Şimdi Ara

Juice Defender Ultimate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Internetten Juice Defender Ultimate'i indirdim. Extreme modundayken bildirim cubugunda yesil isaret cikti, bu nedir?

Bir de dun x1.23 yaziyordu simdi kac kat arttigini nasil gorecegim?

• kırmızı olması lazım işaretin. daha dogrusu işarette kırmızı nokta olması lazım. kac kat arttıgını widget yardımıyla da görebilirsin. ben o programla telefonun sarjı 24 saatte bitiyorsa aynı kullanımda 35-40 saati rahat görüyordum.
  • yesil renk olması veri baglantısı oldugunu yani arkaplanda internete girildiğini gösterir. widgete tıklayıp "disable conn." a tıklarsanız bağlantı kesilir renk kırmızıya döner.
  • Teşekkürler, yavaş yavaş çözüyorum sanırım.

Bir de Extreme modda kaç kat arttığını nereden göreceğim? Advanced da gördüm de...
  • ekrana widget olarak koyarsaniz zamanla gosteriyor kac kati oldugu
  • Ekran kapandıgında, interneti keseceği için kırmızıya dönmesi gerekir. Ama ben ekranı actıgımda bir süre o kırmızıyı görüp daha sonra maviye dönmesi gerekir. Ancak ben o kırmızıyı hiç göremiyorum. Acaba ekran kapanınca kesmiyor mu bu melet internetimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

Ekran kapandıgında, interneti keseceği için kırmızıya dönmesi gerekir. Ama ben ekranı actıgımda bir süre o kırmızıyı görüp daha sonra maviye dönmesi gerekir. Ancak ben o kırmızıyı hiç göremiyorum. Acaba ekran kapanınca kesmiyor mu bu melet internetimi?

Hangi modda kullaniyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultimate soccer 98
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya bende indirecegim ama on lira verip türkçe olmaması kötü bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.