Şimdi Ara

Jungle Mainlemek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi OTP Vladimir oyuncusuyum. Ama bazı durumlarda Vladimir alamıyorum (ban veya karşı picklerse).

Vladimir alamadığım zamanlarda ise Jungle oynamak istiyorum, bu oyuna başladığımdan beri hep iyi bir jungle oyuncusu olmak isterdim ama ömrümde 2 kere jungle gittim ikisi de RURF modundaydı.

Şuan bildiğiniz en iyi Jungle oyuncusu kim twitch üzerinden yayın yapan? Yabancı ve / veya Koreli tercihimdir yerli oyuncuları pek izleyemiyorum.

• Jungle sana khazix lee sin ve shaco öneririm.Yayıncı olarak da yabanci biri deil ama orman da iyi oynayan birini söyleyeyim youtub da rasher var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun takibini iyi yap oyun başı rakip takıma bak hangi koridor farm geldiğinde görünmüyorsa ormana yardım ediyordur.Oynadığın karakter assasin bir karakterse onun ormanında onu avlayarak yada onun orman kampını temizleyerek geri düşürmeyi dene hem onu oyunda geri bırak hem takımına 1v1 ve 2v2 de güvende olduğunu hissettir gerisi 2 3 baskın ile 5v4 oyun kazanmaya kalıyor.
  • Taliyah jungle güzel oluyor. Late de takımın aptalsa kazanman oldukça zor çünkü pozisyon almak zorlaşıyor. Düzgun oynarsan ilk20 dk takımına rahat 10+ skor kazandırırsın.

• Rakip maviden baslıyorsa kendi buffını kestikten sonra mutlaka rakip redi cal. Dk7'den önce 6 lvl olmak istiyorsan rakip kayacılları mutlaka kes.
    Yengeçleri kesmeyi ihmal etme onsuz oyun kazanılmıyor.

Orman rotasyonlarina YouTube dan bakabilirsin. Kırmızı ve mavi takımda farklı oluyor.

• Konu biraz eski ama twitch de tarzaned2 var epey iyi bir jungle oyuncusu. Kendi ligime göre yani plat eloya göre güçlü olduğunu düşündüğüm jungle şampiyonları jax, kayn, nocturne ve hecarim. Bunlar ustalaşması çok zaman almayan şampiyonlar bence. Özellikle jax i çok güçlü buluyorum. Tank jungle itemi ve trinity alınca hem iyi hasar çıkarıp hem de yeterince tanklaşıyor. Hecarim de aynı şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    Saol bunu yayınlarda kullanırım xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.