Şimdi Ara

JUNK karaktersizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZUBABA ELYOSTAKİ JUNK gunner karaktersizin hileli oyunundan bıktık artık.. birileri banlatamıyacakmı hala bu çarı eyede elini kolunu sallaya sallaya herkesi kesiyor!!
    5 kişinin içine giriyorum 10 saniyede zor ölüyorum ve bu adamla (adam deil aslında da lafın gelişi) JUNK la karşılaşınca tek başına 2-3 saniyede öldürüyor. ve her vuruşu GS ama her vuruşu.. tek skil vuramıyorum adama. bu durumdan herkes şikayetçi reportlayın artık şu p....

• hehe :) biraz da asmolar daki hilecilere bak :) sadece elyoları goruyorsun sanırım... birde hile hile diye bagırdıgınız adam kalelerde genelde 3-4 . sırada (dps) sıralaması. sizin dediginiz gibi olsa sanırım tek basına keser kale boss larını :) adam karaktersiz ama adamla cok duel attım ben daha yamugunu gormedim.benide cok kesti orasınıda belirteyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkgrbt

hehe :) biraz da asmolar daki hilecilere bak :) sadece elyoları goruyorsun sanırım... birde hile hile diye bagırdıgınız adam kalelerde genelde 3-4 . sırada (dps) sıralaması. sizin dediginiz gibi olsa sanırım tek basına keser kale boss larını :) adam karaktersiz ama adamla cok duel attım ben daha yamugunu gormedim.benide cok kesti orasınıda belirteyim :)
    Junk çok eski oyuncu siz gibi 3 aylık deyil bırakınca kessin artık sizi ustundeku abs itemleri bboşuna yapmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hillx -- 10 Şubat 2014; 12:01:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hillx

Junk çok eski oyuncu siz gibi 3 aylık deyil bırakınca kessin artık sizi ustundeku abs itemleri bboşuna yapmıyor

Alıntıları Göster
    hillx ya doğru düzgün yorum yaz yada oku geç. ben ve çevremdeki kişiler (oyun Türkiyeye gelmeden önce veteran hesapla) 4 yıldır aralıksız bu oyunu oynayan kişileriz. kimin hileli vuruş yapıp kimin yapamayacağını. hangi karakterde hangi skiller var,kime karşı hangi şekilde atak def. yapılır bilen kişileriz JUNK denilen karaktersiz karakterdeki kişi ALENEN hile kullanıyor.adam prof ssenle ws atarken açacak değil proğramı.hea Şuda var arada kapatıyor proğramı geliyor bize ölüyor (maksat çakmasınlar). ayrıca ASMOLARda kim hile kullanıyor onları pvp de görmem mümkün değil ama varsa onlarıda reportlayın. Kullanan kim varsa ASMO-ELYO hepsine karşıyım...

• İddiani SS'le destekleyip konu acarsan senin tabirinle sacma sapan yorumlar gelmez tahminimce. Su oyunuda bu kadar ciddiye alma, oyunda 32ap kaybettigin icin bir insana karaktersiz diyebiliyorsan ufak tefek problemler var biryerlerde. Saygilar.

Bu arada zubabada kimseyi tanimam etmem, disaridan objektif bir gozle bakip yaptim yorumu.
  • 2 tarafta da no anime,radar,glide hack kullanan cok kişi var ama çoğunu ben kaale almıyorum çünkü hile yapsa bile bir yere kadar ama bu Junk isimli şahıs hem gerçekten cok iyi oyuncu hemde no anime ile birlikte dmg hack kullanıyor,ltfn kanitla filan demeyin görünene gerek yok ztn,junkla maydonoz hileci prolar dierleri hile acsada sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladeOfChaoS

2 tarafta da no anime,radar,glide hack kullanan cok kişi var ama çoğunu ben kaale almıyorum çünkü hile yapsa bile bir yere kadar ama bu Junk isimli şahıs hem gerçekten cok iyi oyuncu hemde no anime ile birlikte dmg hack kullanıyor,ltfn kanitla filan demeyin görünene gerek yok ztn,junkla maydonoz hileci prolar dierleri hile acsada sorun yok
    No Anime Hack = Superonline Fibernet100, 30ms

• Hile var asmo elyo fark etmiyor tek tarafa yuklenmek anlamsiz gf ilgilenmiyor siz sadece yorum yapin kalp kirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZORKOW

Hile var asmo elyo fark etmiyor tek tarafa yuklenmek anlamsiz gf ilgilenmiyor siz sadece yorum yapin kalp kirin
    Allahallah oyunu noanimation olmadan oynayan warmı ? çok ilginiç ? :) şaka bi yana şu sürekli gs patlatan damageyi artıran programı hileyi bi ıspatlasanıza yok böyle bişi şehir efsanesi bunlar...

