Şimdi Ara

Tinder'ın Suyu Çıktı ( fake atan kızlar )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tinder üzerinden bir kızla tanıştıysanız dikkatli olunuz.İnanılmaz shoplu resimleri ile adeta kendilerini manken gibi tanıtıyorlar.Fakat çok yakışıklı olmadığınız halde size inanılmaz bir ilgi gösteriyorsa s.çtınız ilk buluşmada kaçacak delik ararsınız.Benim başıma çok geldi, kamera aç diyorsun yhaa ben svmiyrm kieee diyolar.Israr etmemek adına susuyorsun ve buluşma günü zıbammmm nerde o gül yüzlü hatun ? nerde o tripli havalı hatun ? karşında 2 kelime etmekten aciz ve utangaç aynı zamanda gideri olmayan bir dişi var.O anda işte dünya küçülüyor mekan daralıyor nası kırmadan kurtulsam ? nasıl kaçsam diye beyin çalışmaya başlıyor.

En son buluştuğum kız şişman gözüküyordu , şişman mısın diye sorduğumda ya arkadaşlarım iri kemikli olduğumu söylüyo zaten demişti.Fakat buluştuğumda tekme atsam yuvalanacaktı.Birde bu kızdan 1 ay kurtulamadım telefonla taciz etti.Dertsiz başınıza dert almayın arkadaşlar , benim gibi yalnızım zaten bi kahve içmeye gidelim derseniz dikkat edin.O kahveyi içirmezler adama !

• Türkiyede başka ne bekliyordun ki? Instagram gibi bir nimet varken kızlar için orta kızlara bile her gün bir sürü kişi yazıyordur. Kötü kızlara kalmıyorlar sanırım onlar da böyle şeylerle geçiriyorlar vakit.

Benim sevgilim demişti bazı erkekler ne abaza diye, ben de sorunca dedi ki instagramda seninle el ele fotoğraflarımız var hala yazıyor bazı abazanlar

Sordum ben yokken nasıldı diye, günde 5 kişi falan yazıyordu dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Türkiyede başka ne bekliyordun ki? Instagram gibi bir nimet varken kızlar için orta kızlara bile her gün bir sürü kişi yazıyordur. Kötü kızlara kalmıyorlar sanırım onlar da böyle şeylerle geçiriyorlar vakit.

Benim sevgilim demişti bazı erkekler ne abaza diye, ben de sorunca dedi ki instagramda seninle el ele fotoğraflarımız var hala yazıyor bazı abazanlar

Sordum ben yokken nasıldı diye, günde 5 kişi falan yazıyordu dedi

Hocam instagram asıl daha büyük bir sorun , ulaşmak mesele.Ne yazarsan yaz seni abaza ilan ediyorlar.Mesela Instagramda çok takipçili bir kız ekli bende ve kendisine gelen dm'leri yayınlıyordu hikayesinde

• Aga sosyal medya çöptür gidin dışarda dolaşıp eski usül kız tavlayın

• quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Aga sosyal medya çöptür gidin dışarda dolaşıp eski usül kız tavlayın

Haklısın , fakat çok yakışıklı değilsen biraz zor.O sebeple Tinder gibi programlar bu kadar ilgi çekiyor.Birde şu saatten sonra memlekette böyle girişimler sıkıntı.Anca arkadaş ortamında olur veya arkadaşının sevgilisi seni başka bir kızla tanıştırır.Fakat arkadaşlarda sapsa o da zor be
  • quote:

değil mi azizim. Vur sopayı kafasına tut saçından sürükle mağarana. Ah o güzel eski günler ah
  • Ulan bulmuşsun da bunuyorsun.Bize geri dönen bile olmuyor.Bi kere kurdum herkese beğeni attım ( arada yanlışlıkla tronun birisini de beğenmişim) kimse dönmedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Ulan bulmuşsun da bunuyorsun.Bize geri dönen bile olmuyor.Bi kere kurdum herkese beğeni attım ( arada yanlışlıkla tronun birisini de beğenmişim) kimse dönmedi

birader tek seferde olacak iş değil .Zamanla düşmemesi mümkün değil.Kör topalda olsa düşer yani sen ısrarla like atmaya devam et.
  • quote:

ya herro ya merro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden kırmamak için çabalıyorsun ki? seni kandırarak hem zamanını çalmış hem de insanlara olan güvenini bir kez daha zedelemiş. ben olsam sövüp giderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

neden kırmamak için çabalıyorsun ki? seni kandırarak hem zamanını çalmış hem de insanlara olan güvenini bir kez daha zedelemiş. ben olsam sövüp giderdim.

