Şimdi Ara

Jungle Oyun taşıyacak Şampiyon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: classnick

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Çok fazla jung. şampiyonu var , nasıl oynadığını söyle bizde söyleyek.

İyi damage çıkaran early si güçlü latede çok fazla dusmeyen rakıbın ormanına earlyde gırmem ama ormanıma gelırsede tokatlamayı severim offtank tarzı seviyorum aslında

Xin.
  • quote:

quote:

quote:

Çok fazla jung. şampiyonu var , nasıl oynadığını söyle bizde söyleyek.

İyi damage çıkaran early si güçlü latede çok fazla dusmeyen rakıbın ormanına earlyde gırmem ama ormanıma gelırsede tokatlamayı severim offtank tarzı seviyorum aslında

Xin.

adam noktayı koymuş.

o değilde cidden koymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloveKilled3

Vi ile gümüşten golda çıktım, sonra lee sin öğrendim goldan lee ile çıktım platta sürünüyom

jarvan yada evelynn öğrenmenin zamanı gelmiş bence qnq
  • jarvan kesinlikle . 3lvl gang op . yeterince tank ve 1-2 ofansif itemle yeterli damage atıyor . hızlı kamp temizliyor , iyi bir pasifi var , ve tean fightlarda takıma maksimum katkı sağlıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anniebot

quote:

Orijinalden alıntı: ArchloveKilled3

Vi ile gümüşten golda çıktım, sonra lee sin öğrendim goldan lee ile çıktım platta sürünüyom

jarvan yada evelynn öğrenmenin zamanı gelmiş bence qnq

+1
    u need jarvan ^^

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elise sakın alma hüsran olur sonun. Lee sin harf OP olduğu için herkes alıyor karşı takım daha önce davranırsa kelaynak gibi ortada kalırsın. Benim Gizli Op dediğim ama Lee Darius gibi salak saçma olmayan yetenek isteyen op champlar var onları kullan. bunlar : Shyvana, Vi, Skarner, Rengar ve Warwick. Teemoyu önermiyorum. Bunları kullanıp onlara ait rün dizersen takımınız kaybetmek için yalvarmadığı sürece - Emin ol bunu yapıyorlar - bira da alıştırmayalım kolay taşırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lee sin ama mekanik gerektirir. Evelyn ve Jarvan IV popüler bu aralar bunlar da olur metaya uygun. Ayrıca vi ve rammus da güzel oluyor. Rammus için rün düzecek olursan tank olur zaten diğer herolarda da kullanırsın.
  • Shaco düşün bence çok zevkli bir karakter ve ad kastığında adcyi 2-3 saniye içinde çok rahat öldürebilirsin.

• Eve

• Bence warrick iyi jung karakteri kasinca onune kimse cikamiyor ;)

• quote:

Aslında benimde 1.sıramda elise var onu jarvan ve lee sin karşılartırıcam önce birini sonra diğerini alıp geçicem sanırım(Jarvan IV ve LEE mevcut aslında şu 3 gün birebir deneyebilirim)

-Bu arada JAX jungle ın durumu ne ben uzun suredır oynamıyorum oyunuda şu 1 haftada da hiç görmedim

jax jungle çok rahat oluyor. ideal
  • Udyr elohellde bile oyun taşıyabiliyorum.

• oyun taşımak vardır oyuna en yüksek oranda katkı yapmak vardır. xin zhao her lig için sana gider. yüksek focus ile bir kişiyi silebilirsin. birkaç oynanış videosu izle, lol prodan build bak.
  • Udyr
  • jungle kaldikca utility page full tank udyr oynuyorum full tank oldugu icin oynamasi kolay oluyor teamfightlarda da sirayla 5 kisiy stun liyorsun. splith push ta iyi oluyor udyr iyi oynandigi taktirde her ligde tasiyan bi jngler zaten.
  • arkadaşlar udyr demişte udyr iyi güzelde rakibe göre alıcaksın biraz rakibde karma syndra lux gibi tipler varken tf felan işi zor oluyor

düşünmene gerek yok xin al off tank çık early de mükemmel ganklar karşı takımın ormanına da gidebilirsin latede çok iyi tank olursun rakib adc yi aradan çıkarabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Lee yi haftaya öpecekler. Vi şuanda çok viable kesinlikle tavsiye ederim. Full ad çıkıldıgında bile karşı takımda kasmış adamı aradan çıkarıyor

Nerf mi yolda?

Hem de ne nerf.

Q sunun rangesi düşecek.
    W nin verdiği kalkanın süresi düşecek.
    E nin kırdığı atack speed artık kırmıcak o olay kalkıyor.

Tabi bunlar sadece pbe de şuan da ama büyük ihtimalle oyuna yansıcak..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

Lee yi haftaya öpecekler. Vi şuanda çok viable kesinlikle tavsiye ederim. Full ad çıkıldıgında bile karşı takımda kasmış adamı aradan çıkarıyor

Nerf mi yolda?

Hem de ne nerf.

Q sunun rangesi düşecek.
    W nin verdiği kalkanın süresi düşecek.
    E nin kırdığı atack speed artık kırmıcak o olay kalkıyor.

Tabi bunlar sadece pbe de şuan da ama büyük ihtimalle oyuna yansıcak..

q range düşerse ölür lee

• J4
  • Jarvan IV ile bir oyun gırdım az önce çok efsane gank atılıyor gerçekten bota 2 gank attım adamlar oyunu taşıdı
    [simage]
    [/simage]

Bu arada gelen IP op olmuş 2 kat galibiyet bonusu 2 kat 3 gunluk ıp takvıyseı bıde şeker bayramı nedenıyle rıotun kıyagı 2 kat ıp uçup gittim günün ilk galibiyeti dahil bile değil

İtem tavsiyesi istiyorum mesela karşıda ad yoğunluktaysa şu ap yoğunsa bu gibi ben tank kastım direk.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.