Şimdi Ara

Küfür ettikten sonra PM blocklamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Töbe Töbe Ya İŞte Gm' Olucan Alayına Atıcan ßanı
    Hemde İp'ßan.

2.ci Adamı Kıl oldum pm'sini verırmısın yarın ezik charımla gelıp biraz vs yapıcam onunla
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLOpeRS

Myst!que

Töbe Töbe Ya İŞte Gm' Olucan Alayına Atıcan ßanı
    Hemde İp'ßan.

2.ci Adamı Kıl oldum pm'sini verırmısın yarın ezik charımla gelıp biraz vs yapıcam onunla

Genel Anlam da Yazdım Onları Şuan Belirgin Bir Kişi Degil Biraz Saglam Ol 2-3 Gün Aposda Takıl Anlarsın Ne Demek İstedigimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hater- -- 27 Şubat 2008; 3:45:38 >
  • geçen +5 rebirth raptor satıyordurdum birisi pm attı ne kadar dedi dedim 17 , bana dedi gb mi dedim yok 17m ... dedi kırmızı kutu +5m bilmem ne iki saat pazarlık yaptı sonra anlattım durumu +5 rebirth 17m olurmu felan adam sövmeye başladı , sövdülermi gerçekten neye sövdüklerini bilmiyorlar hele ben sinirlendim mi gözüm hiç bişiyi görmes ...
    Neyse sövdü sövdü pm block ladı yarım saat bekledim pm sini açtı bu sefer ben sövdüm biraz ben block ladım arada iyi oluyor
    Yani pm block layanları geri bekliyorum pm lerini açmaları için bi dha pm blocklamazlar o günden sonra .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENZOOvet -- 27 Şubat 2008; 3:46:21 >

• quote:

myst!que
    Tessüf ederim ßrom
    ßen Çokmu Eziğim

http://img260.imageshack.us/img260/1631/undyms4.jpg
    http://img227.imageshack.us/img227/4218/undy1py5.jpg
    http://img256.imageshack.us/img256/5707/undy3jz6.jpg

Eh İşte
    Yav gene yanlış anladın genel olarak söylüyorum ben
    Neyse konuyu kaynatmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hater- -- 27 Şubat 2008; 3:53:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

Genelde türklerin pmsine bakmıyorum bile belli kişiler hariç.. Bu da benim prensibim.

merhaba..
    sen turk degilmisin ben turklerin pm yok pek bakmiyorum..yok yabanci clanlardaim falan..o zaman topla pılını pırtını bu ulkedende git bence..sen daha civciv degilken elimden onlarca bugune gore 80 lvl car gecti..
    Turksen eger sabirli oluaksin ogretici olucaksin yasi kucuk olabilir..o sinirli olabilir..cahil olabilir..
    madem yabanci clanlarla isin var bence tr ilede isin olmasin olucaksada laflarina haraketlerine ceki duzen ver..hayatta kani bozuk yasadigi ulkeye saygisi olmayan yada evrim gecirip dgeismis karaktersizlere ..Arada yasadi ulke nasil kazanilmis nerede yasadigini vucudunda dolsan kanin ne anlama geldigini anlatmak gostermek lazim tabii TURKSEN..

• Pm mi hiç bloklamam.Blocklayanıda sevmem.
  • kafanızı çalıştırın az küfür edip pm bloklıyana letterla cevap yazıp yollayın:D
  • quote:

myst!que
    Tessüf ederim ßrom
    ßen Çokmu Eziğim

http://img260.imageshack.us/img260/1631/undyms4.jpg
    http://img227.imageshack.us/img227/4218/undy1py5.jpg
    http://img256.imageshack.us/img256/5707/undy3jz6.jpg

Ganga Bu Resimler Senin CTRL+V'demi Duruyor Merak Ettim

• quote:

Orjinalden alıntı: Larry

quote:

Genelde türklerin pmsine bakmıyorum bile belli kişiler hariç.. Bu da benim prensibim.

