Şimdi Ara

Jules Bianchi'nin Beyin Ölümü Gerçekleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • jules bianchi'nin beyin ölümünün gerçekleştiği ve bitkisel hayata girdiği söyleniyor.
    kaynak: zdf kanalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne diyecegimi bilmiyorum. ölmesi gereken onca kişi varken :(
  • Üzüldüm. Daha yolun başındaydı.

• Gerçekten çok üzüldüm olabilecek en kötü senaryo oldu yirmi sene sonra ilk defa f1 de biri hayatını kaybetti

• Yalan haber. Zdf'in sitesine baktım böyle bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthochroid -- 25 Ekim 2014; 17:40:51 >
  • Jules Bianchi haberleri için bir konu açmıştım, lütfen bu tip haberler için orayı kullanalım, ben de duruma göre konu başlığını editlerim. http://forum.donanimhaber.com/m_98391953/tm.htm

Haber doğru değil, böyle bir şey sadece tek bir kanalda/internet sitesinde olmazdı. Pek çok basın yayın organı bu haberi verirdi. Ancak sadece tek bir kanalda bu haberin olmasını, dikkat çekme amaçlı yapılmış bir haber olarak yorumluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Jules Bianchi haberleri için bir konu açmıştım, lütfen bu tip haberler için orayı kullanalım, ben de duruma göre konu başlığını editlerim. http://forum.donanimhaber.com/m_98391953/tm.htm

Haber doğru değil, böyle bir şey sadece tek bir kanalda/internet sitesinde olmazdı. Pek çok basın yayın organı bu haberi verirdi. Ancak sadece tek bir kanalda bu haberin olmasını, dikkat çekme amaçlı yapılmış bir haber olarak yorumluyorum.

Zdfde spor bülteninde spiker söyledi.

Ek olarak 92G şiddetinde kuvvete maruz kalan birinin yaşama ihtimali yok. Bana kalırsa ölümü çoktan gerçekleşti ancak biraz daha insanları uyutup öyle açıklayacaklar ortalığın yatışmasını bekliyorlar. Bana kalırsa bianchi kazadan hemen sonra pistte hayatını kaybetti zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.