Şimdi Ara

Küfür ettikten sonra PM blocklamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün Küfür Ettikten sonra Hemen PM Blocklayanlara...

Karşıdaki insanı sinir edeceğini zannederler ama o kadar gülüyorum ki. Küfür etmesini bile bilmiyorlar. Hatta sinirlerinden yazılarının değiştiğini, harflerin birbirine girdiğini görebiliyorsunuz. Kimin sinirlenip kafayı yediğini anlıyorsunuz. Adamın elleri birbirine girmiş ne dediğini zor çözüyorum. Birşey yazıyorum PM Blocklamış. Sadece gülüyorum. O ise onun sinirini stresini birkaç saat atamaz.

• Pm Blocklama bir sanattır .
  • aslında çoğu oyuncuların yazılarını okumakta zorlanıyorum. hiçkimse dikkat etmiyor.
  • Kural 1 Asla Sağlam bi clana girmiycen (slm almaktan cinnet gecirirsin sölermisin benide alsınlar :S)
    Kural 2 Mümkünse ardream char yapıp çok kasma derdi olmadan bi mage arkadasına kastıracaksın charını kısa sürede
    Kural 3 Küfür eden genelde orta okul veya ilk okul seviyesindeki ve genel tabirle bebe olarak andığımız küfür etmeyi öğrenen kardeslerimize cevap vermiyeceksin yada saatin gec olduğu ve uyku vaktinin geldiğini anlatıcaksın
    kural 4 Sinirlerin daha fazla bozulmadan oyunu bırakıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcay77 -- 26 Şubat 2008; 16:12:32 >
  • İlk 5 clandan birindeysen yandın..
    -S.a
    -a.s
    -kolluk nasıl yanıyor banada öğretirmisin?

-Clan + kaç ?
    -75+
    -hadi len 60+ ancadır o clan ezik.
    -Seek açılır adamdan cıt cıkmaz

pc basında deli ediyorlar beni
  • bundan bize ne napalım
  • Arkadaşlar bu kadarda sandığınız gibi deil ben ilk 5 deki clanlarda uzun süre bulundum. O kadarda pm yağmuruna hiç tutulduğumu hatırlamam belki clanın başkanı öyledir. Zaten kolu yanan birisi de eslantta kasar Pm yağmuru ise El morad town yada luferson townda olabilir zaten emc yada lufe townda bekleyen birisi pmlerle uğraşmayı kendi istemiştir hatta benden düşüklere nispet olsun diye gitmiştir diyebiliriz.

Küfür olayına birşey diyemiycem.Onlar knighttan beyni sulanmış aciz orta okul çocuklarımız cevap vermeye bile tenezzül etme..

Dip not: Her orta okul çocuğu deil tabiki onlar kendini biliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tehdit Maili Aldım Yardım Edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

İlk 5 clandan birindeysen yandın..
    -S.a
    -a.s

-Clan + kaç ?
    -75+

süper laf sokmuşsun :D banada öle gelio eziqler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olcay77

kural 4 Sinirlerin daha fazla bozulmadan oyunu bırakıcaksın

+1907
  • Clanda bulunmak bir nebze, clan başkanı iseniz 20 dk da townda ekran dolar bilen bilir. Oda değilde.
    Ignore yok oyunda lanet olsun pm açık bırakmak zorundasın arkınla muhabbet halindesin diyelim saçma salak insanlardan saçma salak pm ler geliyor. Etkilemiyor artık nasır tuttu sabrım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

İlk 5 clandan birindeysen yandın..
    -S.a
    -a.s

-Clan + kaç ?
    -75+

Arada sırada ben ve yanımdakilere de öyle PM'ler geliyor.Özellikle attila beklerken

-S.a
    -a.s
    -lvl kaç
    -67
    -uydurma lan seek aç
    Bu yüzden artık ilgilenmiyorum bile böyleleri ile.

@L.J
    İgnore'a gerek yok sen sana saçma sapan şeyler yazan kişinin pm'ine bakmazsın olur biter ama merak sarıyorsa bilemem

• Maradon'da Doğdugumuz yerden merdivenlere gidene kadar illa 3 pm gelir. ikisi para ister, biri clan sorar
  • Genelde türklerin pmsine bakmıyorum bile belli kişiler hariç.. Bu da benim prensibim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

Genelde türklerin pmsine bakmıyorum bile belli kişiler hariç.. Bu da benim prensibim.