batu ' ya katılıyorum No Anime Hack = Superonline Fibernet100, 30ms kısa ve öz açıklamış olayı...
  • Ahh ahh herkes herşeyi biliyor bea ,şehir efsanesiymis ,bende aiona 2 gün önce başladım ne nedir bilmeden uyduruyorum

Sen henüz görmedin diye şehir efsanesi demek

Ayarları oldukça uzun ama çalıştıran tanıdığım var yanımda elite moba tek attı,neden junk ta var mi diyorum söylesin bakalım gunner arkadaşlar hangisi pvp de oto attack 6k vurmuş yada canonla pvp de 21 k vurmuş merak ediyorum ,ki junk in itemleri öyle op deil adam detail açık geziyor ,ki o dmgleri governor vuramaz vurabilen alsın ss görelim
  • quote:

Ahh ahh herkes herşeyi biliyor bea ,şehir efsanesiymis ,bende aiona 2 gün önce başladım ne nedir bilmeden uyduruyorum

Ayarları oldukça uzun ama çalıştıran tanıdığım var yanımda elite moba tek attı,neden junk ta var mi diyorum söylesin bakalım gunner arkadaşlar hangisi pvp de oto attack 6k vurmuş yada canonla pvp de 21 k vurmuş merak ediyorum ,ki junk in itemleri öyle op deil adam detail açık geziyor ,ki o dmgleri governor vuramaz vurabilen alsın ss görelim
    Auto atack ile 6k yedikten sonra combat log'un ss'ini almak ilk aklına gelen şey olmadı mı gerçekten? Uyduruyorsun falan demiyorum tabi ki, bu oyunda bende çok enteresan hileler ve buglarla karşılaştım ama 2014 yılındayız ve artık adam öldüren insanlar bile yetersiz delilden serbest kalıyor, adalet sistemi böyle çalışır

• Batu B kullanıcısına yanıt
    sonu iyiymiş :D adam öldürenler bile yetersiz delilden serbest kalıyor +1 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Auto atack ile 6k yedikten sonra combat log'un ss'ini almak ilk aklına gelen şey olmadı mı gerçekten? Uyduruyorsun falan demiyorum tabi ki, bu oyunda bende çok enteresan hileler ve buglarla karşılaştım ama 2014 yılındayız ve artık adam öldüren insanlar bile yetersiz delilden serbest kalıyor, adalet sistemi böyle çalışır

Forte ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfshake

quote:

Forte ?

Anlayamadım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Milfshake

quote:

Forte ?

Anlayamadım?

Taam benim batu diye bi ark varda dedim acaba o mu yok değilmişin

• quote:

Ahh ahh herkes herşeyi biliyor bea ,şehir efsanesiymis ,bende aiona 2 gün önce başladım ne nedir bilmeden uyduruyorum

Sana oyunu nekadardır oynuyorsun yada ne kadar biliyorsun diye sormadım bunu tartışmıyoruz evet ben böyle bir hile görmedim ki ekliyim, Aion oynadı isem betadan sonra ortalık bot dolmuştu ncsoft da aion ilk açılalı 1 2 ay olmuştu bilmem hatırlarmısın ? 2 gün önce başlamamışsın oyuna... ozaman dan bot um banlanmıştı yani demek istediğim oyunu hep hile ile oynadım araştırdım ama dediğiniz gibi bi hile ye rastlamadım kullanamadım. biliyosan söylede kullanalım. bena göre şehir efsanesi sana göre ego tatmini hilesi olmasa beni böyle kesemezdi gibi...

+ki o dmgleri governor vuramaz vurabilen alsın ss görelim demişsin oto atack ile 6 k vurduğumu canonla 21 k vurduğunu önce sen ss alsan bize göstersen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemete -- 11 Şubat 2014; 0:17:03 >

• Az önce tesadüfen bu Junk dediğiniz arkadaşın kısa bir videosunu izledim, dediğim gibi pingi gerçekten çok düşük.

Formul şu;

X oyuncusunun oynadığı 100ms - Junk adlı arkadaşın oynadığı 30-50ms = 50/70ms farkı

50/70ms farkı + X oyuncusunun kabiliyetsizliği = NO ANIMATION, DAMAGE HACK, GLIDE HACK, MONEY HACK, WALL HACK, ONE SHOT KILL vsvsvsvssv QQQQQQ

Bu arada adam gerçekten hileci olabilir, ben işin dalgasındayım ciddiye almayın fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu -- 11 Şubat 2014; 1:06:09 >
  • quote:

Az önce tesadüfen bu Junk dediğiniz arkadaşın kısa bir videosunu izledim, dediğim gibi pingi gerçekten çok düşük.

