Şimdi Ara

JUKE mu? FİESTA mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

Lise sıralarında çok duyduğumuz "elma ile armut" karşılaştırılmaz ilkesi burada da geçerli.

ben karşılaştırma yapmıyorum arkadaşlar. tabiki aynı segment deil kıyaslamak için değil siz olsanız hangisini hercih edersiniz diye sordum sadece
  • juke
  • Ben olsam Seat İbiza 1.2 TSI DSG Copa Plus alırdım. 38.000'e alabilirsiniz. Donanım olarak gayet tatmin edici.
  • arada ki fiyat farkı çok bu önemli değilse juke.
    ama juke'a 50 bin verir miyim? sanmıyorum.
  • Juke çok tipsiz bir araç ama zevkler ve renkler tartşılmaz tabiki. 1600cc'nin biraz üstünde olduğu için vergi dezavantajı var.
    Fiesta'da çok dar bir araç koyu renk döşemelerle iç daraltıcı olabiliyor. Onun yerine Polo'nun Fan Edition paketlisi olabilir. 37.300 TL gibi bir fiyatı var.
    Ama Fiesta ve Juke arasında kaldıysanız Juke derim.
  • juke 1 kere bınme fırsatı yakaladım,ıc atmosfer bana cok ferah geldı.ve arac sankı benım vucut aero dınamıgıme gore yapılmıs gıbı ıdı.dısarıdan bakıldıgında da bana hatları farklı gelıyor ama ıcı ferah.

fıestayada bır kere bınme fırsatım oldu,onun da ıcı cok basık ve kucuk gelmıstı,ruhum daralmıstı.sıkıntı basmıstı

bana hıssettırdıklerıne gore,bakın hıssıyatıma gore dıyorum atlamayın hemen ,teknık ozellık ,performans vs.. değil hıssıme gor fıesta 10 uzerınden 3 alır,juke 10 uzerınden 8-9 alır!!!
  • alakasız araçları karşılaştırmak saçma olur o kadar seçenek içindende nasıl bu ikisi arasında kaldığınızı anlayamadım.

crosoverlerı beğendiğiniz için alırsınız 2. el kaygısı falan olmaz .b sınıfı fiestayı ise ihtiyaç için alırsınız.

araca ihtiyacınız varsa fiesta alın.

yok para pul önemli değilse juke alın.
  • Astra clasik 3 1.3 dizel alirdim ben olsam
  • Forddan juke rakibi bir araba geliyor (bize gelir mi bilmem ama gelmesi muhtemel) . Şimdilik sadece Güney amerikada üretilen ancak bu haliyle berbat bir şasisi olup euroncap testlerini geçemeyecek olan 1. nesil ecosport yerine 2. nesilde global ve avrupa pazarı da düşünülerek geliştirilen bir ecosporttan bahsediliyor. Araba 7 Ocakta yeni delhideki Hindistan AutoExpo da ilk kez gösterilecek ve ford hindistan bir teaser ını yayınlamış ancak yayınlamaması gerektiğini farkedip sonradan kaldırmış durumda. Millet SS ı kapmış hemen ...Burada yan görünüm ve arka tasarım net görülüyor. Ufaltılmış Kuga gibi ayrıca ecosport için ayrıcı özellik olan arka kapıda yedek lastik var...1.6 veya 1.0 ecoboost olacak bize gelirse elbet dizeli olacaktır.
    Juke müthiş dikkat çekici tasarımı ile çok moda ama modalar çabuk geçer . Ben fiesta derim
     JUKE mu? FİESTA mı?

