Grompa yada golemlere yardım etmeyen takım arkadaşlarınızı ne yapıyorsunuz?
Hiç başıma gelmedi
quote:
Orijinalden alıntı: Evil Chuck
Hiç başıma gelmedi
Onun olduğu koridora gank atmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Hurricane10
Onun olduğu koridora gank atmıyorum.
Alıntıları Göster
Gank atmayarak sorunu çözüyorum. Bide bunların çok vuran versiyonları var. Twich, dari gibi zehirden ölenler vs vs.
quote:
Orijinalden alıntı: Sauron
Gank atmayarak sorunu çözüyorum. Bide bunların çok vuran versiyonları var. Twich, dari gibi zehirden ölenler vs vs.
En kotusu e atan tristanalar
quote:
Orijinalden alıntı: ZhanChi
quote:
Orijinalden alıntı: Sauron
En kotusu e atan tristanalar
Alıntıları Göster
Hiç bir şey yapmıyorum.Kazanmak için oynuyorsan böyle tiplere katlanmak zorundasın.
quote:
Orijinalden alıntı: alfe28
Hiç bir şey yapmıyorum.Kazanmak için oynuyorsan böyle tiplere katlanmak zorundasın.
Alıntıları Göster
Birde bunların pinglemene rağmen yanından gitmeyen çeşitleri var 2lv alacakken yaratıgın dibinde durup exp'in bir kısmını alıp(Çalıp) Lanesine usul usul gider.
quote:
Orijinalden alıntı: olishernandez
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Karşısında ki adama bir kill veriyorum.
Lane'ine gidip ben ona yardım ediyorum. Kötülük yapana iyilikle yanıt veriyorum.
olishernandez
kullanıcısına yanıt
Selam be riot
quote:
Orijinalden alıntı: Reno Jackson
Selam be riot
Lanelerine gidip minyon çalıyorum 3 level olana kadar
Basima gelmedi de ben yaptim
Voli almistim jungle khazix'ti, adam bana tanklatti ben de tanklamam(küfürlü version) dedim geçtim lane'e sonra geldi feedledi
TR'de oynuyorsanız doğal karşılayın bunları ve runlere can çalma ekleyin. Yoksa eziyet çektiriyor. Rahat dönebileceğiniz ormancı alırsanız isterlerse hiç yardım etmesinler sıkıntı olmaz..
Kurtdan başlıyorum çok vurmuyorlar.Bazen adamları bilerek gönderiyorum.Daha rahat oluyor kimse bir şey kaçırmıyor.
Ben direk gidip yardim etmeyen koridora 1-2 kill veriyorum sonra normal donuyorum ormani,zaten fazla surmeden oyunda bitiyor,en son boyle yaptigimda biri video cekmisti ama hala bir yaptirim gormedim
quote:
Orijinalden alıntı: Nicksiz1i
Ben direk gidip yardim etmeyen koridora 1-2 kill veriyorum sonra normal donuyorum ormani,zaten fazla surmeden oyunda bitiyor,en son boyle yaptigimda biri video cekmisti ama hala bir yaptirim gormedim
Leash yapmayan takım arkadaşı mı? O da ne?
öyle bi durumda gromp sonrası buffı hemen almayıp kurt+yengeç yapıp base geçip devam ediyorum, özel oyunda deneyebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen
Leash yapmayan takım arkadaşı mı? O da ne?
Na ve Euw farkı
Eger anladıysam hemen rede koşuyorum veya gromp kurt yampiri mavi yapıyorum gerisi canıma göre.
quote:
Orijinalden alıntı: b00mbastic
Lanelerine gidip minyon çalıyorum 3 level olana kadar
Öyle bişey yapınca karşı jungle uyuyor mu? Bufflarini calardim ben olsam.