Şimdi Ara

JUMBO MUHABBETLERDEN ANLAYANLAR Bİ BAKSIN HELE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav kardeşlerim ben 2 tane yavru almıştım 1 sene önce bunlar büyüdü dişisi hastlıktan öldü yeni bi dişi aldık kavga felan etmiyolar ama tık yok bizim erkek iktidarsızmı ne herseyleri var yemsiz kalmaz şu ek mama felanda veriyoz ama yok böyle lanet bi dünyaya cocuk getirmem diyolar. Sizce ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ponyflowx

Yav kardeşlerim ben 2 tane yavru almıştım 1 sene önce bunlar büyüdü dişisi hastlıktan öldü yeni bi dişi aldık kavga felan etmiyolar ama tık yok bizim erkek iktidarsızmı ne herseyleri var yemsiz kalmaz şu ek mama felanda veriyoz ama yok böyle lanet bi dünyaya cocuk getirmem diyolar. Sizce ne yapmalıyım

hay allahım laflara bak ya. Yeni aldıysanız biraz daha bekleyin anlaşmaları lazım. İleriki zamanlardada baktin bişey olmuyor birbirlerini begenmiyorlar demektir. Yada kuşun ölen arkadaşını özlüyordur. Ona benzer bi kuş alsaydin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mubişim

quote:

Yav kardeşlerim ben 2 tane yavru almıştım 1 sene önce bunlar büyüdü dişisi hastlıktan öldü yeni bi dişi aldık kavga felan etmiyolar ama tık yok bizim erkek iktidarsızmı ne herseyleri var yemsiz kalmaz şu ek mama felanda veriyoz ama yok böyle lanet bi dünyaya cocuk getirmem diyolar. Sizce ne yapmalıyım

hay allahım laflara bak ya. Yeni aldıysanız biraz daha bekleyin anlaşmaları lazım. İleriki zamanlardada baktin bişey olmuyor birbirlerini begenmiyorlar demektir. Yada kuşun ölen arkadaşını özlüyordur. Ona benzer bi kuş alsaydin.

Ya abi 1 seneyi geçti diye biliyom 1 bucuk aya yaklaştı erkeğin yaşı ama dişi sonradan geldi o yüzden şüpheliyim geçen yuvanın içindeki talaşları dışarı atmışlar hep ama hangisi yaptı bilmiyom

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mubişim

quote:

Ya abi 1 seneyi geçti diye biliyom 1 bucuk aya yaklaştı erkeğin yaşı ama dişi sonradan geldi o yüzden şüpheliyim geçen yuvanın içindeki talaşları dışarı atmışlar hep ama hangisi yaptı bilmiyom

Dişi yapar. Talaş istemiyor demekki yuvada. Sen yinede bekle biraz yuvaya girip kendisini rahatsız eden şeyleri çıkarttığına göre hazırlık yapıyor demekki. Sabret bakalım.

• Abi yalnız ben onu gördükten sonra yuvanın yönünü değiştirdim sadece bide yuva sallanıyordu daha sağlamlaştırdım sence kötümü yaptım

• quote:

Abi yalnız ben onu gördükten sonra yuvanın yönünü değiştirdim sadece bide yuva sallanıyordu daha sağlamlaştırdım sence kötümü yaptım

Evet oynamamalisin. Kafeside yuvayıda yerinden oynatma. Birde o talaşları koymani istemiyorsa tekrar koyma.

• Geri çeviriyimmi şimdi @mubişim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Geri çeviriyimmi şimdi @mubişim

Yuvayıda kafeside oynama. Alıştıkları düzeni bozma yani. Alışmıştır o yeni şekline dursun. Ama evde kuşu ve sizi rahatsız edeci bölgedeyse kafes başka bi konuma alın sessiz bi ortam mesela. Bir dahada yerinden oynatmazsınız kafesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.