Şimdi Ara

Jungle Vi mi ? Jarvan mı Neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizlere top ve jungle herosu sormuştum.En fazla Jarvan ve vi demişler sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden tercih etmem gerektiğini ayrıntılı bir şekilde yazar mısınız ?

• Jarvan her elo da tasir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiside figter(savaşçı) karakterler. İkisinede eşit özelliklere sahip itemler çıkılır genelde. Gelelim skill kullanımı konusuna :

Vi : uzaktan rakibi ultisi ile havaya kaldırıp yakalayabilir ve combosunu uygulayıp rakibin canını azaltır. Ve critic yapan combosu rakibin oyundan düşmesini sağlayabilir.
    Jarvan : combosunu gerçekleştirmek için once mızragını fırlatıp sonra oraya atlayıp rakibi kaldırması ve combosunu yapması gerekir. Kılıcının yanında olması jarvana hız katar güçlendirir.
    Vi : oynaması basit herodur.
    Jarvan : viye göre biraz daha zordur.
    Jarvanında vininde rakibi durdurma potansiyeli hrmen hemen eş değerdir.
    Jarvan : kılıcını kullanarak görünmeyen yerleri ortaya çıkarabilir.
    Vi : o şekilde bi skilli bulunmamaktadır.

2 karakterde hemen hemen aynı oynama potansiyeline sahiptir. Fakat benim tercihim Vi dir.

Oynarken bana daha çok zevk verir. Kaldırıp yere çakması ve combosunu yapmak daha keyifli gelmekte.
    Tabi tercih meselesi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vi : adc horror story

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaStrike

Vi : adc horror story

good enough

• Vi daha zevkli

• vi diyen lowları dinleme jarvan al sonra vi al
  • Milin kullanıcısına yanıt
    Vi nin aa reseti var bunuda unutmamak lazım ayrıca saldırı hızı jarvana göre gayet iyi oyun sonuda jarvandan daha efektif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saekobusujima

Vi nin aa reseti var bunuda unutmamak lazım ayrıca saldırı hızı jarvana göre gayet iyi oyun sonuda jarvandan daha efektif.

neye göre efektif ? soloya jarvan alıyorum 2 itemim ad sonrası tank ve latede adcye comboyla tek atıyorum . yada ultimi hepsini kapsayacak şekilde atıyorum ölmeden de çıkıyorum. solo jarvan kesinlikle op. jungle denemedim bilemicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 9 Ocak 2015; 13:22:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

neye göre efektif ? soloya jarvan alıyorum 2 itemim ad sonrası tank ve latede adcye comboyla tek atıyorum . yada ultimi hepsini kapsayacak şekilde atıyorum ölmeden de çıkıyorum. solo jarvan kesinlikle op. jungle denemedim bilemicem

Dostum tamamen kullanıcı ile alakalı bahsettiğin.
    Adam senin nasıl oynadığını sormamış. Sizce hangisi ve neden diye sormuş. Soruyu anlayın önce

• quote:

Orijinalden alıntı: Milin

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Dostum tamamen kullanıcı ile alakalı bahsettiğin.
    Adam senin nasıl oynadığını sormamış. Sizce hangisi ve neden diye sormuş. Soruyu anlayın önce

okey o zaman jarvan çünkü teq atıyor xd oldumu :D

• Karsima vi yerine j4 isterim

• İkisi de mükemmel hangisini istersen al!

• vi oynayan vurduruyordur
  • Vi ile daha cok dmg cikarirsin
    Vi ile daha kesin bir engage elde edersin
    Vi ile daha rahat orman donebilirsin.

Ama j4 ile daha cok asist elde edersin
    Daha fazla cc vardir.
    Takim oyununa daha yatkindir.
    Early ganklari daha etkilidir J4 un.
    Nispeten e q combosu daha zordur.

Takimin aptalsa Vi daha cok is yapar. Koordine bir takimda J4.

• Şu aralar Vi daha etkili çok rahat Jungle dönebiliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagolun arkadaslar ancak jarvan oynamaya karar verdim.Jarvan hakkinda ayrinti verebilirmisinz ?

• Vi'in şöyle bir kötü yanı var. Tank çıktığında damage vurmuyor şampiyon. Eğer top lane tanky gitmezse, otomatik olarak jungle'ın tanky gitmesi gerekiyor. Böyle durumlarda da Vi damage vurmuyor, sadece knock-up'u olan bir şampiyona dönüşüyor (takımınızda Yasuo yoksa tabii) Eğer takımınızda Yasuo varsa, siz Vi ile tanky çıksanız bile late game Banshee çıkmayı akıl edemeyecek bir low adc'yi aradan çıkartıp rahat teamfight kazanırsınız.
  • Jungi main olanin 2sinide oynamasi gerekir 2side op ve iyi ama j4 e q kombosundan dolayi daha kolay erlen seviyelerde ben olsam j4 alirdim toptada oynanabiliyor

• Jungle da rahat dönebilmek açısından Jarvan derim. Çünkü gerek W skillin de ki Shield olsun gerek pasifi daha rahat oluyor. Vi de biraz sıkıntı oluyor. Eskiden olsa hiç düşünme Vi al derdim ama şimdi yeni jungle sisteminde Vi ile temizlemek zor oluyor. Tabii ki bu benim kendi düşüncem. Ayrıca Jarvan solo top şuanda gizli OP şampiyonlardan biri :) Q ile Poke gayet güzel hasar veriyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.