Internetten Juice Defender Ultimate'i indirdim. Extreme modundayken bildirim cubugunda yesil isaret cikti, bu nedir?
Bir de dun x1.23 yaziyordu simdi kac kat arttigini nasil gorecegim?
kırmızı olması lazım işaretin. daha dogrusu işarette kırmızı nokta olması lazım. kac kat arttıgını widget yardımıyla da görebilirsin. ben o programla telefonun sarjı 24 saatte bitiyorsa aynı kullanımda 35-40 saati rahat görüyordum.
yesil renk olması veri baglantısı oldugunu yani arkaplanda internete girildiğini gösterir. widgete tıklayıp "disable conn." a tıklarsanız bağlantı kesilir renk kırmızıya döner.
Teşekkürler, yavaş yavaş çözüyorum sanırım.
Bir de Extreme modda kaç kat arttığını nereden göreceğim? Advanced da gördüm de...
ekrana widget olarak koyarsaniz zamanla gosteriyor kac kati oldugu
Ekran kapandıgında, interneti keseceği için kırmızıya dönmesi gerekir. Ama ben ekranı actıgımda bir süre o kırmızıyı görüp daha sonra maviye dönmesi gerekir. Ancak ben o kırmızıyı hiç göremiyorum. Acaba ekran kapanınca kesmiyor mu bu melet internetimi?
quote:
Orijinalden alıntı: bobbyfixe
Ekran kapandıgında, interneti keseceği için kırmızıya dönmesi gerekir. Ama ben ekranı actıgımda bir süre o kırmızıyı görüp daha sonra maviye dönmesi gerekir. Ancak ben o kırmızıyı hiç göremiyorum. Acaba ekran kapanınca kesmiyor mu bu melet internetimi?