bu Türkleri aşalama huyunuza da gıcık oluyom yabancı ülkelerde yaygın değil küçük çocuklar oynamıo ayrıca bnde çoğu yabancının sinirlenince direk .... Allah demesine feci gıcık oluyorum bunu yabancıların %30-40ı yapıo hemen hemen böleleri söven bebelerden daha kötü bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: EfeAYDIN

quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

Genelde türklerin pmsine bakmıyorum bile belli kişiler hariç.. Bu da benim prensibim.

bu Türkleri aşalama huyunuza da gıcık oluyom yabancı ülkelerde yaygın değil küçük çocuklar oynamıo ayrıca bnde çoğu yabancının sinirlenince direk .... Allah demesine feci gıcık oluyorum bunu yabancıların %30-40ı yapıo hemen hemen böleleri söven bebelerden daha kötü bence

Bu senin görüşün. Ben oynadığım her serverda yabancı clanlarla oynadığım için bana daha yakın geliyoRlar..

• Küfür eden kişinin karşıdaki insanı sinir ettim bana cevap veremedi bile gibisinden cocukca sevinme türlerinden biridir.
    Kişinin kendisini akıllı sandıgının göstergesidir.Halbuki bu çağlarda olan kişin beyni yeni yeni gelişmektedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4_eVeR_K.O

Maradon'da Doğdugumuz yerden merdivenlere gidene kadar illa 3 pm gelir. ikisi para ister, biri clan sorar

komiksin adamım +1907
  • Hep Yabancı İsimli Charlar Açıp İngilizce Konuştuğum İçin pek Bi Sorunla Karşılaşmıyorum Küfür Eden Olursa Oyunun Sonuna Kadar Pm Yansın Sönsün Bakmam ...
  • Ya Adamın Hiçbişiyi Yok Ne Level Ne İtem....

Geliyor

S.a
    v.as ( Allahın selamı Almamak Olmaz)
    Clan+

İşte Ne Biliyim Asist Yada Leader Onlinemi Yok Bu Onlinemi Şu Onlinemi Uyuz Oluyorum..
    Tek Kişinin Pm'si Block'lanmalı Bence Mesela X ve Y İle Konuşuyorsan X'i Block'layıp Y İle Konuşabilmelisin Bence Bu Çok Önemli

Edit:

@OrQuN
    Orada Yanıp Söndüğü Zaman Bende Takıntı Var İlla Bakıyorum Bakmazsam İçim İçimi Yiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzuXx -- 27 Şubat 2008; 2:05:30 >
  • 1. Gün
    x'kişi-Selam Kardeş Nbr
    Ben-İyiyim Saol Sen Nasılsın?
    x'kişi-İyi bende ya clan + kaç
    Ben-Alım Yok
    x'kişi-Peki Saol
    2.Gün Aynı Kişi
    x'kişi-Selam Kanka Nbr?
    Ben-Kanka?
    x'kişi-Evet Kanka dün Konuştuk ya hani
    Ben-!!??¿
    x'kişi-Tanımadın mı kanka ya Vay be demek böyle olduk şimdi der veee Küfüre başlar....
    Ben-Ya SABIR...Pm Block!
    ------------------------------------------
    Canım Sıkılmıştır Apos'da Veya Deru'da Birini Kasmak İçin Partiye Girmişimdir Neyse Herşey Çok Güzel Giderken Birden Pm Gelir.
    O-Selam Ağa level kaç
    Ben-80
    O-Ooo Abi Süpersin Yav(Ağa'dan Abiye geçiş)
    Ben-Saol
    Bu sorular sormaya devam eder ben cevap vermem hatta pm blocklamışımdır.
    Ertesi Gün Bir Pm Gelir veeee
    O-Kanka Nbr ya
    Ben-(Ben Biraz Afallayarak)Kanka?
    O-Evet Kanka Dün Kastın Ya Aposda
    Ben-Kasmışımdır da Ne Zaman Kanka Olduk Onu Hatırlamaya Çalışıyorum.
    O-Ya Kanka İşin Yoksa Kassana XX levelim he olurmu kanka he
    Ben-Kasamam Mümkünse Bir Daha Pm Atma Olurmu?
    O-Senin Ben Ta.. Diye Devam Eder Ve Ben Pm'i Kapatirim...

Kral İken Çok Küfür Yemiştim..Hayır Küfürü Geçtim 1.Gün Selam Verip 2.Gün Kanka Diyen Adamlardan Hiç Hâz Etmiyorum Heleki Ağa Lafını Kullananlara Cevap Dahi Vermiyorum Artık

Bu Arada Edis Böyle Bi Konu Açtıgın İçin Saol Bayadır İçimi Dökmek İstiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hater- -- 27 Şubat 2008; 3:24:53 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.