Şimdi Ara

Jules Verne kitapları hangi yayından okumalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jules Verne kitapları almaya karar verdim fakat her yerde çocuklar için kısaltılmış basımlar var tam metin olarak nereden bulabilirim lütfen yardım

• İthaki Yayınları'nın Jules Verne serisini okuyabilirsin.Özet olarak değil ,tam metin halinde.
  • ben de hep ithaki'den çıkanları okuyorum. jules verne ülkemizde ''çocuk yazarı'' diye biliniyor maalesef. allah'tan ithaki tam metin kitaplarını yayımlıyor da okuyabiliyoruz.
  • teşekkürler cevaplar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: jean valjean

ben de hep ithaki'den çıkanları okuyorum. jules verne ülkemizde ''çocuk yazarı'' diye biliniyor maalesef. allah'tan ithaki tam metin kitaplarını yayımlıyor da okuyabiliyoruz.

Sadece Jules Verne değil, John Steinbeck, Jack London, Mark Twain gibi yazarlar da öyle biliniyorlar. Ufacık çocukların kafasına bu yazarların eserleri sokulmaya çalışılırsa öyle olur. 14-15 yaşındaki çocuklara Suç ve Ceza, Sefiller falan okutulmaya çalışılıyor. O yaştaki çocuklar bu romanları okusalar da %100, hatta %70 verimle bile anlayamazlar. Sonra çocuklar neden kitaplardan soğuyorlar diye soruyoruz. Cevabı çok açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grandis Spiritus -- 19 Ağustos 2012; 21:16:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.