Formul şu;

X oyuncusunun oynadığı 100ms - Junk adlı arkadaşın oynadığı 30-50ms = 50/70ms farkı

50/70ms farkı + X oyuncusunun kabiliyetsizliği = NO ANIMATION, DAMAGE HACK, GLIDE HACK, MONEY HACK, WALL HACK, ONE SHOT KILL vsvsvsvssv QQQQQQ

Bu arada adam gerçekten hileci olabilir, ben işin dalgasındayım ciddiye almayın fazla
    ping =0 oynasan bile her vuruşun GODSTONE mi tutar saçmalamayın! ayrıca bende fiber net le ping 40-50 oynayan birisiyim. adamın her vuruşunda GS tutuyor skil basamıyorsun. ve 2-3 saniyede eritiyor canını.. böyle bi-şey görmedim ve durumdan çook rahatsız olan çok kişi var. ASMO lardada varsa böyle kişiler reportlayın arkadaşlar..sorun elyo olması deil HİLE istemiyoruz oyunda..(bu arada video proğramını indirdim yakında çekerim JUNK u..)

• quote:

Orijinalden alıntı: ast42

ping =0 oynasan bile her vuruşun GODSTONE mi tutar saçmalamayın! ayrıca bende fiber net le ping 40-50 oynayan birisiyim. adamın her vuruşunda GS tutuyor skil basamıyorsun. ve 2-3 saniyede eritiyor canını.. böyle bi-şey görmedim ve durumdan çook rahatsız olan çok kişi var. ASMO lardada varsa böyle kişiler reportlayın arkadaşlar..sorun elyo olması deil HİLE istemiyoruz oyunda..(bu arada video proğramını indirdim yakında çekerim JUNK u..)

Alıntıları Göster
    ya he he 30ms miş butun hile kullananların savunması bu zaten deadpool da diyordu ben serverin yan sokagında oturuyorum filan diyodu noldu gene banlandı?Junkın da sonu o olucak eninde sonunda.

asmoda da var hile kullanan tipler cok bariz kale savasında adam açık unutuyor heralde hileyi yardırıyor xform bile basmadan campaign itemleri ve 2-3 bm takısıyla listeye giriyor filan

ayrıca batu nickli arkadas lütfen gormeden yorum yapma junk denen şahıs bildiğin lazer atışı yapıyor gunnerla püskürtüyor daha once bu sekilde olan 3-4 gunner daha vardı ve hepsi ban yedi oyuzden sıkıntı yok bikaç gun daha yalandan kendini avutmaya devam etsin.Ayrıca oyunculugu da cok da iyi değil asmoda oynamayı bilen yüzde %5 lik kesim cok rahat kesiyor zaten onu diğerleri ağlıyor genelde.

godstone olayına gelirsek öyle bir hilenin oldugunu sanmıyorum son gelen pathclerle godstoneları iycene abarttılar sürekli tutar oldu oyunu bırakırsam sebebi bu olucak zaten paralyzelar bittikce yenisi tutuyor en ezik adamlara karsı bile sıkıntıya dusuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

ya he he 30ms miş butun hile kullananların savunması bu zaten deadpool da diyordu ben serverin yan sokagında oturuyorum filan diyodu noldu gene banlandı?Junkın da sonu o olucak eninde sonunda.

asmoda da var hile kullanan tipler cok bariz kale savasında adam açık unutuyor heralde hileyi yardırıyor xform bile basmadan campaign itemleri ve 2-3 bm takısıyla listeye giriyor filan

ayrıca batu nickli arkadas lütfen gormeden yorum yapma junk denen şahıs bildiğin lazer atışı yapıyor gunnerla püskürtüyor daha once bu sekilde olan 3-4 gunner daha vardı ve hepsi ban yedi oyuzden sıkıntı yok bikaç gun daha yalandan kendini avutmaya devam etsin.Ayrıca oyunculugu da cok da iyi değil asmoda oynamayı bilen yüzde %5 lik kesim cok rahat kesiyor zaten onu diğerleri ağlıyor genelde.

godstone olayına gelirsek öyle bir hilenin oldugunu sanmıyorum son gelen pathclerle godstoneları iycene abarttılar sürekli tutar oldu oyunu bırakırsam sebebi bu olucak zaten paralyzelar bittikce yenisi tutuyor en ezik adamlara karsı bile sıkıntıya dusuyoruz

Alıntıları Göster
    gunner diye bir charı oyuna bu şekilde sokmaları adil olmamış gibi , bu nedir arkadaş adamın yanına gidene kadar 2 sn castlı skili vurdu canon ile 11.5k crit , bir skill vuruyor 4k mage halt etmiş , oyuna templar diye char koydular 5 yıldır gelen işe yarar skill 2 tane oh içimi döktüm bende bu arada :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.