• İkiside sınıfının en çok satan arabası.Juke tabiki fark yaratan bir araç. Zaten o sınıfta 3 araç var. Bütçeniz yüksek ve mini crossover düşünüyorsanız Toyota Urban C. ve Mini Countryman'ede bir bakın ama mantık Juke'u gösterir her zaman.
  • yeni fiestayı test etme imkanım olmadı ama cuke gerşekten çok zevkli bir araç dış tasarımı çok ilgi çekici ve çok güzel (şahsi görüşüm beğenmeyen kişi sayısı da baya var) direksiyonuna geçtiğinizde sınıf atladığınızı hissediyorsunuz. içerisi gayet ferah ve geniş( benim boyum 1.92 olmasına rağmen hiç sıkıntı çekmedim). yüksek sürüş pozisyonu ise mükemmel kesinlikle bir otomobil değilde suv zevkini tattırıyor. nissan tecrübelerime dayanarak kesinlikle seni üzmeyeceğini söyleyebilirim 2. elde ise eminim juke un hastası çok olacaktır ve nissanın güvenirliliğinide eklediğinizde satmanız pekte zor olmayacaktır değer kaybı çok fazla olacağını sanmıyorum. fiesta kadar olmasa da çabuk satabilceğnize emin olabilirsiniz. eğer bütçeniz yeterse kesinlikle dizelni almanızı öneririm hem 2 elde satması kolay olur hemde yüksek torku ve az yakıt tüketimi ile aracın zevkini daha iyi yaşarsınız.

• 1 Hafta oldu Nissan Juke alalı ben gayet memnunum 0 aldım daha kmsi 110 bi tek hafta sonu kullanma fırsatım oldu ancak müthiş zevkli ve keyifli bir araç.
    Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saygac

1 Hafta oldu Nissan Juke alalı ben gayet memnunum 0 aldım daha kmsi 110 bi tek hafta sonu kullanma fırsatım oldu ancak müthiş zevkli ve keyifli bir araç.
    Tavsiye ederim.

Hayırlı olsun. Kazasız, belasız günlerde kullanın.

• fiesta

JUKE mu? FİESTA mı?

JUKE mu? FİESTA mı?

• Juke dizel olsa juke derdim. Ama şuan kararsızım. 2 aracın da önü çirkin. Juke tamamen aykırı bir tasarıma sahip. Fiestanın süspansiyonları sert. Yol tutuşu iyi. Ama ikisinin de arka koltukları dar. Tavanları basık. Fiestanın ön konsolla kapı arasında tasrım bütünlüğü yok. Sanki farklı araçlara ait gibi kapısı. Juke ise biraz fazla pahalı boyutuna göre. B sınıfı bir cross over. Karar vermek zor. Ama ucuz olanı almak ve az borca girmek daha iyidir her zaman. 2. elde 2 side satılır ama fiestayı satmak çok sürmez.
  • quote:

1 Hafta oldu Nissan Juke alalı ben gayet memnunum 0 aldım daha kmsi 110 bi tek hafta sonu kullanma fırsatım oldu ancak müthiş zevkli ve keyifli bir araç.
    Tavsiye ederim.

tipik turkıye durumu araclara zaten hep haftasonları bınılıyor,hafta içi servise talim
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

quote:

Tavsiye ederim.

tipik turkıye durumu araclara zaten hep haftasonları bınılıyor,hafta içi servise talim

Aynen öyle dostum servise devam. İş yerine 0 araçla geleceksin gıcır gıcır , anında kapı önü yaparlar adamı. Kriz bahanesi ile ilk sırayı alırsın iş yerinde yoksa, 2-3 kişi bilsin yeter

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

quote:

Tavsiye ederim.

Aynen öyle dostum servise devam. İş yerine 0 araçla geleceksin gıcır gıcır , anında kapı önü yaparlar adamı. Kriz bahanesi ile ilk sırayı alırsın iş yerinde yoksa, 2-3 kişi bilsin yeter

ben de binmiyorum. sabah sabah trafik çilesini çekmek istemiyorum

kapımın önünden servis alıyor. yata yata işe gidiyorum

servis imkanı olup, ev-iş güzergahının dışına çıkmayıp da işe aracıyla gelenleri anlamıyorum. sakın "bireysel özgürlüğümün simgesi" filan demeyin bana

• saygac ,juke alırken gıt-gellerın neler olmustu.bende arabamı değiştirmeyı dusunuyorum,çok fazla secenek var?
    golf?
    astra?
    focus?
    juke?

ıcıne oturdugumda en cok haz aldıgım juke,ama dıgerlerının de kendıne gore one cıkan noktaları var?

sen nelere dıkkat edıp aldın?
  • quote:

Tavsiye ederim.

bi tanıdık almış juke aracın çekişi o kadar iyi değil fln demiş ama öle bi durumvarmı gerçekten. bende almadan bi test sürüşü yaparım tabi ama burdanda fikir danışayım dedim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.