Şimdi Ara

Jungle Yi nasıl olur? Birde nasıl bir build yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tavsiyelerinizi bekliyorum. Bide ilk sorunın cevabını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl gank atmayı planlıyorsun peki Yi ile.
  • 0 cc düşüncesi bile bi fail 6 olunca desek turret altı kaçınca turret tanklıyamaz bence sen vazgeç bu sevdadan 1 stuna bakar işin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet192

tavsiyelerinizi bekliyorum. Bide ilk sorunın cevabını

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/yi-the-master-of-disaster-76154

İlk build jungle icin ama iyi oynayamıyorsan yi ile jungle yapma
  • Yapma kardeşim, ne bir cc var ne birşey, Master Yi'nin meta da yeri yok ap kasılmadıkça.
  • CC'siz gank atılmaz diye bir şey yok.Jungle Yi gayet güzel olur,jungle seri temizler ve Q ile güzel gankler atabilir.En azından flashları gider.Ama picklenecek daha güzel ve daha mantıklı championlar var.Benim görüşüm yi en zevkli midde oynanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

CC'siz gank atılmaz diye bir şey yok.Jungle Yi gayet güzel olur,jungle seri temizler ve Q ile güzel gankler atabilir.En azından flashları gider.Ama picklenecek daha güzel ve daha mantıklı championlar var.Benim görüşüm yi en zevkli midde oynanır

peki sence hagileri en iyi biraz fantezi yapıp yeni jungler bulmak istiyorum morgana olur mu acaba? (denemelerimi botlarla yapıcam) seninde tavsiyelerini bekliyorum

• Yahu en nefret ettiğim şey normal game tamam dene ranked sırasında yi ile jungler olanlar sadece yi değil yahu hayatımda jungler görmediğim herolar ile jungle gidiyorlar. Jungle heron yoksa, kötüyse bırak başkası seçsin hepsini idam ettirmek lazım işte.
  • quote:

quote:

CC'siz gank atılmaz diye bir şey yok.Jungle Yi gayet güzel olur,jungle seri temizler ve Q ile güzel gankler atabilir.En azından flashları gider.Ama picklenecek daha güzel ve daha mantıklı championlar var.Benim görüşüm yi en zevkli midde oynanır

peki sence hagileri en iyi biraz fantezi yapıp yeni jungler bulmak istiyorum morgana olur mu acaba? (denemelerimi botlarla yapıcam) seninde tavsiyelerini bekliyorum

Yapılacak olduktan sonra her şeyle yapılır zaten.Lee,shyvana,skarner,amumu,maokai,nocturne.udyr başlıca junglerlar.

• quote:

quote:

kassadin ile yap jungle madem fantazi peşindesin

• denicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Yahu en nefret ettiğim şey normal game tamam dene ranked sırasında yi ile jungler olanlar sadece yi değil yahu hayatımda jungler görmediğim herolar ile jungle gidiyorlar. Jungle heron yoksa, kötüyse bırak başkası seçsin hepsini idam ettirmek lazım işte.

onlaralazım
  • Yi ile gayet güzel jungle yapılır da niye sabit ad carry build düşünüyorsunuz. Tanky bir build ile gayet güzel olur. Frozen ile cc sahibide olursun.

Ha daha iyi yok mu dersen o ayrı.
  • jungle alistar kadar saçma bir fikir

bomb has been planted
  • ben rankda 1 kere aldım daha ondada win aldım pantom ie aldım lantern 4 kişi aldım surrender verdiler. oyun uzasa belki iş yapmaya bilirdi. arkadaşların dediği gibi slowu stunu falan yok. ama ultisi sayesinde gayet iyi adam kovalıyor :D fazla oynanmaması çok normal
  • yi jungle kralıdır ne mao ne skarnerla jungle yapılmaz...
    the bomb has been planted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menthix -- 11 Ekim 2012; 19:06:24 >
  • Red buff ve exhaust ile cc sorunu kalkiyor. Yi jungle gayet iyi bence. Ranked maclarimda yi ile yaptigim cogu maci kazandim ve 2 adet quadra aldim jungle iken.

• Ap yi op !!
  • bot 3 pot ile başla ve bu sırayı izle
    brutalizer - berserk's graves - zeal - bf sword - phantom dancer - infinity edge - phantom dancer - last whisper - youmuu's ghostblade

hiçbir takım savaşına girme git kule kes. oyunda öndeysen takım arkadaşlarının hepsinin ölmesini bekle çalıda sonra çık r-e-q-r-e-q yap penta al burada konu aç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perklorat -- 11 Ekim 2012; 22:29:38 >
  • yıl 2012 hayla master yi oynayanmı var :O
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.