Şimdi Ara

JUNK karaktersizi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satmış charı su an kullanan hilesiz kullanıyor bilginize.. Ama o ilk sahibi bu yazımı görsün sen tam bir .... ğusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem o kadar hack var diye ağlıyorsunuz Fraps programı aracılığı ile videoya alıp Supporta gönderebilirsiniz.Her kesilince foruma gelip konu açmak çok cahilce.Demek istediğim orda oynayan herkes bu foruma üye değil veya Donanımhaber Zubaba serverının resmi forumu değil.Bahsettiğiniz kişi bu forumdan olsa ve sizin şu konunuzu okusa bile tekrar hileye başvurup vurmaması (eğer kullanıyorsa tabi) tamamen vicdanına kalmış.Yani umduğunuz sonuç nasıl bilmiyorum ama buraya gelip ''nolur hack'i kapat arkadaşım!'' diye yalvarmaktan ziyade videoya alıp Support'a ticketla yollamak daha akılcı bir çözüm olur.
  • DÜN İLK KEZ GÜN BOYUNCA HİLESİZ GÖRDÜM (HİLESİZKEN TAM BİR EZİK..) inş. dediğiniz gibi sahibi değişmiştir..
  • reportladm gitti hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

ya he he 30ms miş butun hile kullananların savunması bu zaten deadpool da diyordu ben serverin yan sokagında oturuyorum filan diyodu noldu gene banlandı?Junkın da sonu o olucak eninde sonunda.

asmoda da var hile kullanan tipler cok bariz kale savasında adam açık unutuyor heralde hileyi yardırıyor xform bile basmadan campaign itemleri ve 2-3 bm takısıyla listeye giriyor filan

ayrıca batu nickli arkadas lütfen gormeden yorum yapma junk denen şahıs bildiğin lazer atışı yapıyor gunnerla püskürtüyor daha once bu sekilde olan 3-4 gunner daha vardı ve hepsi ban yedi oyuzden sıkıntı yok bikaç gun daha yalandan kendini avutmaya devam etsin.Ayrıca oyunculugu da cok da iyi değil asmoda oynamayı bilen yüzde %5 lik kesim cok rahat kesiyor zaten onu diğerleri ağlıyor genelde.

godstone olayına gelirsek öyle bir hilenin oldugunu sanmıyorum son gelen pathclerle godstoneları iycene abarttılar sürekli tutar oldu oyunu bırakırsam sebebi bu olucak zaten paralyzelar bittikce yenisi tutuyor en ezik adamlara karsı bile sıkıntıya dusuyoruz

hileci sorc sen önce %50 cast time düşüren skilini sölede millet de kullansın

bi de batu denilen cins,senin herkesin açtığı konuya muhalefet etmekten başka bi işin yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: saskurtcebe

quote:

ya he he 30ms miş butun hile kullananların savunması bu zaten deadpool da diyordu ben serverin yan sokagında oturuyorum filan diyodu noldu gene banlandı?Junkın da sonu o olucak eninde sonunda.

asmoda da var hile kullanan tipler cok bariz kale savasında adam açık unutuyor heralde hileyi yardırıyor xform bile basmadan campaign itemleri ve 2-3 bm takısıyla listeye giriyor filan

ayrıca batu nickli arkadas lütfen gormeden yorum yapma junk denen şahıs bildiğin lazer atışı yapıyor gunnerla püskürtüyor daha once bu sekilde olan 3-4 gunner daha vardı ve hepsi ban yedi oyuzden sıkıntı yok bikaç gun daha yalandan kendini avutmaya devam etsin.Ayrıca oyunculugu da cok da iyi değil asmoda oynamayı bilen yüzde %5 lik kesim cok rahat kesiyor zaten onu diğerleri ağlıyor genelde.

godstone olayına gelirsek öyle bir hilenin oldugunu sanmıyorum son gelen pathclerle godstoneları iycene abarttılar sürekli tutar oldu oyunu bırakırsam sebebi bu olucak zaten paralyzelar bittikce yenisi tutuyor en ezik adamlara karsı bile sıkıntıya dusuyoruz

bi de batu denilen cins,senin herkesin açtığı konuya muhalefet etmekten başka bi işin yokmu

boon of quickness

http://www.aionarmory.com/spell.aspx?id=1588

http://www.aiondatabase.com/item/140000142/boon-of-quickness-i

http://aiondatabase.net/us/item/140000142/

'' asmodian only '' şimdi mutlu musun arkadasım?

• quote:

Orijinalden alıntı: saskurtcebe

quote:

Varos mahallende cakma nike giyen hemsehrilerinle konusuyorsun zannettin herhalde? Git perde falan as, muhattabim degilsin. Blok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.