ah be kardeşim keşke öyle yapabilsek fakat vicdan faktörü var.
    kızlar bizden daha acımasız avantajlı durumda olduklarında sonuna kadar kullanıyorlar.
  • etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Riskli ama iyi analiz edip dışarıda tanışmayı başarırsanız atıyorum sosyal medyadan 150 kişi yazıyorsa 2-3 tanesi hariç hepsinin önüne geçersiniz
  • Alla alla normal kız kaldı mı yahu, tüm programlar var neredeyse, eskort doluşmuş hepsine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Alla alla normal kız kaldı mı yahu, tüm programlar var neredeyse, eskort doluşmuş hepsine

var hala kıyıda köşede biryerlerde.
    fakat tarz tarz resim çeken, arabasınının motorunun resmini koyan kitle ekmeğini yiyor
  • Abi valla memlekette düzgün temiz kendini koruyan kız kalmadı yaş 25 oldu Üniv de ilişkiler sonu gelmedi evlenemedim şimdi bu vakitten sonra mühendis adam nerden evlenecek kızı bulacak aile bulsa felancanın kızı anne babası şöyle iyi şöyle dindar ayağına bize sunacaklar ( biz ünideyken ne ana baba temizler dışardan tertemizler gördük hey hey hepsi içinde başka) görücü usulüne de karşıyım aga evlilik yalan oldu artık gibi yazık ülke iyice boka gitti sosyal medya yüzünden en temiz görünen kız bile instagram da foto paylaşıp abazanlardan gelen yorumlarla hoşnut olup EGO yapıyor valla Allâh yardımcımız olsun niyeti ciddi olanlar battı bu devirden sonra kimseye güvenilmez ki ben evlilik dışı cinselliği tasvip etmeyen biriyim ama evlilik yalan oldu temiz kız yalan oldu baktık olmuyor yapacak bişey yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • riaz kullanıcısına yanıt
    He ya bide ×Ünf yapıyorlar.O ne la öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsavas02

Abi valla memlekette düzgün temiz kendini koruyan kız kalmadı yaş 25 oldu Üniv de ilişkiler sonu gelmedi evlenemedim şimdi bu vakitten sonra mühendis adam nerden evlenecek kızı bulacak aile bulsa felancanın kızı anne babası şöyle iyi şöyle dindar ayağına bize sunacaklar ( biz ünideyken ne ana baba temizler dışardan tertemizler gördük hey hey hepsi içinde başka) görücü usulüne de karşıyım aga evlilik yalan oldu artık gibi yazık ülke iyice boka gitti sosyal medya yüzünden en temiz görünen kız bile instagram da foto paylaşıp abazanlardan gelen yorumlarla hoşnut olup EGO yapıyor valla Allâh yardımcımız olsun niyeti ciddi olanlar battı bu devirden sonra kimseye güvenilmez ki ben evlilik dışı cinselliği tasvip etmeyen biriyim ama evlilik yalan oldu temiz kız yalan oldu baktık olmuyor yapacak bişey yok

Aynen Üstad.

Bu gözler ne patlamış kızlar gördü efendi(!) diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainErturan

yapmayanları da zaten ya şişman oluyor ya çirkin ya da belli bir yaşa gelip yamanmaya çalışan patlaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

yapmayanları da zaten ya şişman oluyor ya çirkin ya da belli bir yaşa gelip yamanmaya çalışan patlaklar.

O patlak dediklerinin kendi kendine patlamıyor, senin gibi fakat senden daha az seçiciler yapıyor o işi. O yüzden insanları eleştireceksen önce kendinden başla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

O patlak dediklerinin kendi kendine patlamıyor, senin gibi fakat senden daha az seçiciler yapıyor o işi. O yüzden insanları eleştireceksen önce kendinden başla.

kendine kendine patlamıyor aynen öyle, patlıyorsa patlana gitsin birader kendini yamamasın başkasına.Bana laf çarpıyorsan şayet ben hiçbir kıza yanaşmadım.Hiçbir kıza gidip salça da olmadım cinsel yönden hep kendileri kaşındı.Asla da bakire bir kızı bozmadım , yanaşanı da uyardım.O yüzden böyle rahat konuşuyorum yoksa ona buna patlak demek haddime değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.