Bildirim
Jungle hero Tavsiye
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
geçen açtığımızda yazılanları göremeden konu silindi şimdi öneri yok -
Noc al korkut. -
Vi iş yapar -
Muz orta sorakq
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evelynn -
Lee sin , Elise
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski jungle da oynuyordum baya free eloydu ancak şimdi early de camp leri keserken can veriyorum. Eve ye özel run ve kabiliyet yapmak gerek halde yoksa dönemiyorum jungle.
Aklımda nocturne veya sejuani var. Seju da eve gibi early de beni kanser eder mi? Yoksa hiç uğraşmayım noc mu alayım?
Ayrıca vi, elise ve lee var. Vi ile çok fail oluyorum oynamayı bıraktım takımı batırıyorum genelde. Elise yediği ağır nerf ten sonra bıraktım. Lee ise beceremiyorum. Hakkını veremiyorum diyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 15 Ocak 2015; 0:01:14 >
Xin Zhao F/P hero bence jungle için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 15 Ocak 2015; 0:02:11 > -
Merhaba ben udyr bende hayvan severim
Olaf gizli op -
Pantheon ve Vi çok iyi durumda şuan. Lee Sin de gayet iyi. Olayı kavradıktan sonra Rengar ve wukonglada güzel dönebilirsin. -
en rahat jungle dönen ww dir. wwden sasmıycan aga -
God Tier: Jarvan IV, Rek'Sai, Fiddlesticks, Sejuani, Vi, Nerften sonraki halini bilmiyorum belki warwick.
Tier 1:Wukong, Amumu, Xin Zhao, Sion, Pantheon, Nunu, Udyr vs. vs.
Bunlar çok iş yapıyor streamlerde de bol bol goruyorum.
Özellikle Nightblue'ya elo kasmak için hangi champ diye sorulduğunda rek'sai demişti onu hatırlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 15 Ocak 2015; 4:33:14 > -
Fiddle.
quote:
Orijinalden alıntı: mahseer898
Eski jungle da oynuyordum baya free eloydu ancak şimdi early de camp leri keserken can veriyorum. Eve ye özel run ve kabiliyet yapmak gerek halde yoksa dönemiyorum jungle.
Aklımda nocturne veya sejuani var. Seju da eve gibi early de beni kanser eder mi? Yoksa hiç uğraşmayım noc mu alayım?
Ayrıca vi, elise ve lee var. Vi ile çok fail oluyorum oynamayı bıraktım takımı batırıyorum genelde. Elise yediği ağır nerf ten sonra bıraktım. Lee ise beceremiyorum. Hakkını veremiyorum diyeyim.quote:
Orijinalden alinti: mahseer898
Eski jungle da oynuyordum baya free eloydu ancak simdi early de camp leri keserken can veriyorum. Eve ye özel run ve kabiliyet yapmak gerek halde yoksa dönemiyorum jungle.
Aklimda nocturne veya sejuani var. Seju da eve gibi early de beni kanser eder mi? Yoksa hiç ugrasmayim noc mu alayim?
Ayrica vi, elise ve lee var. Vi ile çok fail oluyorum oynamayi biraktim takimi batiriyorum genelde. Elise yedigi agir nerf ten sonra biraktim. Lee ise beceremiyorum. Hakkini veremiyorum diyeyim.
Yok Sejuani o kadar kötü dönmüyor. Jarvan gibi dönüyor, hatta birazcyk daha iyi gibi. Sejuani ve Jarvan'y çok severim. Jarvan'y seviyorsan kesinlikle Sejuani'yi dene derim.
-
Xin
Axe yada ursa
KESİNLİKLE POPPY -
Fiddle varken
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X