merhaba..
    sen turk degilmisin ben turklerin pm yok pek bakmiyorum..yok yabanci clanlardaim falan..o zaman topla pılını pırtını bu ulkedende git bence..sen daha civciv degilken elimden onlarca bugune gore 80 lvl car gecti..
    Turksen eger sabirli oluaksin ogretici olucaksin yasi kucuk olabilir..o sinirli olabilir..cahil olabilir..
    madem yabanci clanlarla isin var bence tr ilede isin olmasin olucaksada laflarina haraketlerine ceki duzen ver..hayatta kani bozuk yasadigi ulkeye saygisi olmayan yada evrim gecirip dgeismis karaktersizlere ..Arada yasadi ulke nasil kazanilmis nerede yasadigini vucudunda dolsan kanin ne anlama geldigini anlatmak gostermek lazim tabii TURKSEN..

Larry Abi Hastayım Sana Biliyormusun? Duygusal Bi Bağ Kurdum Adama Karşı Yaw Çok Sefiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzuXx -- 27 Şubat 2008; 11:47:53 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EfeAYDIN

quote:

bu Türkleri aşalama huyunuza da gıcık oluyom yabancı ülkelerde yaygın değil küçük çocuklar oynamıo ayrıca bnde çoğu yabancının sinirlenince direk .... Allah demesine feci gıcık oluyorum bunu yabancıların %30-40ı yapıo hemen hemen böleleri söven bebelerden daha kötü bence

Bu senin görüşün. Ben oynadığım her serverda yabancı clanlarla oynadığım için bana daha yakın geliyoRlar..

o zaman bi türk forumunda olma sebebini sorabilirmiyim. takılabileceğin bir çok yabancı forum warken ?

• Beyler ArkandayIM 'ın daha fazla üstüne gitmeyin. Herkesin kendince nedenleri vardır. Ayrıca bu konu büyürse bir çoğunuz ceza alabilirsiniz. HeirLooM 'a girene kadar bende yabancı clanlara girerdim. Aradaki saat farkı yüzünden geceleri daha fazla online kişi oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Beyler ArkandayIM 'ın daha fazla üstüne gitmeyin. Herkesin kendince nedenleri vardır. Ayrıca bu konu büyürse bir çoğunuz ceza alabilirsiniz. HeirLooM 'a girene kadar bende yabancı clanlara girerdim. Aradaki saat farkı yüzünden geceleri daha fazla online kişi oluyor.

Ders Çalışıyom Şu Ara Giremiyorum Oyuna ama Dönüşüm Muhteşem Olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Myst!que

quote:

Beyler ArkandayIM 'ın daha fazla üstüne gitmeyin. Herkesin kendince nedenleri vardır. Ayrıca bu konu büyürse bir çoğunuz ceza alabilirsiniz. HeirLooM 'a girene kadar bende yabancı clanlara girerdim. Aradaki saat farkı yüzünden geceleri daha fazla online kişi oluyor.

Yavaş dön, daha level kasıcan bana Dün, Bu gün ne pm attım hiç cevap yok.

• quote:

quote:

quote:

Bende bi süre inaktifim chara prede almadım. Gerek derslerin yoğunluğu, gerekse lag ve dc gibi sorunlar yüzünden bir süre daha aranızda olamaycam haber vereyim dedim:(

• quote:

Orjinalden alıntı: Larry

quote:

merhaba..

aynen .. TÜRKSEN herşeyden önce TÜRK GELMELİ...sebep her ne olurs aolsun Larry e katılıyorum bu konuda.. TÜRKLÜGÜNDEN YADA TÜRKLERDEN utanan bi kişi BEN TÜRKÜMDE demesin(biraz asabice oldu ama hiç bi şekilde TÜRKLERİ AŞAGILAMA..!!!)

• quote:

quote:

quote:

Bir kaç gündür giremiyorum ben chara
    Vahit nere gidion nen kaçmak yok bi yere otur oturdugun yirde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hater- -- 27 Şubat 2008; 17:24:37 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.