Şimdi Ara

matkaptan anlayanlar hele bi gelin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eve lazım oldu bir makap almam lazım ancak çok limitim yok. maksimum 70 75 çıkabilirim.. hb den baktım. einhell var. bildiğim, kalitesi olan bir marka. link vereceğim şimdi. ama atlas var bir de indirimde. 60 civarı o da. ama çin malı sanırım.

http://www.hepsiburada.com/Liste/einhell-matkap-bt-id-1000e01004259800/productDetails.aspx?productId=hreinbtid1000e&categoryId=13003096

şu einhell. çok bir bilgi yok ama 1000e modeli ve sanırım 1000watt. herhangi bir kutu içeriği görünmüyor. uç takımı falan vardır değil mi?

şu da attlas

http://www.hepsiburada.com/Liste/attlas-eco-m500-set-matkap-ve-aksesuar-seti/productDetails.aspx?productId=hrattlasecom500&categoryId=13003096

bunda kutu içeriği baya bol ama tam bilemiyorum nasıldır?

einhell baya hoş geldi gözüme. ama uç takımı falan nasıldır bilen var mı? bir de uç takımı almak zorunda kalmayalım. delme vidalama vs. için kullnacağım. beton zemin falan delebilir mi acaba einhell?

bunlardan başka kaliteli, en fazla 70-75 TL civarı önerilere de açığım..

teşekkürler şimdiden...

ekleme: ve ayrıca metal falan da delebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 28 Aralık 2011; 8:43:58 >

• Yapı marketlerde 25 -35 Liraya kampanya ile satılan matkaplar evde işin görüyor..DARBELİ OLSUN YETER..Beton delersen ucu başka, metal delersen ucu başka takıyorsun. Hepsi bu kadar.EVDE 10 YILDA 50 delik bile olmaz..Dolapta yatıyor..Bende beş yıl önce aldım 25 Lira...En çok 7-8 delik ancak deldim.. Boşuna yatıyor..Ama lazım olunca kimseden istenmiyor.Komşular.vermiyorlar..Çok para vermek gereksiz...Karar sizin..Saygılarımla.. 150 - 350 Lira arası para verirsen METABO - BOSCH - MAKİTA Alemin kralları..Bunlar binlerce delik deliyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 28 Aralık 2011; 9:03:28 >

• 15 tl ye koç taştan al
  • Sık kullanmiyorsanatlasin darbeli matkap seti var onu oneririm
  • öncelikle teşekkürler...

bulunduğum yerde yapı market olarak sadece tekzen var baya kaliteli ürünler satıyorlar ve fiyatlar 150 den başlıyor. ve benim için gereksiz. şu einhell in uç takımı vardır herhalde. attlas bir türlü içime sinmedi.

arkadaşın da dediği gibi. istenmiyor komşudan. altı üstü 3 5 delik deleceğim. ama olmuyor işte. bende alayım dedim. bir de ahşap işleriyle biraz fazla ilgiliyim. yani hobi misali. kullanırım genelde o yüzden einhell yattı kafama. sadece sitede kutu içeriği ile ilgili bilgi yok. uç takımı falan. bu kafamı karıştırıyor.
  • Matkap almadan önce konu açmak hiç aklıma gelmezdi.
    Bende geçenlerde aldım.
    İyi tanıdığım bir hırdavatçıdan aldım
    Crownflex CT10066
    Biraz kullandım baya iyi.
    Beton 16 cm
    Çelik 13 cm delebildiği yazıyor.
    Bozuluvermezse baya iyi bir cihaz.
    120 TL verdim yanında 30 cm falan uzunluğunda beton delme ucu ve diğer uçlarda dahil aldım.
    Uçları sıkıştırmak için ayrıca bir anahtara ihtiyaç yok.
  • hocam bu matkap konusunda pek bilgim olmadığı için açtım konuyu. kesin Dh de bir bilen/anlayan vardır diye düşündüm.

hayırlı olsun ayrıca. ama benden o kadar çıkmaz

ekleme: ayrıca siz uç aldım demişsiniz işte bende bunu merak ediyorum. einhell 1000e 1010 watt mış. ama işte kutusu nasıldır, içinde uç takımı var mıdır? herhangi bir bilgi yok nette hiçbir yerde. sadece ürünün resmi var. bende distribütörünü buldum. mail attım. bakalım dönecekler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 28 Aralık 2011; 9:46:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son kez bir YUKARI yapayım bilen varsa aydınlatsın beni
  • Dremel al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabdkq

Dremel al

sağol hocam ancak dremel işimi görmeyecek.. tam anlamıyla matkap lazım. beton delecek,ahşap delecek, duvar delecek.
  • o fiyartlarda black & decker var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

o fiyartlarda black & decker var

bende isterim black decker ancak 150 200 den aşağı modeli yok.

ben maksimum 75 çıkarabilirim. o civarda da verdiğim linkteki einhell var. attlas var ama o yatmadı aklıma. einhell var bir linkte. 70 lira. ama onunda kutu içeriği ile ilgili hiç bilgi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 28 Aralık 2011; 13:30:43 >
  • tekzen de 90 tl ye uç seti hediyeli 650w sanırım otomatik madrenli matkap vardı,birkaç defa gittiğimde hep aynı fiayattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

o fiyartlarda black & decker var

bende isterim black decker ancak 150 200 den aşağı modeli yok.

ben maksimum 75 çıkarabilirim. o civarda da verdiğim linkteki einhell var. attlas var ama o yatmadı aklıma. einhell var bir linkte. 70 lira. ama onunda kutu içeriği ile ilgili hiç bilgi yok...

hocam gidip markaya para vermeyin. ihtiyacınıza uygun cihaz bakın.
    matkap alırken gücüne bakın, çalıştırdığınızda güçlü çalışıyor mu diye kontrol edin.
    oyuncak gibi cihazı elinize aldınızda bilirsiniz. dış plastik kasası dandikse, kablosu kısaysa almayın.
    elektrik kablosunun uzun olmasına özen gösterin.
    tanıdık hırdavatçı tanıdıklarınıza sorup onlardan alın.
    marketten matkap mı alınır. black decker markasının adında meymenet yok ki. sosyete işi matkap mı olur.

• boschun yan sanayi skill var o fiyatta olması lazım bakbi..ama 30-40 lik matkaplardan alma duvar delcen matkapı havaya kaldırıyon çalışmıyo yere doğru tutuyon çalışıyo anla yani..
  • Kutu içeriğini pek merak etme o uçlar zaten çok pahalıya satılmıyor diye biliyorum.
  • duvarımı deleceksin bunun için matkaba gerek yok dh den yetkililer çıkar o işe
  • @WeightLesS, @Einstein, @inexyz, @alperen_69, @kadircitak;

arkadaşlar teşekkür ederim öncelikle...

markaya para vermiyorum elbette ama hani dediğim gibi Bosch gibi matkaplar çok para.. ben o kadar çıkaramam. hani 70 75 civarı araştırdım, birkaç model buldum. onların içinde de 1000e model einhell 1010 watt idi.

önerileriniz, tavsiyeleriniz için teşekkürler. hepsini gözönüne alacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 29 Aralık 2011; 12:50:33 >
  • Her evde bu tarz eletlerden bulunmalı. Komşular genelde vermek istemez takıma birşey olur diye. Bende şuan matkap var ama dekupaj vs de almak istiyorum. Birşey kesmen gerektiğinde marangoza gitmek zorunda kalıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.