Şimdi Ara

Jungle Amumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun bi jungle yapmayi deniyim dedim merak etmistim forumdaki konuyu filan okudum baktim elimde jungle yapabilecek bi evelyn amumu ve fiddle var amumu aliyim dedim basladik oyuna blue buff da tam fail oldum yatmadim ama tam fail kurtlari filan kestim bende bi baktim ben 3 levelken millet 5-6 level olmus. Jungle icin jungle runesi sart mi ? Amumu ile jungle fail olmamam icin ne yapmam gerekir ? Hangi skill I ilk 5 liyim buildim ne olsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şahsen özel runese gerek yok ad runeleri ile giriyorum bot+3 pot philo hearts of gold , gerisini karşı takıma göre ama sunfireyi kesinlikle alıyorum
  • Amumuya ad runeleri ile mi giriyorsun jungle icin ben tank masteriesleryle filan girip 1 levelde 800 hp ve ortalama bir armorla fail oldum ad ile yatmaz misin ?

• hp reagen + 1 pot başla,ilk olarak w açıp mavi golemi kes 2 ve 3 levelde e ver ondan sonra 4.levelde q açıp gankle.İlk olarakta w fulle.
    Buildin philo,m.resist botu,hog,sunfire(w ile iyi gidiyor),shurelya,frozen,warmog,randiun felan işte.Tabi bu tanky build.Normalde ap itemide kasardımda nerf yedi diye kasmıyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legen wait for us DARY

şahsen özel runese gerek yok ad runeleri ile giriyorum bot+3 pot philo hearts of gold , gerisini karşı takıma göre ama sunfireyi kesinlikle alıyorum

• Ap rune cloth armor 5potla basliyorum 3 levelda base gitmeden gank atiyorum. Health regen itemiyla baslamaya bi isinamadim amumu jungleda

• büyükler ap mavi m.r sarı armor kırmızı m.pen git
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephlis

Amumuya ad runeleri ile mi giriyorsun jungle icin ben tank masteriesleryle filan girip 1 levelde 800 hp ve ortalama bir armorla fail oldum ad ile yatmaz misin ?

ad runeleri derken sarılar armor maviler magic resist büüykler ap kırmızılar as
  • Armor Mark, Armor Seal, Mr Glpyh, MS Quint ve duruma göre 9 21 0 ya da 0 21 9 masteries giriyorum. Pek fail olmadı şimdiye kadar :O (Bot 3 pot standart başlangıçtır. Saglam pull gelmicek ise ya da mavi lv 1 bırakman gerekirse ilk skill E ver.)
  • Ap Tank amumu oynayın işte yenilmezsiniz

• +13 Armor, +13 MR, +8 AD, +72 HP runeleri yetiyor bana. Gayet iyi offtank, jungle, AD Carry runeleri olduklarını düşünüyorum şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rated-R Superstar

Ap Tank amumu oynayın işte yenilmezsiniz

no shit sherlock
  • mid oynayan pull yaptı mı sadece bu soruyu sorayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.