Şimdi Ara

JUKE mu? FİESTA mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

saygac ,juke alırken gıt-gellerın neler olmustu.bende arabamı değiştirmeyı dusunuyorum,çok fazla secenek var?
    golf?
    astra?
    focus?
    juke?

ıcıne oturdugumda en cok haz aldıgım juke,ama dıgerlerının de kendıne gore one cıkan noktaları var?

sen nelere dıkkat edıp aldın?

Bende iki araç arasında kalmıştım aslında biri Megane HB Dynamique 1.6 16V diğeride Nissan Juke.
    2-3 kere renoya 2-3 kerede Nissan'a gittim ve en sonunda juke karar kıldım.
    Bunlardan 1. sebebim Nissan İngilterede üretiliyor
    2. sebebim juke'ın yerden yüksek olması malum Türkiye yolları
    3. Bana göre juke daha sportif bir görünüme sahip özellikle iç dizaynı çok hoşuma gidiyor.
    Ayrıca yeni astra, yeni ford focus'a da baktım onlarda çok güzel duruyorlar ancak nedense beni çeken ve istediğim araç Juke oldu.
    Aslını sorararsanız Nissan Juke şekil itibari ile değişik bir araç beğenende var nefret edende hatta tipsiz diyenden var sonuçta ancak benim gibi hoşuna gidenler alıp biniyorlar. Genelde şirket arabaları reno, ford, fiat gibi markalar oluyor. Gerçi şimdi Emniyet mensubu polislerimizde nissan juke kullanıyor diyenler olabilir. Ama benim arabam onlardan neden farklı olmasın düşüncesi ile ben tercihimi bu yönden kullandım. Sonuçta şeklini beğenmeyenler bu araça para verip almayacaklar.
    Bide 3 şekilde sürüş özelliği var biri normal diğer eco ve spor, özellikle spor modda araç sanki şaha kalkaçakmış gibi oluyor çok hızlı tepkimeler veriyor ve direksiyon normal modda olduğundan biraz daha fazla ağırlaşıyor.
    Allah kaza bela vermez ise satmayı düşünmüyorum ömürlük bir araç düşüncesiyle aldım bu aracı umarım sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saygac -- 8 Aralık 2011; 17:31:53 >

• Bana sorarsan ikisinide alma başka araçlara yönel ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bam bam bam

quote:

Orijinalden alıntı: saygac

1 Hafta oldu Nissan Juke alalı ben gayet memnunum 0 aldım daha kmsi 110 bi tek hafta sonu kullanma fırsatım oldu ancak müthiş zevkli ve keyifli bir araç.
    Tavsiye ederim.

bi tanıdık almış juke aracın çekişi o kadar iyi değil fln demiş ama öle bi durumvarmı gerçekten. bende almadan bi test sürüşü yaparım tabi ama burdanda fikir danışayım dedim

Daha motoru açılmamış 0 bir araç ise aldığı çekiş güçü o kadar kendini belli etmez haliyle ama araçın motoru açıldıktan sonra heleki spor modda bende şimdi bile baya bir fark ettiriyor bence iyi gider diye düşünüyorum. Siz yine testinizi, denemenizi yapın bence çekişi konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum.
    İnternette bir satış sitesinde 2. el juke satanlara mesaj yoluyla yada telefonla ulaşmıştım(galeriler hariç) bu araçı satanlardan bazıları bedelli askerlik için diğerleri başka yatırımlar(ev, iş kurmak) yüzünden satıyorlar arabalarını. Özellikle soruyorum insanlara kimse normalde satmazdım bu araçı diyor illa satmak için demiyorlardır herhalde.
    İçinize ne siniyorsa onu alın aklınızdaki neyse onu yapın sonra pişman olmayın örneğin juke ile astra arasında gidip geliyorsanız yada fieasta araçın içine oturun hangisinde kalbiniz hızlı çarpıyor ve kendinizi mutlu hissediyorsanız, size güven veriyorsa onu alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saygac -- 8 Aralık 2011; 17:32:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Bana sorarsan ikisinide alma başka araçlara yönel ;)

mesala önerebileceğiniz varmı özellikle otomatik istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bam bam bam

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Bana sorarsan ikisinide alma başka araçlara yönel ;)

mesala önerebileceğiniz varmı özellikle otomatik istiyorum.

Fiestanın içini dar buldum ben yani bana göre dar juke ise hiç binmedim yorum yapamıyorum.Eğer öneri istiyorsanız tüm isteklerinizi konnuya yazın arkadaşlarda yardımcı olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.