Şimdi Ara

Jungle oynayanlar lanerlara kill vermeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı veledimsiler der ya ''canGIl kiLL vErEcEk! kILIMI ÇaLDın ŞimDI feEdLiCEM'' Bunu yazan velede kill verirsiniz,laneini kamplarsınız,bu adcniz 80 cs fark atar karşı adcye ama yine lanei kaybeder.Oyunu geç,lanei kaybediyor adam.Bunun suçlusu da siz olursunuz.Çünkü SoloQ'da kendin için oynarsın,kendin takımı taşımaya çalışırsın kendini feedlersin.800k Zed,Yasuo veletlerine bel bağlar onların üstüne oynarsanız kaybedersiniz.Kimseye güvenmeyin hele TR serverında asla.SoloQ bir maratondur arkadaşlar ve bu maratonda kazanmak için değil,kendinizi geliştirmek için oynayın.Kendiniz gelişirseniz zaten kazanmaya başlarsınız.Başkasına güvenerek veya kill salarak bunu yapamazsınız.Peki her zaman mı böyle yapıcaz? Hayır.Eğer gerideyseniz ve takımızda feed AMA bölen parçalayan karşı takımın içinden geçen biri var.Öyleyse onun üstüne oynarsınmız.Böyle durumlarda farm alsanız dahi diğerlerine yetişmek çok çok zor olduğundan fed adamın üstüne oynayıp maçı kazanmak daha akıllıca bir hareket.Bana inanmazsınız o zaman aşağıda verdiğim SS'deki Discord'daki Masterda oynayan arkadaşıma inanın.

Jungle oynayanlar lanerlara kill vermeyin

Gerçi Yasuo mainmiş

Bu mentaliteyle oynadığınızda daha çok kazandığınızı göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 4 Aralık 2019; 2:26:35 >

• anlamak için 2 defa okumam gerekti.. sahsen ben gold eloda orman iken çok nadir, pozisyon uygun ise kill salarım... onun haricinde ormancının aldığı kill'e de, ormancı iken aldığım kill'e de laf ettirmem.. önemli olan takımın öne geçmesi.. asist alarak yarım kill alıyorsun, adam basedeyken exp ve altında da öne geçiyorsun.. kill'i kim almış önemli değil önemli olan takımı öne geçirmek.

jungle oynarken tilt olmak çok kolay, ilk camp'ı alıyorsun lwl 2'de yardım ss'i atıyorlar (her hero 2 lwl gang atmaz!), kill salsana ? eskiden oluyordu.. ama artık binde bir oluyor. çok nadir kill için laf eden oluyor eskisi gibi değil..

sezon 10 ormancılara zulum, jung oynamamak daha iyi
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    neden zulüm onu anlayamadım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oynamak gider zorlaştı ormanı.. sürekli geri kalıyorsunuz
  • Aslında şuanda bu yeni gelen ****rle junglerların kasması çok önemli bence ormancılar kill alsa daha bile iyi olur (tabi objektif alıp adam akıllı oynarlarsa)
  • kill veren oyun verir. Draven dışında hiçbir heroya özel olarak kill vermiyorum.
  • Bazı herolar özellikle kille muhtaç. Evelyn başta olmak üzere KhaZix Rengar gibi şampiyonlar o killeri alamazsa geri toparlaması zor oluyor. Rammussundur Malphite jung oynuyorsundur kill asist farkı çok açılmaz tanky itemler daha ucuz olduğu için ve daha işlevsel herolar oldukları için görevlerini yerine getirebiliyorlar.

Jung mainken sadece Leesin ve Kha oynayıp Max 4-5 Asistle oyun bitirirdim eskiden. Şimdi aynısını roamlayarak midde yapıyorum. Jung eziyet. ALL mutesiz oynanmıyor TR de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    zorlaştı demeyelim de değişti. daha düne kadar late herolarını tercih ediyordum şimdi ise early. tamamen baskın ve ejder odaklı oynuyorum. 30 farmdayken 6/0/4 elise oynadım mesela oyundan düştüğümü hissettiğimde ki mejai varken bu biraz zor, ormana ağırlık verip farma odaklanıyorum. tabi ligim öyle çok yüksek değil onun da etkisi olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jungledyken vermiyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.