Şimdi Ara

Jungle Yi nasıl olur? Birde nasıl bir build yapmalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jetway

yıl 2012 hayla master yi oynayanmı var :O

Yıl 2012, hala "hayla" yazan var.
  • Ultisindeki CC saymazsak Shyvana 'da cc yok fakat en kullanışlı jungler şampiyonlardan. Lanedeki şampiyonun CC e sahip olması yeterli
  • Sorun CC değil. frozen mallet, redbuff, exhaust bunlar CC sağlar. Sorun takımın tank yoksunluğu. Yani ne bi maokai ulti+aegis verirsin takımına ne malphite aoe knock ne lee sinde ad carryi team fight dışına ya da takımının ortasına atıcak bi kick. CC eksikliği şurda önemli, madem tank değilsin o zaman ad buildi izle fakat o zamanda team fightta tek stunlıksın. Evet mantıklı takımlar sen Qnu rakip ad carrye atınca 2. oto atağını vurmadan stunlarlar. Tank kasarsan da gıdıklarsın ad carryi. Her şey CC değil çünkü bu mantıkla taric, sion, kogmaw op jungler olur. Yani karşında junglerı alistar supportu leona solotopu vladimir olan bir takım gelince sen jungle olarak master yi alırsan komik olur maalesef. Tek faydan 1-2 CC yi üzerine çekmektir. Ki bu da bol CC li rakiplerde iyice işlevsiz yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JucyTR

quote:

Orijinalden alıntı: Jetway

yıl 2012 hayla master yi oynayanmı var :O

Yıl 2012, hala "hayla" yazan var.

senin gibi g.t etmek için cabalayanlar kaldımı la forumda ?
  • yi ile jungler denedim ama beğenmedim performansını. early game de minion kesmekte çok zorlanıyor ve çok dmg yiyor. Hızlı bir şekilde lvl kasılamıyor ne yazikki. jax le çok iyi junglerlık yapılıyor.
  • yorumlara koptum ya

master ff ile akiyor diyoruz. cc si yok diyorlar. dk 20 den sonra oyle olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KromTaker

yorumlara koptum ya

bilerekmi yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet192

quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

CC'siz gank atılmaz diye bir şey yok.Jungle Yi gayet güzel olur,jungle seri temizler ve Q ile güzel gankler atabilir.En azından flashları gider.Ama picklenecek daha güzel ve daha mantıklı championlar var.Benim görüşüm yi en zevkli midde oynanır

peki sence hagileri en iyi biraz fantezi yapıp yeni jungler bulmak istiyorum morgana olur mu acaba? (denemelerimi botlarla yapıcam) seninde tavsiyelerini bekliyorum

Akali jung yap bak nasıl oluyor 6 olduktan sonra gank larda cok etkili oluyor ilk e skili aç denenmiştir akali jung gayet güzel tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lighting2

quote:

Orijinalden alıntı: KromTaker

yorumlara koptum ya

bilerekmi yapıyorsun

banlanmış mişyın kompleyt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.