazcık üst kasa için arka saç ve anakartın oturacağı yeri kabadan ayarladım. Medya sürücüleri için kurban kasamı kurban ettim, kalanını da buca çöp konteynırına defnettim.

[juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project

Edit : Bazı fotolar neden tepetaklak çıktı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 24 Mayıs 2014; 20:20:19 >

• guzel gidiyor.

siyah kablolar sata kablosu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

guzel gidiyor.

siyah kablolar sata kablosu mu?

Evet, onlar kasanın kendi sata ve power kabloları.
  • Güzel gidiyor :) takip ediyorum... Temiz işçiliğiniz var tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bambiyotik

Güzel gidiyor :) takip ediyorum... Temiz işçiliğiniz var tebrikler.

Teşekkürler
  • Bugün yapılanlar:

G5 lere has üst iç saç ve kilit mekanizması uçtaki küçük bir kırık dışında sağlam söküldü Psu nun hava alması için bir büyük delik ve güç kabloları için iki küçük delik açıldı (Bu iki ufaklık hayatımdaki en kötü işçiliklerden o da acele etmemden oldu. Dersimi aldım) Arka saç iki aşamalı olarak kesildi, kesim yerlerinden hafiften çapak alındı. Sonra 3 lü sürücü yuvasını yerine takar gibi koydum ve işaretledim sonunda da gördüm ki benim 19 luk rezervuarlar buraya sığmayacak. Satışa çıkaracağım :((

[juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 25 Mayıs 2014; 21:35:46 >

• Arkadaş dediğin lazım olduğunda belli olur derler ya hakikaten öyle... Atelyesini akşam 7 deki paydostan sonra 8 e doğru tekrar açan arkadaşa ne denir? Yada firma sahibi olan arkadaşınızın tüm cumartesisini size ayırıp size yardım etmeye çalışmasına, insanının güzel ve iyi arkadaşlarının olması insanı mutlu ediyor. Allaha herkese böyle arkadaşlar, dostlar nasip etsin.

Vel hasıl kelam, dün akşam herkes yemeğini yerken bizde biraz çalıştık ve cabbardayi nin sayesinde birazcık daha yol katettim. Resimler pek net değil kusura bakmayın. Koyu siyah yerler koli bandı yapışkanının pislik topladığı yerler. Nasıl bir bantsa çıkarsanız dahi yapışkanı orada kalıyor. Şekil yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Sanki güzel olacak, ne dersiniz?
     [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project

• eline sağlık süper gidiyor
  • Guzel gidiyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolsun arkadaşlar. İnşallah çabucak şu rezervuar ve sürücü yuvaları isinide hallederimde hemen boya işine girerim. Bu arada yan kapakları düz kesip çıkarmayı düşünüyordum ama dün akşam CabbarDayı ile konuşurken aklıma geldi. Üst yan kapağa DOTA2 nin logosunu alt kapağada DOTA2 yazsam sizce nasıl olur?

• bence güzel olur
  • hayirli olsun...

• Eyvallah
  • Ne oldu bumod isi :-) iyi gidiyordun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen ne oldu hocam

• İş ve aksilikler yakamı birtürlü bırakmıyor. Son mesajımdan beri iş yoğunluğum 3-4 kat arttı desem yalan olmaz. Bu yoğunluktan daha da beteri 10 gün kadar önce anakartım da sizlere ömür otopsi için istanbula gitti. Ekran kartı, anakart neler oluyor aq moralim bozuldu ve açıkçası pek birşey yapmak içimden gelmedi. Sadece oyalandım diyebilecek kadar iş yaptım oda anakartın bağlanacağı uzatmaları yapıştırmak oldu... wathercooler ın mesajını dün gece mobilden görünce; hadi bugün bari ciddi ciddi çalışıp farkı kapatayım dedim ve işe koyuldum. Demez olaydım! Arka plakanın yerini kestikten sonra yan kapağı kesmeye başladım ve sadece 7-8cm ilerlemiştim ki dremelim motor yaktı O kenarda kalan kısmı dekopaj da elimde kalmasın diye yalın demir testeresi ile kestim Neler oluyor birader nazara mı geliyorum! Nedir bu gasp...lik İstanbula servise parça göndermekten gına geldi Şafakta dremelin yenisi görünüyor... Bugünde dahil yaptıklarım...
    Edit: Fotolar neden kafasına göre dönüyor?
     [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project [juggernaut]'s Apple Power Mac G5 Mod & Water Cooling Project

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [juggernaut] -- 14 Haziran 2014; 21:00:48 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.